Görüş Bildir
Haberler
Biraz da Gülelim! Talihsizliklerle Dolu 2020 Yılının IMDb Puanlarına Göre En Komik 23 Filmi

Biraz da Gülelim! Talihsizliklerle Dolu 2020 Yılının IMDb Puanlarına Göre En Komik 23 Filmi

Almila
12.02.2021 - 10:45

2020 yılında herkesin gülmeye ihtiyacı vardı... 

Not: Açıklamalar beyazperde.com'dan alınmıştır. 

Kaynak: https://editorial.rottentomatoes.com/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

23. The Sleepover

23. The Sleepover

IMDb: 5.6

İki kardeş, annelerinin tanık koruma programı altında bulunan eski bir hırsız olduğunu öğrenir. Suça bulaştığı zamanları geçmişte bırakmaya çalışan kadın, son defa bir hırsızlık yapmak için zorlanmaktadır. Annelerini içine düştüğü zor durumdan kurtarmak isteyen kardeşler, bunun için bir ekip oluşturarak büyük bir maceraya atılır.

22. An American Pickle

22. An American Pickle

IMDb: 5.7

Herschel Greenbaum adlı Yahudi bir adam, daha iyi bir hayata kavuşabilme umuduyla Amerika’ya göç eder. Brooklyn'deki bir turşu fabrikasında çalışmaya başlayan Greenbaum, bir gün bir turşu fıçısına düşer ve burada 100 yıl boyunca kalır. Günümüz Brooklyn'inde hayata geri döndüğündeyse mükemmel bir şekilde korunduğunu, hiç yaşlanmadığı fark eder. Ailesini aramaya başlayan Greenbaum, yaşayan tek akrabasının büyük torunu Ben Greenbaum olduğunu öğrenir ve ona ulaşmaya çalışır.

21. To All the Boys: P.S. I Still Love You

21. To All the Boys: P.S. I Still Love You

IMDb: 6.0

2018 yapımı Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin devam halkası olan Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum, gerçek bir ilişkiye başlayan Lara Jean ve Peter'ın hayatına odaklanıyor. İlk filmde yaşanan onca şeyin ardından çift, artık gerçek mutluluğu yakalar. Ancak her şeyin yolunda gittiği sırada beklenmedik bir durum meydana gelir. Lara Jean’in eski aşk mektuplarından birinin sahibi hiç beklenmeyen bir anda ortaya çıkar.

20. Work It

20. Work It

IMDb: 6.1

Genç bir kız olan Quinn Ackerman, rüyalarını süsleyen üniversiteye gitmenin yolunu arar. Ancak onun üniversiteye kabul edilmesi, bir dans yarışmasında göstereceği performansa bağlıdır. Hayallerine kavuşmak için harekete geçen Quinn, yarışmada en büyük rakipleri ile boy ölçüşmek için bir grup dansçıyı toplar. Quinn'in artık tek yapması gereken dans etmeyi öğrenmektir.

19. Buffaloed

19. Buffaloed

IMDb: 6.2

Peg Dahl, mavi yakalı olmaktan kurtulmanın yolunu arayan genç bir kızdır. Bunun için gereken parayı toplamaya çalışan Peg, bir süre sonra bu durumu takıntı haline getirir. Ancak onun hayatı, hayallerindeki okula girmesini sağlayacak kabul mektubunun gelmesi ile bambaşka bir hal alır. Sonunda hayallerini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşayan Peg’in önünde tek bir engel vardır. Okul için gereken ücreti ödemesi gereken Peg, kısa sürede bu parayı bulmasının imkansız olduğunu fark eder. Ancak kendisini sunulan bir iş fırsatı, her şeyin değişmesine neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Stargirl

18. Stargirl

IMDb: 6.2

Mica Lisesi'nde okuyan Leo Borlock, ortalama bir öğrencidir. İyi notlar alan ve okulun bando takımında olan Leo, diğer öğrenciler tarafından pek fark edilmez. Ancak onun hayatı, Susan 'Stargirl' Caraway adında okula yeni bir öğrencinin gelmesi ile bambaşka bir hal alır. Gizemli ve ilginç bir kız olan Stargirl, Leo'nun fazlasıyla ilgisini çeker. Zamanını onunla daha fazla bilgi edinmekle geçiren Leo, Stargil sayesinde bilmediği bir hayatın içine dalar.

17. Eternal Beauty

17. Eternal Beauty

IMDb: 6.3

Jane, akıl hastalığı ile mücadele eden bir kadındır. Büyük bir kriz geçiren Jane, gerçek ve hayal olanı birbirine karıştırır. Tam da bu sıkıntılı süreçte onunla ortak bir özelliği paylaşan Mike adında bir adamla tanışır. Gözden düşmüş bir müzisyen ve kayıp bir ruh olan Mike ile romantik bir ilişkiye başladığında Jane’in hayatı bambaşka bir hal alır.

