Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hayatında Aşamadığın Şeyler Var Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hayatında Aşamadığın Şeyler Var Demektir!

Uzun süre unutamadığımız anlar, fark etmesek de bize zarar veren durumlar hepimizin hayatında mevcut. Senin aşamadığın şey ne? 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin hayatında aşamadığın ve aşamayacağın hiçbir şey yok.

Senin hayatında aşamadığın veya aşamayacağın hiçbir şey yok. Her şeyle çok güzel mücadele edebilen ve bir problemden nasıl kurtulması gerektiğini bilen birisin. Kontrolün sen de olması seni rahatlatan bir durum. Kendini rahatsız hissettiğin tek ortam fazla yabancı hissettiğin ortam. Her şeye ayak uydurabilirsin ama bu biraz zamanını alabilir. Farkında olduğun şey; yaşadığın her şeyin senin için olduğu... Problemlerin, sorunların seni hayatından ve mutluluğundan alıkoyamaz. Sen de herkes kadar problem yaşıyor ve belki de üzülüyorsun ama bu üzüntünün yerini mutluluğun alması başka şeylere odaklanmanla geçiyor. Anlık mutsuzluklar seni uzun süre depresif bir hale sokamaz. Yaşadığın her şeyi belki de uzun uzun düşünür ve bir daha yaşamamak için elinden geleni yapıyorsun. Hayatında mutlu olmayı biliyor ve her geçen gün de bu nedenlerini arttırıyorsun. Üstesinden gelemeyeceğini düşündüğün şeyler için yardım alabilir ve etrafındaki insanlardan destek görebilirsin. Aşamayacağın hiçbir şey olmadığı gibi yaşadığın şeylere de çok fazla takılmıyorsun. Çünkü problemlerini büyütür ve gerçekten problemmiş gibi davranırsan, gerçek bir problem haline gelebilir. Sen, hayatın her zaman iyi yönlerine bakan birisin. Çünkü hayat bu kadar zorken bir de daha fazla kötüyü düşünmek seni iyileştirmez sadece daha fazla yara almana neden olur.

Senin hayatında aşamadığın çok şeyin var.

Senin hayatında aşamadığın çok şey var. Geçmişte yaşadıkların, yaşama ihtimali olduğun şeyler ve özlem duydukların... Hayatında giden her şeye fazla özlem duyuyorsun. Bu özlem de senin şimdi önüne bakamamana neden oluyor. Çok çabuk her şeyden etkilenen ve kolay kolay da hayatına adapte olamayan birisin. Eskiye çok takılan biri olarak seni oradan koparmak da imkansız. Çünkü sen şu an yaşadığın hiçbir şeyden memnun değilsin. İnsan ilişkilerinin sahteliği, mutsuz etmek için çabalayan insanlar ve en önemlisi duygularını hiçe sayan insanlar... Böyle günlerden geçince de eskiyi özlemen kadar doğal bir şey yok. Unutmadığın her şey senin şu gününe engel oluyor. Elinde olmadan kafana çok fazla şey takıyor ve bazen düşünmekten kendini alamıyorsun. Sadece kendi problemlerini değil, etrafında olan herkesin derdini düşünmeye başlıyorsun. Bu seni belki vefalı biri yapsa da aynı zaman da sana zarar veriyor. Hassas bir karaktere sahipken, herkesin her şeyine yetişmeye çalışmak seni sadece yoruyor. Eğer bir şeyleri değiştirmeye ve aslında aşamadığın şeyleri aşmaya çalışacaksan önce kalın bir çizgi çekmelisin hayatına. Eski de kalan, sana zarar veren şeyleri unutmalı, hayatını kolaylaştıran yeni şeyleri hatırlamalısın. Sen de bir şeyleri aşabilecek güç var ama önce bunu sen istemelisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
24
21
11
7
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın