Görüş Bildir
Haberler
Ruh Eşinle Karşılaşıp Karşılaşmadığını Söylüyoruz!

Ruh Eşinle Karşılaşıp Karşılaşmadığını Söylüyoruz!

Ecivicivokke
07.02.2022 - 14:07

Bu hayatta herkesin bir ruh eşi vardır. Bazıları için karşılaşmak uzun zaman alır, bazıları ise karşılaştığının farkına varamaz. Peki ya sen ruh eşinle karşılaştın mı? 

Bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini sorabilir miyiz?

2. Aşka inanıyor musun peki?

3. Senin için hangisi daha önemli?

4. Sevdiğin kişinin aynı zamanda en yakın arkadaşın olabileceğini/olduğunu düşünüyor musun?

5. Seni konuşmadan anlayabilen, canın sıkkın olduğunda söylemeden fark edebilen biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her hayaline istemeden de olsa dahil ettiğin biri var mı?

7. Aşkın iyileştirici olduğuna inanıyor musun?

8. Son olarak; sana göre dünyanın en mutlu yeri neresi?

Karşılaşmışsın!

Senin hayatında; her anını beraber geçirmek için can attığın, yanından ayrıldığında içinin gittiği biri var. Onunlayken o kadar mutlu ve huzurlusun ki, onun sayesinde dünyanın hala güzel bir yer olduğuna inanıyorsun. Aranızdaki uyum herkes tarafından fark ediliyor. Birbirinizi her zaman anlayışla karşılayıp, hayallerinizi destekliyorsunuz. Siz sadece iki aşık değil, aynı zamanda birbirinizin hayat arkadaşısınız. Bu devirde ruh eşini bulmak çok kolay olmayabiliyor, birbirinizi asla kaybetmeyin!

Yakında karşılaşacaksın!

Senin ruh eşin yakınlarda bir yerde. Onunla tanışmış ama daha farkına varamamış olabilirsin. Etrafına biraz daha iyi bakıp çok iyi anlaştığın, hayatını güzelleştiren birilerinin olup olmadığına bir göz at deriz 😉 Hayatında çok güzel bir döneme girecek, her hayaline dahil edebileceğin biriyle aşk yaşayacaksın. Öyle bir aşık olacaksın ki herkes senin bu halini hayranlıkla izleyecek!

Daha karşılaşamamışsın...

Sen, ruh eşinle henüz karşılaşamamışsın. Kafandaki özelliklere tam olarak uyan biri daha karşına çıkmamış. Sen; beraber eğlenebileceğin, yanında her zaman huzur bulabileceğin ve güvende hissedeceğin birini arıyorsun. Senin hayatına girecek kişi sadece sevgilin değil aynı zamanda en yakın arkadaşın olmalı. Hayallerini paylaşıp destek göreceğin, beraber gülüp ağlayabileceğin hayat arkadaşın yakında bir yerlerde seni bekliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
45
45
16
15
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülten Türkmen

Karşılaşmışsın! O olabilir mii🙈

cansu ersan

Karşılaşmışsın! Karşılaşmışsın! Senin hayatında; her anını beraber geçirmek için can attığın, yanından ayrıldığında içinin gittiği biri var. Onunlayken o ka... Devamını Gör

cansu ersan

Evet onu çok seviyorum 🙈🙈🙈

Gizem Yenikler

Daha karşılaşamamışsın... Sen, ruh eşinle henüz karşılaşamamışsın. Kafandaki özelliklere tam olarak uyan biri daha karşına çıkmamış. Sen; beraber eğlenebilec... Devamını Gör

Serkan Yildiz

Evet burda bekliyorum 😍😍😂😂