Görüş Bildir
Haberler
Neden Sevgilin Yok?

etiket Neden Sevgilin Yok?

miray soysal
17.02.2022 - 18:30

Benim sorunum ne?!  Herkesin manitası varrr. Benimse bebek gibi bir suratım..

14 şubat geçti gitti... Dün İnstagram' da aşk dolu storyleri izlerken düşündüğümüz bir şey vardı. Neden benim sevgilim yok? Sahiden ya, neden yok bir sevgilin?

Testin sonunda söylüyoruz!💖👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, daha önce hiç aldatıldın mı?

4. Peki, sence aşk evliliği mi? Mantık evliliği mi?

5. Daha önce kaç tane ilişkin oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Söyle bakalım, Önceden yaşadığın ilişki ya da ilişkiler bir film olsa türü ne olurdu?

7. Dürüst ol! Aşk sence ne demek?

8. Son olarak, aşk hayatını anlatan görsel seçmeni istesek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kırık kalpler durağında inecek var!

Eski ilişkinde kalbin çok mu kırıldı? Anladık ki, sen bir aşk yaşamışsın ve sonu hüzünlü bitmiş.. Hala nedenini ve yaşadıklarını sorguluyorsun ve olanları hakketmediğini düşünüyorsun. Çok da haklısın! Çünkü sevilmeye ve sevmeye layıksın.. Sarsılan güvenin sana bir daha kimseye güvenemeyecek gibi hissettiriyor. Anlıyoruz ama olan olmuş. Herkes aynı olacak diye bir şey yok ya! Dağılan güvenini toplayacak, kırılan kalbini saracak biri elbet çıkacaktır. Tek yapman gereken artık önüne bakmak.

Doğru insanı bekliyorsun!

Sen neyi aradığını çok iyi biliyor, ilişkide güvenin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorsun. Güvenmeden bir ilişki yürütemeyeceğinin farkındasın, karşına çıkan her insana önce bu gözle bakıyorsun. Günümüzde doğru kişiyi bulmak çok zor biliyoruz ama sen aşk aramıyorsun, aşkın seni bulmasını bekliyorsun. Bizce 'Bul beni!'  kafasından çıkıp, biraz çevreye bakman gerek. Belki havada aşk kokusu vardır!

Kendini hazır hissetmiyorsun!

Sen kendini bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyorsun. Ciddi bir ilişki yaşamanın büyük fedakarlık gerektirdiğini düşünüyorsun. İlişki yaşama fikri  seni biraz ürkütüyor. Bu yüzden birinden hoşlansan bile, flört etmekten öteye gidemiyorsun. Ama her şey bir kenara, belki de içten içe bekar olmaktan mutluluk duyuyorsun. Dostların ve sosyal hayatın sana birinin yokluğunu hissettirmiyor. Birine ihtiyacın olmadan, kendi kendine yetiyorsun anlayacağın. He sevgilin olsa fena olmaz mıydı? İyi olurdu tabii. Biraz zamanı var gibi ama elbet olur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
76
66
44
41
27
20
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kendini hazır hissetmiyorsun diyorda test, alakası yok tabiki sosyal anksiyeteye sahip birisiyim kimseyle iki çift laf dahi edemem zaten pek te yakisikli bir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ulan ne çok sosyal anksiyeteli varmış, bu beğeni ne böyle 😂😂

Necla Kaplan

Doğru insanı bekliyorsun!

artu.96

''Kendini hazır hissetmiyorsun!'' diyorsun lakin yazdıklarınla alakası yok. Söylesene admin! Dünyadaki ilişkilerin büyük çoğunluğu aşık olduğu için mi seviyo... Devamını Gör