Görüş Bildir
Haberler
Düşünce Tarzın Hangi Hayvanınkine Benziyor?

etiket Düşünce Tarzın Hangi Hayvanınkine Benziyor?

Yung Boş Ada
29.05.2015 - 19:33 Son Güncelleme: 16.02.2022 - 13:49

Her hayvanın kendine has bir düşünce tarzı, kafa yapısı vardır. Acaba seninki hangi hayvana benziyor? Hemen testi çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Canın sıkıldığı zaman ne yaparsın?

2. En sevdiğin film türü ne peki?

3. Acaba sen vejetaryen misin?

3. Acaba sen vejetaryen misin?

4. Yolda yürürken bir kazaya tanık oldun, ne yaparsın?

5. Çocuklar hakkında ne düşünüyorsun peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin spor dalını sorsak sana?

7. Peki sıcak havaları mı seversin yoksa soğuk havaları mı?

8. Teknoloji hakkındaki düşüncelerin nedir senin?

9. Evcil hayvanın var mı?

10. Son olarak bunlardan hangisi senin için daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Baykuş!

Baykuş!

Sen bir kere çok bilge bir insansın, buna şüphemiz yok. Tıpkı baykuş gibi sezgiselsin de. Daima sezgilerini dinliyor ve hiç yanılmıyorsun. Olur olmaz küçük şeyler için kendini üzen insanlardan değilsin kesinlikle. Cesursun da, risk almaktan asla korkmazsın. Sabrına ise diyecek lafımız yok, evliyalarda yok böyle sabır resmen. Son olarak ne kadar asil ve ince ruhlu bir insan olduğunu söylememiz lazım. Çoğu kişi sana sonsuz saygı duyuyor.

Çita!

Çita!

Sen bir kere çok rekabetçi bir insansın. Hırslısın, tutkulusun! Zorluklardan asla korkmaz, aksine üstüne üstüne gidersin. Bu azim ve tutkuyla yapamayacağın şey yok senin! Ayrıca sen daima mantıklı adımlar atarsın; yapacağın şeyin risklerini bilir ona göre planını kurar ve hareket edersin. Körü körüne bir hırs değil yani sendeki. Son derece akılcı davranan bir insansın sen.

Yunus!

Yunus!

Sen bir kere gerçek bir özgür ruhsun. Kurallar, sınırlamalar senin bu hayatta en çok nefret ettiğin şeyler. Bunun dışında eğlencelisin, hem de ne eğlenceli. İnsanlar seninle vakit geçirmeyi çok seviyor çünkü onlara da sende zaten bitmek bilmeyen enerjini, neşeni aktarıyorsun. Sosyalsin, kalabalıkları çok seviyorsun. Ayrıca kesinlikle çok konuşkansın. Zekan ise zaten farklı bir boyutta; kafandaki düşünceler, fikirler hiç bitmiyor. Bu yüzden çoğu zaman dikkat dağınıklığı yaşıyorsun.

Ayı!

Ayı!

Sen bir kere çok güçlü bir insansın. Fiziksel anlamda bir güçten bahsetmiyoruz sadece, mental olarak da çok güçlüsün. Kolay kolay hiçbir şeyin seni üzmesine, yıkmasına izin vermiyorsun. Dayanıklısın, dirayetlisin. Bazıları inatçı olduğunu da söyleyebilir sana, ama sendeki aslında inatçılık değil. Sen sadece gerçekten ne istediğini biliyor ve ona göre hareket ediyorsun. Ayrıca dışarıdan son derece sert görünsen de içinde ne kadar sevgi dolu yumuşak bir kalp olduğunu seni tanıyanlar çok iyi bilir. Sevdiklerin senin için her şeyden önemlidir, onlara bir zarar gelsin bütün dünyayı yıkarsın. Sözünün eri bir insan olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Karga!

Karga!

Sen bir kere çok zeki bir insansın. Zekan hepimizden üst bir seviyede. Birçok insanın günlerce düşünüp çözemeyeceği durumların altından sen kolaylıkla kalkabiliyorsun. Biraz da kurnazsın sen aslında. İnsan ilişkilerinin de çok iyi olduğunu söyleyemeceğiz, çünkü sen farklı bir frekanstasın. Uyum sağlayamıyorsun herkesle, çok farklı çalışıyor çünkü senin beynin. Kinci bir insan olduğunu da söylememiz lazım ama, sana yapılan hiçbir kötülüğü unutmuyor zamanı geldiğinde de karşılığını çok güzel veriyorsun.

Kedi!

Kedi!

Her şeyden önce sen çok sevimli bir insansın. Seni sevmeyen bir ya da iki kişi vardır herhalde çevrende, sadece o kadar. Çünkü sen insana huzur veren birisin, sevgi dolusun, her daim sevgiyle yaklaşıyorsun karşındakine. Kötü düşünmemeye çalışıyor, hep iyi tarafından bakıyorsun her şeye. Sana nankör diyenlere aldırma sen, seni tanımadıklarından öyle diyorlar hep. Sen biraz özel hayatına, kendi rahatına düşkün birisin yalnız. Birisi senin kişisel alanına girmeye çalıştığında, senin özel hayatını ihlal etmeye kalktığında pençelerini çıkarmaktan asla çekinmiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1192
1170
623
192
97
66
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın