Görüş Bildir
Haberler
İhtiyacın Olan Hayat Tavsiyesini Veriyoruz!

İhtiyacın Olan Hayat Tavsiyesini Veriyoruz!

Ecivicivokke
06.04.2022 - 13:00

Bu testte keşke biri bana bunu daha önce söyleseydi diye bahsedeceğin hayat tavsiyesini veriyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da sorsak?

3. Yeni tanıştığın bir insanın her söylediğine inanır mısın yoksa şüpheci mi yaklaşırsın?

4. Yaşadığın hayattan memnun musun?

5. Dışarıda gördüğün kişilerin veya ünlü insanların hayatını yaşamak istediğin oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni kızdıran kişileri çok hızlı affeder misin?

7. Bir şeyleri yapmak için cesaret edemediğin oluyor mu?

8. Sık sık keşke kelimesini kullanıyor musun?

Her anı sanki başka bir an gelmeyecekmiş gibi yaşa.

Hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor. Yaşadığımız her anın kıymetini bilmek, o anın tekrarının gelmeyeceğini bilerek yaşamak kendimize verebileceğimiz en güzel hediyelerden bir tanesi. Ne geçmişi, ne de geleceği düşünmenin hayatımıza hiçbir faydası yok. Kendini boş yere yormadan, keşkeleri ve tüm pişmanlıkları bir kenara bırakarak anda kalmalısın. Geçmişi değiştiremeyiz değil mi? Tadını çıkaramadığın her an için keşke dememek için şu an istediğin ne varsa onu yap!

Kendinden başka kimseye tam olarak güvenme!

Sen herkese çok fazla güveniyorsun, güvenmek güzeldir evet ama kimi zaman da zararlıdır. Sevdiklerine güvenmek çok güzel bir şey ama herkese de güvenmemek lazım değil mi? Yeni tanıştığın kişilere bile anında güveniyorsun, herkesi kendin gibi sanıyorsun ama değil maalesef. Bunu kötü bir biçimde tecrübe ederek öğrenmemek için kendinden başka kimseye çok güvenme. İnsanlar senin sonsuz güvenini hissettiklerinde acaba kırılır mı diye düşünmeyi bırakıyor, yine yorulan sen oluyorsun.

Başkalarının hayatına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar!

Dışarıdan baktığında sana mükemmel görünen hayatlar içerisine girdiğinde aslında o kadar da mükemmel olmayabilir. Kimsenin hayatını tam olarak bilemeyiz. Dışarıdan bakıldığında her şeyi kusursuz gözüken hayatlar senin kaldıramayacağın sıkıntıları barındırıyor olabilir. Belki de başkaları da senin yaşadığın hayata bakıp, keşke onun yerinde olsam gibi cümleler kuruyordur. Sen kendi hayatını güzelleştirmek için elinden geleni yap. Kendin için doğru olanı en iyi sen bilirsin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
22
9
8
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Başkalarının hayatına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar!

cansu ersan

Başkalarının hayatına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar! Dışarıdan baktığında sana mükemmel görünen hayatlar içerisine girdiğinde as... Devamını Gör

İdil

Başkalarının hayatına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar! Dışarıdan baktığında sana mükemmel görünen hayatlar içerisine girdiğinde aslı... Devamını Gör