Görüş Bildir
Haberler
Bu Listeyi İncelemeden Alışveriş Yapmayın: İlk Defa Eve ya da Yurda Çıkacak Öğrenciler İçin İhtiyaç Listesi

etiket Bu Listeyi İncelemeden Alışveriş Yapmayın: İlk Defa Eve ya da Yurda Çıkacak Öğrenciler İçin İhtiyaç Listesi

beyza içgöz
28.08.2023 - 10:19

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasından sonra alışveriş telaşı başladı. Özellikle de ilk kez yurtta kalacak ya da eve çıkacak öğrenciler için az ve öz eşyanın ne kadar önemli olduğunu anlatmamıza bile gerek yok. Temizlik, organizasyon ya da hijyen... Ne ararsanız bulabileceğiniz bu liste ile tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. 

Bu içerik 28.08.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sleepy Easy Clean Yüzey Temizlik Havlusu

1. Sleepy Easy Clean Yüzey Temizlik Havlusu

Sleepy Yüzey Temizlik Havlusu, hem iç mekan hem de dış mekan kullanımı için idealdir, temas edilen tüm yüzeylerde hijyenik bir ortam oluşturur.

Formülünde yer alan doğal içerikler, iz bırakmaz ve geniş bir kullanım alanına sahiptir. Beyaz sirke ve karbonatla zenginleştirilmiş içeriği, sık kullanılan yüzeyleri durulama ihtiyacı olmadan temizler. 

Ferah beyaz sabun kokusuyla ortamınıza tazelik katar. Kullan-at özelliği ile pratik ve hijyenik bir kullanım sunar. Tek bir yaprağın sunduğu ekstra büyük ve kalın yapısı, mükemmel bir temizlik deneyimi yaşatır. 

Kullanıcı yorumu: Ben böyle bir şey hiç görmemiştim gerçekten o kadar guzel kii dolaplarım siyah camlı ve kurulamadan asla temiz durmuyordu tek silmede pırıl pırıl oldu stok yapmalık bir urun ve devasa boyu var simdi normal ıslak mendille boyutunu fotograflicam umarım faydalı olur.

Fiyat: 92,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Colgate Extra CleanDil Temizleyicili Arka Dişlere Uzanan Orta Diş Fırçası

2. Colgate Extra CleanDil Temizleyicili Arka Dişlere Uzanan Orta Diş Fırçası

Colgate Extra Clean Dil Temizleyicili arka dişlere uzanan orta diş fırçası, ağız sağlığınızı üst düzeye çıkarmak için ideal bir seçimdir. Bu özel diş fırçası, ulaşılması güç arka dişlerinizi etkili bir şekilde temizlemek için özel olarak tasarlanmıştır. 

Ayrıca, dil temizleyici özelliği ile dilinizin üzerindeki bakteri ve plakları da kolaylıkla temizler. Bu sayede hem daha sağlıklı dişlere hem de daha taze bir nefese sahip olabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu: Her zaman kullandığım ürün kalitesi güzel bütçeme uygun

Fiyat: 49,95 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

3. Orkid Extra Hassas Koruma Normal Süper Ekonomik Paket

3. Orkid Extra Hassas Koruma Normal Süper Ekonomik Paket

Orkid Extra Hassas Koruma Normal Süper Ekonomik Paket, kadınların hayatını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir üründür. Bu paket, kullanıcılarına maksimum konfor ve güvence sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. 

Kullanıcı yorumu: Severek kullandığım bi ürün. En uygun fiyata en güzel şekilde getirdiğiniz için teşekkürler

Fiyat: 75,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Solingen Tirnak Makası Seti

4. Solingen Tirnak Makası Seti

Solingen Tirnak Makası Seti, kişisel bakım rutininizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Almanya'nın kaliteli çelik üretimindeki üstünlüğünü yansıtan bu set, özenle tasarlanmış, dayanıklı ve estetik bir görünüme sahiptir. Her bir parçası, kullanım kolaylığı ve maksimum konfor için hassas bir şekilde şekillendirilmiştir. Solingen Tirnak Makası Seti, tırnaklarınızı düzgün ve sağlıklı bir şekilde kesmek için ideal bir araçtır. Hem profesyonel hem de kişisel kullanım için mükemmel olan bu set, tırnak bakımınızı bir üst seviyeye taşıyacak. Kendinize bu kaliteli ve şık seti hediye edin, bakım rutininizi lüks ve rahat bir deneyime dönüştürün.

