Görüş Bildir
Haberler
Gelecekteki Sevgilinin İsminin Baş Harfini Söylüyoruz!

Gelecekteki Sevgilinin İsminin Baş Harfini Söylüyoruz!

Ecivicivokke
19.02.2022 - 17:00

Aşkı bulacağın kişinin kim olacağını merak ediyor musun? Bir ipucu arıyorsan;

Seni teste alalım!😉

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sence uzun süreli bir ilişkinin anahtarı nedir?

2. Eğer bir hayvan olsaydın hangisi olmak isterdin?

3. Eğer birisi tarzın hakkında kötü yorumlarda bulunursa nasıl tepki verirsin?

4. Hangi türde film izlemek sana daha fazla keyif verir?

5. Diyelim ki hoşlandığın biri var. Ona bunu nasıl itiraf edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Buluşmalara geç kaldığında nasıl hissedersin?

7. Saygısızlık etmemek için sevmediğin insanlarla muhabbet ettiğin oldu mu?

8. Tartışmaktan en fazla nefret ettiğin konu hangisi?

B-F-K-S-R-T harflerinden biri!

Sen; sonsuz güvenebileceğin, başına bir şey geldiğinde ya da canın sıkıldığında her zaman yanı başına olacak birini arıyorsun. Senin sevgilin olacak kişi; hayallerini desteklemeli, seni koruyup kollamalı. Sarıldığında kendini huzur dolu hissedebilmeni sağlamalı, sana tıpkı evindeymiş gibi hissettirmeli. Böyle hissettiğin kişide aşkı bulacaksın. Eğer aşkı bulduğuna kalpten inanırsan ilişkin evliliğe bile gidebilir!

A-E-G-M-P harflerinden biri!

Senin gelecekteki sevgilin, fazlasıyla zeki birisi olacak. Sen onun zekasına vurulacaksın, verdiği cevaplarla, yaptığı hareketlerle kendine hayran bırakacak. İkinizin uzun sohbetleri birbirinize güzel şeyler katmanızı sağlayacak, birbirinizi geliştireceksiniz. Bu uzun sohbetler duygusal bağınızı da kuvvetlendirecek, birbirinizin hayatını güzelleştireceksiniz. Zaten önemli olan da bu değil mi? Kimse kimsenin hayatını zindan etmemeli. Hayat güzel ve paylaşacak çok şey var!

Sevgilinin adı C-O-Y harflerinden biriyle başlayacak!

Sen çok şanslı birisin... Gelecekteki sevgilin resmen hayatına renk getirecek, herkes sizin ilişkinize imrenerek bakacak! Birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız, her saniyeniz eğlenerek geçecek. Sen, bu ilişkide tıpkı bir kuş gibi özgür hissedeceksin. Birbirinizin kişisel alanına saygı duyacak, herkesin hayretle baktığı kaliteli bir ilişki yürüteceksiniz. İlişkinizi, herkesin kendine ait farklı bir hayatı olduğunu bilerek yaşayacağınız için aranızda pek tartışma yaşanmayacak. Mutlu mesut bir ilişki seni bekliyor!

D-L-N-V harflerinden biriyle başlayacak!

Senin gelecekteki sevgilin, oldukça hırslı ve aklına koyduğu her şeyi başarabilen biri. Pratik bir zekaya sahip ve hayal gücü de çok geniş. Bu ilişki sana o kadar iyi hissettirecek ki kendini çok daha iyi noktalarda bulacaksın. Yeni ilişkin seni her alanda motive edecek, hayattan daha fazla zevk almaya başlayacaksın. Hayallerine dahil edebileceğin biri olması seni daha mutlu biri haline getirecek. Sevgilinden ilgi gördükçe tıpkı bir çiçek gibi açacaksın!

H-I-U-Z harflerinden biri!

Senin gelecekteki sevgilin, fazlasıyla yaratıcı ve farklı birisi. Değişik tarzıyla, bir ortama girdiğinde tüm gözler onun üstünde toplanıyor. Tutkulu ve hayatı plansız yaşayan bir sevgilin olacak. Seni sürprizlerle dolu, her anından keyif alacağın yeni bir hayat bekliyor. Yeni ilişkin sana çok şey katacak, geliştirecek. Birbirinize sevgiyle bakacak, el ele tutuştuğunuzda önünüzde hiçbir engel kalmadığını hissedeceksiniz. Hayatı dolu dolu yaşayacak, mutluluğuna mutluluk katacaksın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
50
49
29
14
12
10
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın