Görüş Bildir
Haberler
Kiminle Kahve İçmek Sana İyi Gelecek ve Yaralarını Saracak?

Kiminle Kahve İçmek Sana İyi Gelecek ve Yaralarını Saracak?

Ecivicivokke
15.02.2022 - 17:30

Bir kahve içmek kime iyi gelmez ki? Pekii, sana kiminle kahve içmek iyi gelecek ve yaralarını saracak?

Söylüyoruz!☕

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de yaşını sorsak?

3. En sevdiğin kahve hangisi?

4. Kahveni evde mi içmeyi seversin yoksa dışarıda mı?

5. Pekii, kahveni dışarıda içsen nerede içerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genellikle ne zaman kahve içersin?

7. Kahve içmek senin için ne ifade ediyor?

Sevdiğin kişiyle!

Sevdiğin kişiyle!

Sevdiğin kişiyle birlikte kahve içmek sana iyi gelecek ve yaralarını saracak. Sevdiğinle tatlı tatlı sohbet etmek, içtiğin kahvenin tadına bile daha iyi varmanı sağlayacak. Bu aktivite, ruh halini iyileştirecek ve kendini çok daha enerjik hissetmeye başlayacaksın. Biliyorsun ki, sevdiğin kişinin içten bir gülümsemesi her şeyi yoluna sokabilir. İyi ya da kötü her gününde, yanında sığınabileceğin biri olması kadar güzel bir şey yok!

Ailenle!

Aile her durumda yanımızda olabilecek, tutunacak dalımızdır. Her derdini hiçbir çıkar amacı olmadan, tamamen iyiliğini düşünerek dinleyebilecek kişiler ailendir. Onlarla dertleşirken 'Acaba bu kişi derdimi beni yaralamak için kullanır mı?' Düşüncesi hiç aklından geçmez. Bu da samimiyeti en iyi şekilde sağlayabileceğinin, her duygunu tamamen yansıtabileceğinin bir göstergesidir. Ailenle kahve içmek sana iyi gelecek ve yaralarını saracak!

Yakın arkadaşlarınla!

Bol kahkahalı, birbirinizle alakalı en ufak detaylara bile hakim olduğunuz bir ortam... Her derdinin ortağı olan yakın arkadaşlarınla kahve içmek sana iyi gelecek ve yaralarını saracak! Sen, arkadaşlarınla birlikteyken vaktin nasıl geçip gittiğini bile anlamıyorsun. Bu da sana iyi geliyor, hayatına neşe katıyor. Ne zaman ihtiyacın olsa telefonun bir ucunda seni yargılamadan destekleyecek insanların olduğunu bilmek çok güzel!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Ailenle! Ailenle! Aile her durumda yanımızda olabilecek, tutunacak dalımızdır. Her derdini hiçbir çıkar amacı olmadan, tamamen iyiliğini düşünerek dinleyebi... Devamını Gör

Berna

Sevdiğin kişiyle aynen öyle