Görüş Bildir
Haberler
Bu Hafta Vizyona Hangi Filmler Giriyor? Bu Hafta Sinemada Neler Var?

Bu Hafta Vizyona Hangi Filmler Giriyor? Bu Hafta Sinemada Neler Var?

GNS
27.01.2022 - 21:11

Sinemaseverler bu hafta vizyona girecek olan yeni filmleri araştırmaya başladı. Bu hafta Türkiye'de sinema salonlarında 6'sı yerli olmak üzere gösterime girecek olan 9 sinema filmi bulunuyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında artık aşısız ve PCR'sız da sinema salonlarına girebilme imkanı bulunuyor. Peki bu hafta vizyona hangi filmler girecek? Bu hafta sinemada ne var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandemi döneminde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan sinema salonlarının izleyicilere açılması sinemaseverlerin rahat bir nefes almasına sebep olmuştu. Beyazperdeden izledikleri filmi daha keyifli bulan vatandaşlar bu hafta vizyona hangi filmlerin gireceğini araştırmaya başladı. Peki bu hafta vizyona hangi filmler girecek? Sinemada neler var? Hangi filmler gösterime girecek? İşte detaylar...

ANKA

ANKA

Murat henüz çocukken ailesini trafik kazasında kaybeder. O günden beri hayata tutunmak konusunda gönülsüz olan Murat'ın hayatındaki en büyük destek yakın arkadaşı Tarık, sevdiği kadın Zümrüt ve onu büyüten Ejder babası olur.

Kaos Yürüyüşü

Kaos Yürüyüşü

Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan 'Yeni Dünya'nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen 'Yeni Dünya', 'Noise' adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner.

Yıldızlar da Kayar

Yıldızlar da Kayar

Yıldızlar da Kayar, bir köyde altı ay yaşamak zorunda kalan bir popstarın hikayesini konu ediyor. Popstar, bu süre içerisinde köyde düzenlenecek bir festivalin sorumluluğunu üstlenir.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2, kuraklık, okyanus ve denizlerde yaşamı tehdit eden kirlilik, iklim değişikliği, doğal afetlerin artışı gibi sorunlarla ilgilenen, Kaptan Pengu önderliğindeki grubun yaşadıklarını konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayı Kardeşler: Macera Parkı

Ayı Kardeşler: Macera Parkı

Heyecan verici bir deneyim sunan “Vahşi Yaşam” kapılarını açmıştır. Konuklar taktıkları gen bilekliği sayesinde hayvana dönüşebilmektedir. Vick, “Vahşi Yaşam'ın büyük ödüllü bir yarışmaya ev sahipliği yaptığını öğrendiğinde katılmaya karar verir.

İlk Temas

İlk Temas

Yönetmen koltuğunda Atilla Barışer'ın oturduğu gerilim, bilim-kurgu türündeki 'İlk Temas' filminin oyuncu kadrosunda Bekir Annıak, Bedirhan Barışer, Maksut Kesici, İrem Akçay, Mehmet Sait Aydın gibi isimler yer alıyor.

Doraibu Mai Ka

Doraibu Mai Ka

Doraibu mai kâ, kendisine tahsis edilen bir şoför ile hiç beklenmedik bir yolculuğa çıkan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Gelin

Gelin

Gelin, ruhani bir varlıkla evli olduğunu iddia eden bir kız ile ilgili araştırma yapmaya giden insanların başına gelenleri konu ediyor.

Hadi Be

Sanayide küçük bir esnaf lokantası işleten tevfik, genç bir adamdır. Kısır olduğunu öğrenince kara kara düşünmeye başlar arkadaşları nizo ve mıstık durumu öğrenir ve yardım etmek isterler. Tevfik, arkadaşları yüzünden kendini beklenmedik olayların içinde bulur. İki salak ile bir avanağın trajikomik macerası izleyiciyi bir yandan kahkahalara boğarken bir yandan da yürek burkacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın