Görüş Bildir
Haberler
Yaşadığın Aşk mı, Sevgi mi?

Yaşadığın Aşk mı, Sevgi mi?

miray soysal
21.01.2022 - 17:00

Birini sevmek ve birine aşık olmak... Bu iki duygu oldukça benzer duygular olsa da birbirinden ayrılan temel farkları var. Pekii senin yaşadığın aşk mı? Yoksa sevgi mi?

Birlikte görelim!💖👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Birbirinizi nasıl buldunuz?

3. Söyle bakalım, Hangisini tercih edersin?

4. Sence aranızdaki sevgi zamanla azalır mı?

5. Pekii, onun en iyi yerde, en iyi şekilde olması için...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onunla bir gelecek hayal edebiliyor musun?

7. Uzak mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kaldınız...

8. Son olarak, sana vakit ayırmadığı, telefonu açmadığı, başka işi olduğu anlarda ne düşünürsün?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşıksın, sen aşıksın arkadaş! Aşkı yaşayan bilir ne tutkulu bir süreç olduğunu, yani sen anlat biz dinleyelim. Birbirinizi bulmanızla sürekli büyüyen bir süreçte buldunuz kendinizi. Birlikte bir şeyler paylaştıkça arttı hisleriniz, bu yüzden senin yaşadığın hisleri aşk olarak tanımlamak çok doğru olacak. Aslında sen bunu biliyorsun, çünkü işin içine o girdiğinde durum her zaman farklı oluyor. Sevdiğin herkesle ilgili endişeleniyorsun ama söz konusu o olduğunda endişenin şekli bile değişiyor. Onu incitmekten, üzmekten ve kaybetmekten korkmak...  Her zaman aklının değil kalbinin ön planda olduğunu hissetmek...Gözünü ondan alamamak, yanında değilken her an onu düşünmek... Ne şanslısın bunları yaşadığın, aşkı bulduğun için!

Sevgi!

Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir... Ona yakın olduğunu, oldukça bağlılık hissettiğini görsek de yaşadığın şeyin aşk olduğunu söyleyemeyiz. Herkese aşık olabilirsiniz en olmayacak insana bile, ancak yalnızca doğru insanı seversiniz. Doğru insanı sevdiğinizde ise o sevgi zaten zamanla aşka dönüşür. Onu sevmek, bilinçli yaptığın bir seçim olduğu için de daha sağlam temelli bir ilişki demektir. Bide derler ki, aşk gelip geçicidir, kalıcı olan sevgidir. Böyle dendiğinde aslında sevmek daha iyi sanırım.. Unutma, sevgi emektir ve emek verdiğin şey çok değerlidir!

Sevgiyle başlayan, aşka doğru giden bir yol!

Denizler gibi derin senin ona sevgin, ama yaşadığına şimdilik aşk diyemeyiz... Elbette aşk da sevgiyle başlar, içinde sevgiyi barındırır. Aşkın bir parçasıdır, hatta sevginin bir üst basamağı diyebiliriz... Anlıyoruz ki, her zaman onun mutlu olması, senin için çok ön planda. Başkası için yapmayacağın fedakarlıkları, onun için yapmaman söz konusu bile değil. Karşılıklı emek ve çabalar ile ilerleyen bu süreçte, birbirinizi daha çok tanıdığınızda ve daha çok sevdiğinizde aşkınızın başlaması kaçınılmaz. Sevin birbirinizi, daha çok sevin. Çünkü derler ki, biri ne kadar severse o kadar mutlu ve uzun yaşar bu dünyada!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
68
22
19
14
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın