Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hissiz Biri Olmuşsun Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hissiz Biri Olmuşsun Demektir!

Yaşadığımız şeyler bizi zamanla hissiz ve duygusuz birine çevirebilir. Sen bu davranışlardan yaptıklarına göre hissiz birisin demektir.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen hislerini sonuna kadar yaşayan ve yaşadıklarına da tepki verebilen birisin.

Sen henüz hissizleşmemiş birisin. Yaşadığın iyi veya kötü bütün olayları heyecan ile bekleyen ve yarınından umudunu hiçbir zaman kaybetmeyen birisin. Ne olursa olsun kabul edebilen ve bir gün her şeyin yoluna gireceğinden de eminsin.  Senin umudunu kırmak oldukça zor. Hayatın bir şekilde iyi yönlerine görebilir ve olan şeyler için kendini üzmezsin. Yapılacak bir şey varsa elinden geleni yaparsın ama hayatta önüne geçemeyeceğin şeyler de başına gelebilir. Bunlar için bir şey yapamıyor olmak ve engelleyememek seni üzmez. Çünkü sen zaten elinde geleni yapmışsındır. Başına gelen her şeyi büyük olgunlukla kabul edebilir ve kendine bir çıkar yol ararsın. Kimseye karşı susmaz ve hakkını da sonuna kadar korursun. Kendine göre doğruların ve yanlışların var. Kimse üzülmesin, kırılmasın diye de bu doğrulardan vazgeçmezsin. İçinde bir şeyi tutmak, rahatsız olduğun şeyi dile getirememek veya istediğin şeyi dilediğin gibi söyleyememek senin en çok zorlandığın konular. O an canın ne istiyorsa onu söyler, onu yapar ve istediğini de alırsın. Sen hissiz yaşayamaz ve duyguların olmadan hareket dahi edemezsin. Çünkü sen duyguları ile var olan birisin.

Sen hayatının akışına kapılmış ve olacakları umursamayan hissiz birisin.

Sen zamanla hissizleşmiş birisin. Yaşadıkların, yaşayacakların, düşündüklerin veya ilerde olması ihtimali olan her şey seni hissizleştirmiş. Artık yaşadığın şeylere tepki veremez olmuşsun. Çok yıpranmış, çok üzülmüş ve içinde bazı şeyleri de atlatamamışsın. Bu yaşadığın şeyler sana çok ağır gelmiş. Her seferinde daha ne olabilir ki diye düşünmüş ve başka şeylerle karşılaşmışsın. Önüne geçemediğin engelleyemediğin her şey için de zaman zaman kendini suçlamışsın. Hayat karşına ne çıkarırsa kabul etmiş, ne sorgulamış ve isyan etmiş ne de mutluluk duymuşsun. Eskisi gibi olmak, belki biraz daha mutlu olmak için her şeyi yapabilirsin ama yaşadığın şeyleri de unutamazsın. Gözünün önünden gitmeyen, her seferinde tekrar tekrar düşündüğün ve 'Neden?' diye kendine sorduğun her olayda daha da hissizleşmişsin. Seni tekrar mutlu edebilecek, heyecanlandıracak bir şeyler arıyor ve  eski haline dönmek istiyorsun. Bunu henüz nasıl yapacağını bilmesen de etrafından yardım istiyorsun. Oysa tekrar bir şeyler hissetmek için öncelikle yaşadığın şeyleri kabul edip, sindirebilmelisin. Hayatında yaşadığın her günü bir kere yaşıyorsun. Hissettiğin her duygu da seni daha çok hayatına bağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
14
9
7
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yonah

"Sen hayatının akışına kapılmış ve olacakları umursamayan hissiz birisin."

Narmin

Sen hayatının akışına kapılmış ve olacakları umursamayan hissiz birisin.

Manav Yörük

Sen hislerini sonuna kadar yaşayan ve yaşadıklarına da tepki verebilen birisin.