Görüş Bildir
Haberler
En Çekici Özelliğini Söylüyoruz!

En Çekici Özelliğini Söylüyoruz!

Ecivicivokke
18.02.2022 - 15:00

İnsanları kendine çeken özelliğin hangisi merak ediyor musun?

Ediyorsan; 

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrensek?

3. Giyimine özen gösterir misin?

4. Yardıma muhtaç birini gördüğünde ne yaparsın?

5. Arkadaşların seni adrenalin dolu bir geziye davet etti, kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların ya da ailen senin yanındayken sık sık kahkaha atıyor mu?

7. Bir problemle karşılaştığında hızlıca çözüm üretebilir misin?

8. Market kasasından ayrılırken kasiyere kolay gelsin der misin?

Zekan!

Zekan!

Girdiğin her ortamda zekanla dikkat çekiyorsun! Sana sorulan sorulara akıllı ve hızlı cevaplar veriyor, karşına çıkan her engele akıllı çözümler üretebiliyorsun. Etrafındaki şeyler dikkatini kolaylıkla dağıtmıyor, odaklandığın şeyden hızlı kopmuyorsun. Hiçbir şekilde ben bunu bilirim, her şeyi bilirim iddiasında bulunmuyorsun çünkü ne kadar bilgi sahibi olduğunun farkındasın. Zekan seni çekici hale getiriyor!

Kibarlığın ve nezaketin!

Kibarlığın ve nezaketinle etrafında bulunan herkesin dikkatini çekmeyi başarıyorsun. Günümüzde böyle insanlar pek fazla kalmadı maalesef... İnsanlar senin gibi kibar bir insanla karşılaştıklarında kaybetmek istemiyor. Altın gibi değerli oluyorsun onların gözünde. Kimseyi yargılamıyorsun, herkese hoşgörüyle yaklaşıyorsun. İnsanlarla empati kurarak onları daha iyi anlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Bu da seni çekici hale getiriyor!

Enerjin!

Senin öyle güzel bir enerjin var ki, seninle tanışan herkes etrafında tutmak için çaba harcıyor. Girdiğin her ortama pozitiflik katıyor, herkesin kahkahalara boğulmasını sağlıyorsun. Heyecanını çoğu zaman gizleyemiyor, herkesi motive ediyorsun. Farklı şeyler denemek, değişik aktivitelere katılmak tam senlik. Her arkadaş grubuna senin gibi biri lazım... Güzel enerjin seni çekici hale getiriyor!

Bu içerikler ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
42
20
19
10
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Enerjim

cansu ersan

Kibarlığın ve nezaketin! Kibarlığın ve nezaketin! Kibarlığın ve nezaketinle etrafında bulunan herkesin dikkatini çekmeyi başarıyorsun. Günümüzde böyle insan... Devamını Gör

isotlu-baklava

Zekan! Girdiğin her ortamda zekanla dikkat çekiyorsun! Sana sorulan sorulara akıllı ve hızlı cevaplar veriyor, karşına çıkan her engele akıllı çözümler ürete... Devamını Gör