16. On The Rocks

16. On The Rocks

IMDb: 6.5

On The Rocks, New York’ta bir maceraya atılan genç bir annenin hikayesini konu ediyor. Bu macera sayesinde genç kadın tam bir playboy olan babası ile yeniden bağ kurma fırsatı yakalar. Sofia Cappola’nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Lost In Translation, A Very Murray Christmas gibi filmlerde Coppola ile birlikte çalışan ve Rushmore, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel gibi filmleriyle tanıdığımız usta oyuncu Bill Murray ile Parks and Recreation, Sosyal Ağ, Vazgeçmem Senden, Yakalandın, Aşkın Algoritması gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Rashida Jones üstleniyor.

15. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

15. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

IMDb: 6.5

Komedi türündeki Eurovision, 1956 yılında düzenlenmeye başlayan dünyanın en uzun soluklu şarkı yarışması Eurovision’u konu ediyor. Filmde, dünyanın en büyük şarkı yarışmasına katılma şansı yakalayan kasabalı iki şarkıcıya odaklanılıyor. Ünlü komedyen Will Ferrell'ın başrolü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda daha önce de komedyen Farrel'ın birlikte çalıştığı David Dobkin oturuyor.

14. Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan

14. Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan

IMDb: 6.7

Borat filminin devam halkası olan yapımda, artık tanınan bir gazeteci olan Borat’ın maceralarına odaklanıyor. Kendisini bir yıldız olarak gören Borat, kimliğini saklayarak çalışmak zorunda kalır. Borat karakterine bir kez daha Sacha Baron Cohen hayat veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Happiest Season

13. Happiest Season

IMDb: 6.7

“Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur.

12. The Kid Detective

12. The Kid Detective

IMDb: 6.8

The Kid Detective, çocukluğundan beri dedektiflik yapan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Bir zamanlar çocuk dedektif olan 31 yaşında Abe Applebaum, zamanını önemsiz gizemleri çözmekle geçirir. Ancak bir gün saf bir müşterinin, erkek arkadaşını kimin vahşice öldürdüğünü bulmasını istemesiyle Abe’nin hayatı bambaşka bir hal alır.

11. The Half of It

11. The Half of It

IMDb: 6.9

The Half Of It, arkadaşına sevdiği kızı etkilemesi için yardım etmeye çalışırken, kendisinin de aynı kişiden hoşlandığını fark eden genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Utangaç bir kız olan Ellie Chu, derslerinde oldukça başarılı olan bir lise öğrencisidir. Okulun futbol takımındaki öğrencilerinden olan Paul, okulun en havalı kızını etkilemenin yolunu arar. Bunun için de Ellie’den yardım ister. Paul’a yardım etmeyi kabul eden Ellie, bu süreçte kendilesi ile ilgili farkında olmadığı gerçeklerle yüzleşir. Ellie, Paul’un etkilemeye çalıştığı kızdan hoşlandığını fark edince, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

10. Come As You Are

10. Come As You Are

IMDb: 6.9

Come As You Are, daha önce cinsel ilişkide bulunmamış engelli üç adamın hikayesini konu ediyor. Engelli üç genç adam, hiç cinsel deneyim yaşamamıştır. Bu duruma bir son vermek isteyen adamlar, Montrealde insanların özel ihtiyaçları için hizmet veren bir geneleve gitmeye karar verir. Bunun için zorba ebeveynlerinden kaçarak macera dolu bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculukta onlara genç bir hemşire eşlik edecektir.

9. The Climb

9. The Climb

IMDb: 6.9

Farklı karakterlere sahip olan Kyle ve Mike iyi yakın dosttur. Ancak Mike’ın bir gece Kyle’ın nişanlısıyla birlikte olması, ikisi arasındaki bağın farklılaşmasına neden olur. Yaşananlardan sonra aralarındaki dostluğun onarılamayacak şekilde kopması gerekirken, yaşanan dramatik bir olay onları yeniden bir araya getirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Shithouse

8. Shithouse

IMDb: 7.0

Alex, üniversite birinci sınıfta okuyan bir öğrencidir. Kendisini yalnız ve mutsuz hisseden Alex, 1500 mil uzakta bulunan evine geri dönmemek için bir neden bulmaya çalışır. Shithouse'da bir partiye giden Alex burada Maggie adında bir kızla tanışır. Çok farklı ailelerden gelen iki genç arasında farklı bir bağ oluşur.

