Görüş Bildir
Haberler
Evet/ Hayır Testine Göre Yaşadığın Hayatı Seviyor musun?

Evet/ Hayır Testine Göre Yaşadığın Hayatı Seviyor musun?

miray soysal
13.03.2022 - 17:30

Yaşadığın hayat seni ne kadar mutlu ediyor? Söylüyoruz!

Hazırsan, teste geçelim!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Ailenle vakit geçirmeyi seviyor musun?

4. Çevrendeki insanlara güveniyor musun?

5. Söyle bakalım, hatalarından ders çıkarır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yardım sever biri olduğunu düşünüyor musun?

7. İyi gittiğini düşündüğün ilişkin var mı?

8. Dünyada iyi şeyler olacağına dair umudun var mı?

9. Son olarak, hayal kurmayı sever misin?

Çook seviyorsun!

Sen, sevdiğin kişilerle bolca zaman geçiriyorsun ve bundan çok keyif alıyorsun. Çünkü çevrenin insanlarla donatılmış olması, seni daha mutlu biri insan haline getiriyor. Güzel giden bir ilişkin var ve birlikteliğiniz her zaman hayata karşı daha güçlü bir dayanıklılık ve küçük şeylerden mutlu olma arzusunu getiriyor. Mutlu insanlar hayat enerjisiyle dolup taşar ve bu enerji onların amaçlarına ulaşmasına yardım eder. Güzel enerjisiyle etrafındakilere de mutluluk verir. Bu nedenle senin, çevrendekilerin ruhuna renk kattığını söyleyebiliriz. Enerjine her anlamda bayıldık, tek kelimeyle harikasın!

Seviyorsun!

Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyorsun. Sabah kalktığında havanın güneşli olması, birinin seni düşünüp bir çikolata alması bile seni mutlu etmek için yeterli. Hayal kurmayı, geleceğe dair umutlu olmayı başarabiliyorsun. Hayat zor, evet ama çevrendekilerle ve kendi azminle her şeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü olduğunu düşünüyorsun. Kısaca, sen hayatını yaşarken seni mutlu eden şeylerin farkındasın ve bunları hayatında tutmak için birçok fedakarlık yapabilirsin. Çünkü biliyorsun ki mutlu olmak senin elinde!

Sevmeye çalışıyorsun!

Mutluluğunu ulaşamayacağın durumlara bağlama. Çünkü olmasını istediklerinin gerçekleşmediğini fark ettiğin anlar senin için üzüntü yaratıyor olabilir. Sen iyi hissetmek için mutluluk kaynaklarını, hayatında var olan ve ulaşabileceğin şeylerden seçmelisin. Çünkü o zaman kendine mutlu olmak için bir şans vermiş olacaksın. 'Küçük şeylerle mutlu olmak” durumunu benimsemeli ve yaptığın her işte anlam bulabilmeyi öğrenmelisin. Bunları yaptığında daha mutlu olacağına eminiz. Çünkü çok değerlisin ve mutlu olmayı hak ediyorsun!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
35
21
9
8
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Sevmeye çalışıyorsun! artık çalışmıyorum ya Mutluluğunu ulaşamayacağın durumlara bağlama. Çünkü olmasını istediklerinin gerçekleşmediğini fark ettiğin anlar... Devamını Gör

Sigurd

Sevmeye çalışıyorsun! Çocuğum falan olsa, o zaman severim,, evlenmek lazım tabi ilk. Ne bileyim.

Yigit Karabey

Çook seviyorsun!...cooook olmasa da , seviyorum yasadigim hayati, kurdugum duzeni