Görüş Bildir
Haberler
Evet Diyeceğin Kişi Ne Zaman Gelecek?

Evet Diyeceğin Kişi Ne Zaman Gelecek?

miray soysal
12.02.2022 - 13:15

Herkes için doğru bir kişi vardır ve o kişi evet diyeceğimiz insan. Pekii, ne zaman gelecek bu evet diyeceğimiz insan? Tanıyor muyuz yoksaa? Testin sonunda söylüyoruz!

Hazırsak, Haydi Teste!💖💏

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini Öğrenelim!

2. Bir de yaşını!

3. Söyle bakalım, nasıl gidiyor aşk meşk işleri?

4. Sevgilinle geçireceğin bir günü nerede geçirmek isterdin?

5. Pekii, sence aşk olmadan bir ilişki yürür mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için en önemli duygu hangisi?

7. Pekii, Sence evliliğe hazır mısın ?

8. Son olarak, Bu ünlü çiftlerden birini seçmeni istesek.

Bulmuşsun!

Sen zaten evet diyeceğin doğru kişiyi bulmuşsun, ilk gördüğünde anlamışsın. Kurduğun hayallere onu ister istemez ekliyorsun ve  birlikte bir gelecek hayal ediyorsun. Bu yüzden hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsun ve artık onunla mutlu bir birliktelik sürmek istiyorsun. Karakteri, huyu ve suyu tam sana göre.. Aşk desen, tutku desen o da var. Eee bir 'Evet' demeniz kalmış. Ama hayatı biriyle birleştirmek, evlenmek büyük sorumluluk. Az sabır, az zaman. O zamana kadar ,Onu seyrederken duyduğun aşkla hayat enerjini doldurmaya devam!

Biraz zaman alabilir!

Bu kişinin gelmesi biraz zaman alabilir çünkü uzun bir yolu var gibi duruyor. Bu yüzden çok yakın zamanda gelecek diyemiyoruz ama böylesinin senin için de, onun içinde daha iyi olduğunu düşüyoruz. Bunun nedeni, birisine karşı yoğun duygular besliyor olmanın bir ilişkiye başlamak ve devam ettirmek için yeterli olmaması. Karşılıklı hazır hissetmek gerek, bu yüzden biraz zamanı var. O gün, doğru kişi karşına çıkıp “Ben buradayım” dediğinde tereddüt edeceğin nokta kalmayacak. Ama şunu hatırlatmamızda da fayda var. Eğer dünyada tam sana göre biri varsa onu aramaya değmez mi? Bulsun beni diye bekleme, etrafına biraz daha bakın. Belki burnunun ucunda, o da seni beni görsün diye bekliyordur!

Çok yakın zamanda!

Herkes için doğru bir kişi var ve o kişi evet diyeceğimiz insan. Sen o kişiyle tanışmışsın, belki de tanışmak üzeresin. Bu yüzden sana üç vakte kadar zaman verebiliyoruz. 3 hafta, 3 ay maksimum 3 yıl... Öyle yakın bir zaman yani. Belki aklının derinlerinde bir yerde var o kişi ama kendine bile itiraf edememişsin, belki de yakın bir zamanda bir yerde tanışacaksın. Sonuç olarak, çok sürmeden evet diyeceğin doğru kişiyi bulacaksın. Pekii, nasıl anlayacaksın onun doğru kişi olduğunu? Geldiği zaman onu gözünden tanırsın sen ama bir sözle ipucu verelim. Onunla hiçbir yol uzun gelmez!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
11
10
9
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Muatafa

Biraz zaman alabilir!

cansu ersan

Çok yakın zamanda! Çok yakın zamanda! Herkes için doğru bir kişi var ve o kişi evet diyeceğimiz insan. Sen o kişiyle tanışmışsın, belki de tanışmak üzeresin... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Biraz zaman alabilir!