Kullanıcı yorumu: Mükemmel bir tasarım ve profesyonel ilk defa kaliteli bir tırnak makası kullanıyorum

Fiyat: 99,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Kale 25 Mm Gri Asma Kilit

5. Kale 25 Mm Gri Asma Kilit

Özellikle yurtta kalacak öğrenciler için asma kilit adeta bir kurtarıcı görevi görüyor. Özel eşyalarınızı koyduğunuz dolaplarınızı korumanızı sağlayacak bu asma kilit ile eşyalarınızı güvence altına alabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Kaliteli bir asma kilit. 2 adet anahtar ile geliyor.

Fiyat: 54,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek Kişilik Nevresim

6. Tek Kişilik Nevresim

Bir kişilik nevresimler, yalnızca sizin için özel olarak tasarlanmıştır. Kendinizi rahat ve konforlu hissetmeniz için en kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Bu nevresimler, yatak odanızı sadece bir uyku alanı olmaktan çıkarıp, kişisel bir dinlenme ve rahatlama alanına dönüştürür. Yüksek kaliteli bir kişilik nevresim, yatak odanızın atmosferini tamamen değiştirebilir. Sadece uyumanızı değil, aynı zamanda dinlenme ve rahatlama deneyiminizi de iyileştirir. Bir kişilik nevresimler, genellikle 90x200 cm boyutlarındadır ve tek kişilik yataklar için idealdir. Ancak çeşitli boyutlarda da bulunabilirler. Bu nevresimler, genellikle pamuk, saten veya polyester gibi malzemelerden yapılmıştır ve çeşitli renk ve desen seçenekleri sunar.

Kullanıcı yorumu: Bu seri gerçekten çok kullanışlı ve çok güzel iyiki almışım. Çarsafları yıkayıp asıyorsunuz kendiliginden ütülenmiş gibi oluyor. Renkleri de cok guzel. Diger renkleri de alacagim

Fiyat: 169,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Banyo havlu seti

7. Banyo havlu seti

Yurtlarda bornoz kullanmak çoğu zaman zordur. Çünkü bornozlar geç kurur, sık sık yıkayamazsınız. Bu sebeple ya ince bornozlar ya da ince havluları tercih etmelisiniz. 

Kullanıcı yorumu: Fiyatına göre gayet iyi kullanışlı

Fiyat: 159,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

8. DeFacto Kadın Düz Taban Eva Terlik

8. DeFacto Kadın Düz Taban Eva Terlik

Terlikler toz ve pisliğin yattığınız odaya girmemesini sağlar. Kolayca yıkanabilen toz tutmayan terlik tercih etmeniz ise işinizi çok daha kolay hale getirir. 

Oda terliğinizin yanı sıra tuvalet ve banyoda kullanmak üzere bir terlik daha edinmek de sizin için daha pratik olabilir.

Kullanıcı yorumu: Hafif, tabanı çok rahat

Fiyat: 99,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

9. Üçlü Priz

9. Üçlü Priz

Yurt odalarında prizi yatağınızın yanında bulmanız neredeyse bir mucize. Bu da üçlü prizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamamıza neden oluyor.

Topraklı üçlü priz ev ve yurtlarda elektronik aletlerinizi güvenle kullanmanıza yardımcı olur. 

Kullanıcı yorumu: Çocuk korumalı. Duvara monte aparatı ile geliyor. Sağlam hissi veren bir ürün.

Fiyat: 137,49 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

10. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik Siyah

10. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik Siyah

Yurt ya da ev arkadaşlarınızdan önce uyanmanız gerektiğinde hızlıca uyanmaz ve diğerlerini rahatsız edecek şekilde alarm ertelemeleri yaparsanız muhtemelen sorun yaşayabilirsiniz. 

Ancak bu akıllı saat bu sorunu harika bir şekilde çözüyor. Alarmınız kolunuzda çalıp titriyor ve hiç kimseyi rahatsız etmeden hızlı bir şekilde sizi uyandırıyor. 

Fiyat: 999,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok Amaçlı Askılı Düzenleyici Organizer

11. Çok Amaçlı Askılı Düzenleyici Organizer

Bu eşsiz dolap kapısı organizeri, ek depolama alanı sağlamak için ideal bir çözümdür. Taraklarınız, deodorantınız ve diğer kişisel bakım ürünlerinizi kolayca yerleştirebileceğiniz bu organizer, dolabınızın içinde daha fazla yer açar. 

