Görüş Bildir
Haberler
Bize Gelsene Dizi Falan İzleriz! Sizi Ekranların Başına Kilitleyecek 13 Kısa Ama İlginç Dizi

Bize Gelsene Dizi Falan İzleriz! Sizi Ekranların Başına Kilitleyecek 13 Kısa Ama İlginç Dizi

Simay
21.06.2018 - 15:19

Günümüzde uzun bir diziye başlamak için zaman bulmak çok zor. Bu nedenle mini diziler uzun ve yorucu bir günün ardından kafa dağıtmak için kesinlikle harika bir tercih. 

Eğer hazırsanız, bu galeride sizleri kısa ama dikkat çekici dizilerle tanıştıracağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The End of the F***ing World

1. The End of the F***ing World

James ve Alyssa 17 yaşındalar, ama zaten hayatları yüzünden fazlasıyla hayal kırıklığına uğramış durumdalardır. Alyssa'nın babası onu terk etmiştir ve James'in annesi de intihar etmiştir. Bu iki yalnız genç birbirlerini bulurlar ve şehri terk etmeye karar verirler. Ancak yolculuklarının amacı pek sıradan değildir. Bu dizide bolca gözyaşı, kan ve isyankarlık var; yani tam da bir mini dizinin ihtiyacı olan şeyler! Yalnızca garip bir senaryodan ibaret değil; ana karakterlerin dokunaklı naifliğini ve psikolojisini de gözler önüne seren başarılı bir yapım.

2. Patrick Melrose

2. Patrick Melrose

Patrick Melrose, psikolojik rahatsızlıkları ve problemleri olan çok zengin bir aristokrattır. Patrick'in çocukluğunda, babası onu istismar etmiştir ama o, toplumda önemli bir kişi olmayı başarmıştır. Alkol ve uyuşturucu yardımıyla travmalarıyla mücadele etmeye çalışan bir adamın dikkat çekici hikayesi kesinlikle izlenmeye değer.

3. Mosaic

3. Mosaic

Bu mini dizi aslında bir sonla başlıyor: Ana kahraman olan Olivia adlı bir çocuk yazarın cinayeti. Eric Neill baş şüpheli olarak tasvir edilmektedir, ama bu o kadar basit değildir. Mosaic, gerçekte yazara neler olduğunu bize anlatabilmek için muhteşem flashbackler içeriyor. Sıra dışı gerilim ve şok olacağınız son bölümü ile bir solukta bitirebileceğiniz bir dizi.

4. Picnic at Hanging Rock

4. Picnic at Hanging Rock

Sevgililer Günü'nde gizemli Hanging Rock'ta piknik yaptıktan sonra 3 kız öğrenci ve öğretmenleri kaybolur. Bu güzel ve ürpertici dizide ana karakter olarak Natalie Dormer'ı görmek kesinlikle muhteşem.

5. The Beauty Inside

5. The Beauty Inside

Alex her sabah farklı bir insan olarak uyanmaktadır. Böyle garip bir “bozukluğa” sahip birinin, aşkı bulması gerçekten zordur. Ama insanlar gerçekten aşık olduğunda, her şey karşındakinin içindekiyle ilgilidir. Dizinin vermek istediği mesaj da tam olarak bu. İzlerken sizde farklı duygular uyandırabilecek romantizm ve saf sevgiyle dolu sıra dışı bir dizi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 13 Reasons Why

6. 13 Reasons Why

Clay, intihar eden Hannah isimli bir kızı seven sıradan bir genç.Hannah'nın ölmeden önce intihar etmesinin 13 nedenini açıkladığı 7 kaset, Clay'in eline ulaşmıştır ve Clay da Hannah'nın intihar nedenlerinden biridir. Gençlik sorunlarını ele alan bu dokunaklı dizi, etrafımızdaki insanlara olan davranışlarınızı sorgulamanızı sağlayacak.

