Görüş Bildir
Haberler
Bizimkiler'in Ali’si Atılay Uluışık Teşkilat’ın Kadrosuna Katıldı! Atılay Uluışık Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Bizimkiler'in Ali’si Atılay Uluışık Teşkilat’ın Kadrosuna Katıldı! Atılay Uluışık Kimdir, Kaç Yaşındadır?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bütçesi ile dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisine yeni bir oyuncu katıldı. 1989 2002 yılları arasında yayınlanan ve en uzun soluklu Türk dizilerinden biri olan Bizimkiler dizisinde Ali karakterini canlandıran Atılay Uluışık, Teşkilat dizisi kadrosuna dahil oldu. 44 yaşındaki oyuncu Teşkilat dizisinde, müsteşar yardımcısı Mete’nin en güvendiği adamlarından Sermet karakterini canlandıracak. Peki, Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluşık kimdir, kaç yaşındadır? İşte Atılay Uluşık’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atılay Uluışık Kimdir?

Atılay Uluışık Kimdir?

Atılay Uluşık, 9 Mart 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmişti. İlk önce TRT 1'de daha sonra Star TV ve Show TV'de 1989-2002 yılları arasında yayımlanan 'Bizimkiler' dizisi ile tanınmıştır. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur.

14 yıl süren ve 2002 yılında son bulan Bizimkiler dizisinde rol almaya başladığında 12 yaşındaydı. Ancak oyunculuk kariyeri Bizimkiler dizisiyle değil, Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı bayram skeçlerine dayanmaktadır. Dizi başladığı sırada Şehir Tiyatroları'nda da rol almaktaydı. Tiyatroya, dizi için istenen çocuk tarif edildiğinde Uluışık da Bizimkiler dizisinde rol almaya başladı. Atv'de yayımlanan Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal'i canlandırmıştır.

2019 yılında Blu TV'de yayınlanan Behzat Ç.'nin 4. sezonunda Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak rol aldı.

1977 doğumlu olan Atılay Uluışık, 2021 yılı itibarıyla 44 yaşındadır. 2008-2012 yılları arasında İpek Aydın ile evlilik yaşadı. Çift, 2010 yılında kızı Alya'yı dünyaya getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın