Görüş Bildir
Haberler
Bob Saget Neden Öldü? Bob Saget Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerede Vefat Etti?

Bob Saget Neden Öldü? Bob Saget Kimdir, Kaç Yaşında ve Nerede Vefat Etti?

ABD’li oyuncu ve komedyen Bob Saget, Florida eyaletinde Orlando kentinde kaldığı otel odasında ölü bulundu. Türkiye’de de yayınlanan Bizim Ev (Full House) dizisinde canlandırdığı Danny Tanner karakteri ile tanınan Bob Saget, ABD turnesi kapsamında bulunduğu Orlando’da Ritz-Carlton Oteli'ndeki odasında ölü olarak bulundu. Vefat haberi sonrası ‘Bob Saget kimdir?’ sorusu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Bob Saget kaç yaşında öldü? Bob Saget ölüm nedeni ne? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaldığı otel odasında ölü bulunan ünlü komedyen, 65 yaşında hayatını kaybetti. Bob Saget’in ölüm nedeni resmi olarak açıklanmadı ancak Orlando polisi yapılan ilk incelemede, aktörün cinayete kurban gittiğine ya da uyuşturucu kullandığına dair bir işaret olmadığını açıkladı.

Bob Saget Kimdir?

Bob Saget Kimdir?

Bob Saget, 17 Mayıs 1956 yılında dünyaya geldi. Bob Saget, oyunculuğunun yanı sıra stand-up, komedyen, yazar, yönetmen ve yapımcılık da yaptı.

Full House (Bizim Ev) dizisinde ailenin babası rolüyle ün salmış ve America's Funniest Home Videos programında sunuculuk yapmıştır. 

31 Mart 2014'te 40 dakikalık özel bölümüyle sonlanan How I Met Your Mother dizisinde, 2030 yılındaki Ted Mosby karakterini seslendirmiştir.

Bob Saget'yi şöhrete kavuşturan Bizim Ev; ABD'de 1987-1995, Türkiye'de ise 1995-2003 yılları arasında yayımlanmıştı.

Dizi San Fransisco'da üç kızıyla yaşayan dul bir erkek ile eşinin kardeşi John Stamos ve arkadaşının aynı evde geçirdikleri yaşamı anlatıyordu.

Bizim Ev, ilk bölümünden yaklaşık 30 yıl sonra Netflix'te de yayımlanmıştı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Çıkmaz

Tam eski bölümlerini izliyorduk ailecek üzüldük gerçekten bize aile sıcaklığını hissettirmiş bir dizi full house, keşke benimde böyle babam olsaydı demişimdi... Devamını Gör