Geniş kullanım alanı sayesinde, evinizin düzenini korumak için mükemmel bir yardımcıdır. Kullanımı yaygın olan bu organizer ile dolabınızın kapasitesini artırabilir ve kişisel eşyalarınızı daha düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Çok güzel ,gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Fiyat: 179,99 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

12. Mini Dikiş Seti

12. Mini Dikiş Seti

Ailenizin yanınızda olmadığı durumlarda, küçük sökülmeleri veya düğmeleri dikme yeteneği hayati bir beceri haline gelir. Bu minyatür dikiş seti, boyutuna rağmen bir dizi problemin çözümünü sağlar. 

Taşınabilirliği sayesinde, seyahatlerinizde veya tatillerinizde bile yanınıza alabilir, her yere götürebilirsiniz. Bu küçük ama etkili set, pratikliği ve kullanım kolaylığı ile hayatınızı kolaylaştırır.

Fiyat: 154,89 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Saç Kurutma Makinesi

13. Saç Kurutma Makinesi

Yurtlarda genellikle saç kurutma makinesi olmaz. Bunun için sizin mutlaka bir tane edinmeniz gerekir. 

Katlanır seyahat tipi saç kurutma makineleri hem valizinizde hem de dolabınızda yer kaplamaz ve kullanım kolaylığı sunar. 

Kullanıcı yorumu: Ürün gerçekten çok kaliteli. Malzemesinden sesine kadar çok beğendim. Saç kurutma makinesinde ses daha az olsun istiyorsanız mutlaka incelemelisiniz.

Fiyat: 479, 00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

14. Mini Boy Antrasit Çizgili Hurç

14. Mini Boy Antrasit Çizgili Hurç

İç çamaşırlarınız ve çoraplarınızı düzenli tutmanın en iyi yolu, onları iki ayrı minik hurçta saklamaktır. Bu sayede, hem dağılma problemini önler hem de bu eşyalarınızın tozdan korunmasını sağlarsınız. 

Hurçları, dolabınızda üst üste yerleştirerek, adeta bir çekmece işlevi görmelerini sağlayabilirsiniz. Bu basit ama etkili yöntem, dolabınızın düzenini korumada size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Fiyat: 64,90 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

15. Sihirli Elbise Askısı

15. Sihirli Elbise Askısı

Kıyafetlerinizi düzgün ve şık bir şekilde saklamak istiyorsanız, elbise askılarına ihtiyacınız olacak. Özellikle gömlek gibi kırışmaya meyilli giysilerinizi bu askılara asarak, onların formunu ve tazeliğini koruyabilirsiniz. 

Bu küçük ama etkili aksesuar, gardırobunuzun düzenini sağlamanın yanı sıra, kıyafetlerinizi uzun süre ilk günkü gibi taze ve yeni görünümünde tutmanızı sağlar. 

Kullanıcı yorumu: Çook kullanışlı fikir için gösteriyorum mantıklı bulmayan kalmadı

Fiyat: 45,20 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 2 Katlı Düzenleyici

16. 2 Katlı Düzenleyici

Depolama alanı genelde yurtların en büyük problemlerinden biridir. Bu nedenle sahip olacağınız bir düzenleyici birçok eşyanızı bir arada ve düzenli şekilde tutmanıza yardımcı olur. 

Bu iki katlı düzenleyici ile kişisel bakım eşyalarınızı organize edebilir ve yer kaplayan ürünleri bir araya toplayabilirsiniz. 

Fiyat: 204,39 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

17. Katlanabilir Çamaşır Sepeti

17. Katlanabilir Çamaşır Sepeti

Depolama alanının sorun olduğundan çokça bahsettik. Bu nedenle kirli çamaşırlarınızı biriktirebileceğiniz ya da çamaşırlarınızı yıkamak için taşıyabileceğiniz bir çamaşır sepeti işinizi çokça kolaylaştırır. 

Bu çamaşır sepetinin katlanabilir olması ise kullanmadığınız zamanlarda katlayıp bir kenara koymanıza imkan tanır.

Fiyat: 249,95 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

18. Piknik Seti

18. Piknik Seti

Piknik seti olduğuna bakmayın çünkü yurtta en çok ihtiyaç duyacağınız ürünlerden biri çatal, bıçak, kaşık ve tabak olacak. Hepsinin bir arada olmasını istiyorsanız bu ürün işinizi kolaylaştırabilir. Bu ürün 6 kişilik 32 parça piknik malzemesini tek bir taşıma kabı içinde saklar.

Fiyat: 249,00 TL

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balat baltasd

Gereksiz bilgi: Tırnak makasının kralı three seven 777 tırnak makasıdır küçük boyunu 20 yıldır kullanıyorum.