Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruluk Teste Göre Zayıf Noktanı Tespit Ediyoruz!

Bu 7 Soruluk Teste Göre Zayıf Noktanı Tespit Ediyoruz!

Ecivicivokke
02.04.2022 - 17:00

Zayıf noktanı merak ediyorsan seni teste doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim!

2. Yaptığın bir iş tamamen istediğin gibi olmazsa sinirlenir misin?

3. Okulda notların düşük geldiğinde kendini çok kötü hisseder miydin?

4. Bir ortamda ilgi odağı olmak hoşuna gider mi?

5. İlişkide kıskanç bir sevgili olduğunu söyleyebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birine yardım etmen gerektiğinde işin olsa bile yardıma koşar mısın?

7. İnsanlar tarafından sık sık hayal kırıklığına uğradığın oluyor mu?

Başarısızlık!

Sen başarısız olmaktan o kadar çekiniyorsun ki, en zayıf noktan bu. Birisi seni yaralamak istediğinde başarısız olduğun bir durumu dile getirse amacına hemen ulaşabilir. Bir işi mükemmel yapamamaktan fazlasıyla çekiniyorsun. Eğer sen bir şey yapmaya başladıysan bu senin mükemmel standartlarına uymalı. Bir konuda başarısız olduğunda bunu kendine yediremiyorsun, hırs yapıyorsun. Tekrar tekrar denemekten vazgeçmiyorsun ama bu senin için kimi zaman yorucu olabiliyor. Hayatta büyük başarılar olduğu gibi kimi zaman başarısızlıklar da vardır. İnsanların hata yapabildiğini kabul etmeyi başardığında hayatını daha stressiz yaşayabilirsin!

Sevdiklerin!

Sevdiklerine zarar gelecek, gözlerinden bir damla yaş akacak diye o kadar korkuyorsun ki... Senin için bu hayatta en değerli şey dostların ve ailen. Başına ne gelirse gelsin ilk onlara sığınıyorsun, onlar da sana. Onlar yanındayken her şeyi atlatabilirsin ama ya onlar olmasa? Hiçbir şeyi atlatamazsın, en küçük derdin altında bile ezilip kalırmışsın gibi hissediyorsun. Kimi zaman kendi gücünü unutabiliyorsun, sen her şeyin üstesinden gelebilirsin ama sevdiklerin de yanındaysa önünde hiçbir engel kalmaz. Bu yüzden en zayıf noktan sevdiklerin!

Hızlı güvenmek!

İnsanlara hemen güveniyorsun, çoğu zaman herkesi kendin gibi sanıyorsun. Kimi zaman bu başına iş açabiliyor. Herkesi kendin gibi sandığın için hayal kırıklığına uğraman da kolaylaşıyor tabii. İnsanlar beklentilerini yerine getirmediğinde üzülen taraf yine sen oluyorsun. Çok yakınlarına güvenmekte haklısın ama yeni tanıştığın kişiler tarafından hayal kırıklığına uğratabilir. İnsan ilişkilerinde biraz daha sorgulayıcı olmak sana iyi gelebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
25
15
6
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Başarısızlık

İdil

Başarısızlık! doğru Sen başarısız olmaktan o kadar çekiniyorsun ki, en zayıf noktan bu. Birisi seni yaralamak istediğinde başarısız olduğun bir durumu dile g... Devamını Gör

Berna

Başarısızlık! evt