Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testine Göre Kişilik Tipini Söylüyoruz!

Bu Evet/Hayır Testine Göre Kişilik Tipini Söylüyoruz!

Ecivicivokke
23.02.2022 - 17:00

Kişilik tiplerinden sana en uygun olan hangisi?

Öğrenmek istiyorsan;

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Enerjik bir insan mısın?

3. Çok stresli misin?

4. Rekabet etmeyi sever misin?

5. Bir problemle karşılaştığında hızla çözebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Detaycı bir insan mısın?

7. Diğer insanlarla iletişim kurmayı sever misin?

8. Kendin için mükemmeliyetçi diyebilir misin?

9. Kaygılı bir insan olduğunu söyleyebilir misin?

10. Kolayca öfkelenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

A tipi!

Sen, fazlasıyla hareketli ve enerjiksin. Senin etrafında insanlar mutsuz kalamıyor, enerjini onlara da aktarıyorsun. Kendin için her zaman yüksek hedefler koyuyorsun ve o hedefler için harekete geçmekten keyif alıyorsun. Oldukça özgür bir yapıya sahipsin, her zaman olumlu düşünmeye ve motive olmaya çalışıyorsun. Çevrende sabırsız yapınla biliniyorsun, her şeye fazlasıyla heyecanlı yaklaşıyorsun.

B tipi!

Çevrendekiler seni inanılmaz şanslı biri olarak tanıyor. Dışarıdan stresli biri gibi gözüksen de her zaman rahatsın. Çoğu durumda neşelisin ve çevrendekileri eğlendirmeyi çok iyi biliyorsun. Hiçbir zaman kaygılı bir yapın yok, anı yaşıyorsun. Senin için bir şeyleri önden düşünmek çözüm değil, bunun sadece stres unsuru olduğunu düşünüyorsun. Başarı konusunda biraz endişeleniyorsun ama başarısızlıkları da kolaylıkla idare edebiliyorsun. Son derece sabırlısın ve hangi durumda olursa olsun bu sabrını koruyorsun. Bu da çevrendekilerin sana hayretle bakmasını sağlıyor!

C tipi!

Sen, son derece hassas ve çok düşünceli birisin. Etrafındakiler seni hassaslığınla tanıyor, çevrendeki hiçbir şeye kayıtsız kalamıyorsun. En ince düşünceli fikirler her zaman senden çıkıyor. Birinin herhangi bir konuda fikre ihtiyacı olduğunda ilk sana geliyor, senin ince düşüncelerini almak istiyor. Farklı insanlarla etkileşim kurmaktan pek hoşlanmıyorsun, kendi kendine vakit geçirmek daha fazla hoşuna gidiyor. Mantıklı kararlar söz konusu olduğunda yetkin birisin!

D tipi!

Sen, sorumluluk ve risk almaktan pek hoşlanmıyorsun. Bir iş yaparken biri seni yönlendirsin ve sorumluluk senin üstünde olmasın istiyorsun. Böyle olduğunda çok daha fazla rahat ediyorsun. Hızla öfkeleniyorsun ve genellikle stresli bir yapıya sahipsin. Olumsuz duygularını dışarıya vurmak yerinde içinde yaşıyor, kendi kendine çözüme kavuşturmaya çalışıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
35
23
14
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

C tipi

İdil

C tipi! -hassas değilim ama dediği gibi mantık benden sorulur bir de insanlarla konuşmayı sevmem orası da doğru- Sen, son derece hassas ve çok düşünceli biri... Devamını Gör

Gizem Yenikler

D tipi! Sen, sorumluluk ve risk almaktan pek hoşlanmıyorsun. Bir iş yaparken biri seni yönlendirsin ve sorumluluk senin üstünde olmasın istiyorsun. Böyle ol... Devamını Gör