Görüş Bildir
Haberler
Doğru Kişi O mu?

Doğru Kişi O mu?

Ecivicivokke
22.02.2022 - 15:00

Doğru kişi o mu? Merak ediyorsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Sevgilinle ne sıklıkla konuşursunuz?

4. Pekii, ne sıklıkla buluşuyorsunuz?

5. Ne kadar süredir birliktesiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgili olmadan önce arkadaş mıydınız?

7. Sevgilinin arkadaşlarınla arası nasıl?

8. Son olarak, onun yanındayken kendini değerli hissediyor musun?

Evet, kesinlikle o!

Tebrikler, sen hayatının aşkını bulmuşsun! Siz, adeta birbiriniz için yaratılmışsınız. Birbirinizi çok iyi tamamlıyor, birlikteyken kaliteli vakit geçirebiliyorsunuz. Buluşmalardan eve döndüğünüzde içinizde bir boşluk hissi oluşuyor. Bir elmanın iki yarısısınız desek yeridir... Onun yanındayken kendini değerli hissediyor, ona da kendini değerli hissettiriyorsun. Yanından ayrılmamak için en önemli sebeplerden biri bu olabilir çünkü insan değersiz hissettiği yerde beş dakika bile duramaz. Öyleysee, bir ömür boyu mutluluklar!💞

O olabilir!

Onun yanındayken kendini her zaman olduğundan daha iyi hissediyor musun? Eğer cevabın evetse doğru kişi o olabilir! İnsanın sevdiği kişi aynı zamanda en yakın arkadaşı da olmalı derler. Beraberken eğlenebiliyor, birbirinizden hiç çekinmeden kendiniz olabiliyorsanız ne mutlu. Herkes doğru kişiyi kolaylıkla bulamayabilir, eğer sana değersiz hissettiren birilerinin yanındaysan bulunduğun yerden hemen kaç!

Doğru kişiyi bulmana biraz daha var gibi!

Doğru kişi tanımı herkese göre değişebilir, bu konuda kesin kurallar yoktur fakat söyleyebiliriz ki doğru insan iyi hissettirir. Yanındayken başkası gibi davranman gerekmeyen, özgürce her şeyi yapabileceğin. Hayallerin konusunda seni destekleyecek ve daima arkanda duracak kişi doğrudur diyebiliriz. Böyle hissettiğinde doğru kişiyi bulduğunu anlayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
26
13
7
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın