Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Gitmen Gereken Tatil Beldesini Söylüyoruz!

etiket Bu Yaz Gitmen Gereken Tatil Beldesini Söylüyoruz!

Hugolina
09.04.2018 - 16:11

Koca bir kışı atlattık artık güzel bir tatili hak ettik. Ama nereye gideceğimize bir türlü karar veremiyoruz. Hadi testi çöz de hemen plan yapmaya başla :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle güzel bir tatilden beklentin nedir?

2. Peki tatilde sana hangi içecek eşlik edecek?

3. Hadi yanına bir de yiyecek seç...

4. Şöyle içini açacak manzara hangisi?

5. Hadi kalacak da bir yer seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ay şu sporu mutlaka yapmalıyım dediğin?

7. Şimdi de kendine en yakın bulduğun bir dizi karakteri seç bakalım.

8. Geldik en önemli ve son soruya. Tatil için ne kadar bütçe ayırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Carpe Diem: Yunan Adaları

Carpe Diem: Yunan Adaları

Sen bu yaz kesinlikle Yunan Adalarına gitmelisin. Senin tatil anlayışın, tamamen canın o an ne istiyorsa onu yapmak. 'Bir gece sabaha kadar dans ederim, ertesi gün bir müze gezerim size ne kardeşim.' diyorsun. Tam da senin bu çılgın ruhuna uygun Yunan Adaları emrine amade! Eğlence, parti, muhteşem plajlar, mağaralar, deniz, güneş aradığın her şey orada. Mykonos, Sakız, Kos birbirinden güzel cennet gibi adalar seni bekliyor. Bütçe olarak biraz tuzlu olsa da ben tatil yaptım mı hakkını veririm diyenlerdensin. Hadi hemen pasaportunu, vizeni hazırla. Muhteşem bir yaz seni bekliyor :)

Otantik Bir Tatil: Alaçatı

Otantik Bir Tatil: Alaçatı

Sen tatilde sadece gezmek, görmek, eğlenmekle yetinmiyorsun. Gittiğin yerde bambaşka bir atmosfer yakalamak, bambaşka bir dünyayı keşfetmek istiyorsun. Bırak kendini Alaçatı’nın ünlü dar sokaklarına ve kaybol. Yunan ve Rumlardan kalma rengarenk pencere ve kapıların süslediği cumbalı taş evleri, begonvillerin ve sardunyaların sarmaladığı Arnavut kaldırımlı sokakları, lavanta kokulu hediyelik eşya dükkanları ve kafelerin huzuru ruhunu sarsın. Orada mis gibi bir Türk kahvesi içerken kulaklarımızı çınlatırsın artık. Ayrıca deniz ve rüzgarın dans ettiği yer Alaçatı, surf tutkunların buluşma noktası. Bu yaz neden denemeyesin ki?

Huzur’un Adresi: Datça

Huzur’un Adresi: Datça

Senin tatilden beklediğin huzur Datça’da. Bütün yıl çok çalıştın yoruldun ve tatilde de şööööyle güzelce bir dinlenmek istiyor, 'Bir tatlı 'huzur' almaya geldim'

diyorsun. Sessiz sakin yeşili mavisine karışmış, şehrin gürültüsünden uzak muhteşem bir yer. Öğlen sıcağında Palamutbükü sahili boyunca sıralı ağaçların altında serinlerken, akşam gün batımında bir kadeh rakı içmek tam senlik. Ayrıca sen tatilde bile olsan beslenmene özen gösteriyorsun. Datça’daki organik yiyecekler ve kurulan köy pazarı tam sana göre. Burada tamamen doğal olarak yetiştirilmiş zeytin, zeytinyağı, kekik, bal, bademin tadına bakmadan sakın dönme. Can Yücel’in dediği gibi sen de diyeceksin: “Ne harika yermiş bu Datça…”

Yansın Geceler, Pelinsu Eceler: Bodrum

Yansın Geceler, Pelinsu Eceler: Bodrum

Sen tam bir eğlence insanısın. Öyle ki senin parti anlayışını karşılayacak tek bir yer var orası da Bodrum. Sınırsız eğlenceyle dolu geceleriyle tüm dünyada tanınıyor ve her yıl yerli ve yabancı binlerce turist sırf bunun için Bodrum’a geliyor. Senin için tatil; sabahlara kadar partilemek, akşama kadar sahilde güneşlenmek, bol bol yemek yemek, bütün alkollerin tadına bakmak. 'Zaten tatil dediğin kısacık bir süre, tabii ki istediğim kadar eğlenip kafamı dağıtırım.' diyorsun. Çok haklısın! Elbette tadını sonuna kadar çıkar. Ama Bodrum’a gitmişken muhteşem doğa güzelliklerini ve Zeki Müren Müzesi’ni de görmeden gelme deriz.

Mavi Yeşil Bir Tatil: Olympos

Mavi Yeşil Bir Tatil: Olympos

Sen deniz ve doğadan gelen huzurun tutkunusun. Öyle ki senin gideceğin yer hem doğanın içinde olmalı, hem denize karışmalı, hem de kaldığın oda bile gayet naturel olmalı. İşte şirin bungalov evleri, doğanın içinden geçerek denize ulaştığın, sahilde caretta caretta eşliğinde yürüyüş yapabileceğin yer Olympos, tam sana göre. Ayrıca Antik bir Roma kenti olan Olympos’ta göreceğin öyle güzel şeyler var ki… Yanartaş’a çıkmak, denizaltı batık şehri keşfetmek sana çok iyi gelecek. Ama en güzeli de bir gece sahilde sabahlayıp güneşin doğuşunu izlemek. İşte dünyadaki tüm dertlere değecek. Hadi hemen kendine küçük bir çanta hazırlamaya başla!

İnto The Wild: Fethiye

İnto The Wild: Fethiye

Sen tam bir kamp insanısın. Tatilde doğayla iç içe olmak yetmiyor sana. Sen doğayla tamamen bütünleşmek istiyorsun. Senin için en ideal yer Fethiye. Yemyeşil doğası ve masmavi sularıyla yüzme ve kamp yapmanın tadını çıkarabileceğin muhteşem bir coğrafya. Tatilde en sevdiğin şeylerden biri de doğaya kendini bırakıp kaybolmak. Karşılaştığın zorluklarla mücadele etmek, maceracı ruhuna çok iyi geliyor. Macera demişken bu yaz biraz adrenaline ne dersin? Fethiye Türkiye’de yamaç paraşütü yapılacak en güzel yerlerden biri. Bu yaz sana kesinlikle denemeni öğreniyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
168
99
29
15
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

içki tüketmiyorum, türk kahvesi de sevmem, neyi işaretleyeyim

Pasif Kullanıcı

aynen yaa..kaç kere söyledik vazgeçmiyolar bitürlü!!illa içirecekler!..

Pasif Kullanıcı

Mavi Yeşil Bir Tatil: Olympos Sen deniz ve doğadan gelen huzurun tutkunusun. Öyle ki senin gideceğin yer hem doğanın içinde olmalı, hem denize karışmalı, he... Devamını Gör