7. The Alienist

7. The Alienist

Hikaye, 19. yüzyılın sonunda New York'ta gerçekleşmektedir. Gelecekteki başkan, ruhsal patolojileri inceleyen bir psikologtur ve bütün kurbanların çocuklar olduğu bir çeşit ritüel gibi görünen sıralı cinayeti araştırmaya çalışmaktadır. İzlerken sürekli 'Bir bölüm daha' diyeceğiniz bir dizi diyebiliriz kısacası.

8. Ascension

8. Ascension

1963'te ABD hükümeti, 100 erkek ve kadının 100 yıl sürecek ve insan ırkının hayatta kalmasını sağlayabilecek bir uzay yolculuğuna çıkacağı bir proje başlatmıştır. Fakat 50 yıl sonra, genç bir kadın gizemli bir şekilde ölmüştür. Bu ölümün araştırılması, projeye dahil olmuş insanların görevlerinin gerçek doğasını sorgulamalarını sağlamıştır. Bilim kurgu ve dram sevenlerin kaçırmaması gereken muhteşem bir dizi.

9. The Sinner

9. The Sinner

Cora adında genç bir kadın, çok sayıda tanığın, kocasının ve kızının önünde bir yabancıyı bıçaklayarak ölüme terk etmiştir. Ama asıl sorun, bunu neden yaptığını bilmemesidir. Bir çırpıda bitireceğiniz bu dedektif hikayesinin ana fikri, polisin aceleyle suçlama yapmadan önce bir katilin bu dürtüsünün gerçek nedenini bulmaya çalışmasıdır.

10. The Orville

10. The Orville

Araştırma gemisi Orville'in mürettabatı, uzayda çeşitli görevlere çıkmaktadır. Mürettabat, beklenmedik keşiflere giderken kozmik zorluklar, maceralar ve tehlikelerle karşı karşıya kalmaktadır. Esprili, mizah dolu ve nefes kesici anlarla dolu bu diziyi izlerken, Star Trek havasını fazlasıyla hissedeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Birdsong

11. Birdsong

Endişeli ve duyarlı bir İngiliz olan Stephen, evli Fransız bir kadına aşık olmuştur. Savaş, hızlı ilişkilerini kesintiye uğratmıştır ve anıları, savaş sırasında Stephen'ın aklını kaçırmasını engellemektedir. Aşk, savaş ve aklın gücü hakkında inanılmaz derecede güzel bir mini dizi diyebiliriz.

12. Altered Carbon

12. Altered Carbon

Dizi, 27. yüzyılda gerçekleşmektedir. İnsan kişilikleri dijital olarak depolanabilmektedir ve insanların yeni hayatlar yaşayabilmeleri için yeni bedenlere indirilebilmektedir. Fakat bu dünyanın bir sürü problemi vardır. 250 yıldan sonra yeni bir vücutta dirilen bir mahkûm, özgürlüğünü geri kazanmak için akılalmaz bir cinayeti çözmek zorundadır. Olağanüstü olaylardan hoşlanıyorsanız, kesinlikle bu fütüristik bilimkurgu hikayeyi beğeneceksiniz.

13. Alias Grace

13. Alias Grace

İrlanda göçmeni bir hizmetçi olan Grace, işverenini öldürmekle suçlanmaktadır. Grace, cinayet gününde neler olduğunu hatırlayamıyordur ama tüm olgular onun aleyhinedir. Tutuklandıktan 10 yıl sonra Dr. Simon Jordan, Grace'in o gün olanları hatırlamasına yardım etmeye çalışmaktadır. Eminiz ki bu dizi sizde güçlü duygular uyandıracak ve kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrenmenize yardımcı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
56
11
10
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Tek sezonluk mükemmel bir dizi: "11.22.63" Bir de her sezonu başka oyuncularla başka konuyla ilerlediği için diğer sezonu izlemeseniz de "True Dedective" ilk... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Dün akşam yorumu okuduktan sonra başladığım 11.22.63'ün , son bölümünü az önce izledim.Harbi güzelmiş.

engin deniz

altered carbon kesinlikle ilk sıraya koyun derim full action dizi :)

norveclitalyan

TEOTFW çok iyi, tavsiye ederim.