7. Saint Frances

7. Saint Frances

IMDb: 7.1

Saint Frances, küçük bir kızın bakıcılığını yapan bir kadının hayatına odaklanılıyor. Otuz dört yaşına giren Bridget, sonunda iyi biri ile tanışıp, bir işe girebilmiştir. 6 yaşındaki Frances’e bakıcılık yapan genç kadın, oldukça inatçı olan küçük kız ile anlaşmak için epey çaba sarf eder. Hayatını yoluna koyduğunu düşünen genç kadın, bu sırada hamile olduğunu öğrenir. Üstelik istenmeyen bu hamilelik, beklenmeyen bir komplikasyona neden olur. Sıkıntılı zamanlar geçiren Bridget ile Frances arasında bu sırada farklı bir bağ oluşmaya başlar.

6. Bad Education

6. Bad Education

IMDb: 7.1

Long Island'da müfettiş olan Frank Tassone ve onun müfettiş asistanı Pam Gluckin, Roslyn Okulu'na daha önce hiç görülmemiş bir prestij sağlar. Frank her daim tertemiz ve jilet gibi giyimiyle, etrafına yaydığı pozitif enerji ve güvenle tanınır. Ta ki, içinde bulunduğu topluluğun liderleri ve endişeli veliler başına üşüşene kadar. Frank o güne kadar hiç yanlış yapmamasıyla biliniyordu. Ancak cesur bir gazeteci öğrenci, daha derinlere bakmaya ve Frank'in yaptığı yolsuzlukları su yüzüne çıkarma kararı alır.

5. The King of Staten Island

5. The King of Staten Island

IMDb: 7.1

Film, Staten Island’da büyüyen Pete Davidson’ın yarı otobiyografik komedi dramı. Filmde, 11 Eylül’de babasını kaybeden adamın o dönem yaşadıkları ve sonrasında Stand-up dünyasına giriş hikayesi konu ediliyor.

4. Babyteeth

4. Babyteeth

IMDb: 7.2

Babyteeth, kanser hastası olan genç kız Milla'nın aşık olma sürecini konu ediniyor. Milla'nın aşık olduğu kişi ise bir uyuşturucu satıcısıdır. Buna rağmen Moses, Milla'ya yaşama dair umut kaynağı haline gelir. Ancak bir süre sonra her şey birbirine karışır. Artık Milla geleneksel ahlaki tavırları bir kenara koyacaktır. Milla'nın artık hayatında kaybedeceği hiçbir şeyi yoktur ve buna göre yaşıyordur. Ailesi ise kızlarının değişimine müdahale etmek istese de uzaktan izlemek zorunda kalacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Uncle Frank

3. Uncle Frank

IMDb: 7.3

New York Üniversitesi'nde ünlü bir profesör olan Frank, Güney Carolina'daki hayatını geride bırakmış, yaşam tarzının farklı oluşu ve partneriyle son on yıldaki ilişkisini göz önünde bulundurarak ailesiyle teması kesmiştir. Ancak yeğeni Beth New York Üniversitesi'nde okumak için geldiğinde onun hayatına şahit olur. Beth, Frank hakkındaki gerçekleri kimseye söylemeyeceğine dair söz verir. Bu sırada ailenin reisi olan Mac vefat ettiğinde Frank törene katılması için zorlanır. Gönülsüzce Beth ile birlikte cenaze törenine katılmak için eve dönen Frank, hayatı boyunca kaçtığı, bastırılmış bir travma ile yüzleşmek zorunda kalır.

2. The Forty-Year-Old Version

2. The Forty-Year-Old Version

IMDb: 7.2

The 40-Year-Old Version, yaşında rapçi olarak kendisini yeniden keşfetmeye, sanat ile sesini duyurmaya çalışan şanssız bir New Yorklu oyun yazarının hayat hikayesini konu ediyor. Radha, tamamen şanssız bir tiyatro oyunu yazarıdır. Artık hayatına farklı bir yön vermek isteyen Radha, 40. yaşına basmadan önce yaşamında büyük bir atılım yapmak ister. Ancak başarılı olmak için son şansıymış gibi görünen işler pek de yolunda gitmemeye başlar. Artık kendini yeniden yaratmaktan başka şansı yoktur. Şimdi Radha, RadhaMUSPrime adıyla bir rap şarkıcısı olmak için adım atar.

1. Palm Springs

1. Palm Springs

IMDb: 7.4

Palm Springs, bir düğün gününü tekrardan yaşadıkları bir döngüye hapsolan Nyles ve Sarah'nın hikayesini konu ediyor. Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hazal güçlü

The king of staten island güzeldi öneririm

hazal güçlü

Bi siktir git şurdan ya

Baver Asana

borat filminin üstüne tanımam :D