Görüş Bildir
Haberler
Boydak Holding'e Operasyon: Dört Üst Düzey Yönetici Gözaltında

Boydak Holding'e Operasyon: Dört Üst Düzey Yönetici Gözaltında

FreiGeist
04.03.2016 - 09:48 Son Güncelleme: 04.03.2016 - 15:01

Gülen Cemaati’ne mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak Holding’e düzenlenen operasyonda, dört üst düzey yönetici gözaltına alındı.

aa.com.tr

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü “FETÖ/PDY” soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, “FETÖ/PYD” örgütüne finans sağladığı iddiasıyla Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkezinde arama yaptı.

Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerini ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı.

Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı.

Abdullah Gül: 'Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boydak Holding yöneticilerinin gözaltına alınmasını değerlendirirken, 'Umarım daha fazla rencide edilmezler' dedi.

Abdullah Gül, cuma namazını Sarıyer Orman Bölge Müdürlüğü içinde bulunan Fatih Ormanı Camii’nde kıldı. Gül, cami çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Gül, paralel yapı iddiaları kapsamında Kayseri’de Boydak Holding yapılan operasyonu ve 4 üst düzey yöneticinin gözaltına alınmasıyla ilgili bir soruya, 'Boydak ailesi çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, hayırseverliliğiyle bilinen bir aile. Türkiye’nin önemli sanayicilerinden. Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler' yanıtını verdi.

 DHA

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
16
14
9
7
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

"dön gel sıladan fetooooo " diye anırmayacaktınız ozaman

Hakan Bayram

O dediğin çıkar çatışması olmadan önceydi.

Pasif Kullanıcı

boydak dedikleri İSTİKBAL dir, zaman gazetesini halka,esnafa,evlere dağıtmak için bölgedeki istikbal mobilyanın sahibi en az 100-150 aboneliğin aylık parasın... Devamını Gör

Hakan Bayram

Boydak Holding sadece tek markadan ibaret değil. Boydağın neler yaptığını biliyorum . Üniversite yıllarımda arkadaşın daveti üzerine Gülen Cemaat evine gitti... Devamını Gör

Mr Logical

Acaba ne istediler de vermediler...