Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova "Saniye" Selin Yeninci Yoğun Bakımda! Selin Yeninci Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Bir Zamanlar Çukurova "Saniye" Selin Yeninci Yoğun Bakımda! Selin Yeninci Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Sunay Korkmaz
02.03.2021 - 10:57

Atv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinden üzücü bir haber geldi. Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci, evde geçirdiği koronavirüs tedavisinin sonuç vermemesi nedeniyle durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 'Saniye' Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Selin Yeninci hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Selin Yeninci, yaptırdığı test sonucu pozitif çıkınca karantinaya girerek ilaç tedavisine başladı. Evde gördüğü tedavinin sonuç vermemesi üzerine durumu ağırlaşan ünlü oyuncunun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yoğun bakıma kaldırılan Selin Yeninci'nin dizideki akibeti henüz netlik kazanmadı.

Selin Yeninci Kimdir?

Selin Yeninci Kimdir?

Selin Yeninci, 16 Ocak 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2006 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında tiyatro bölümü başkanlığı yaptı. Lisans eğitimini 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde tamamladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarda yer aldı.

İlk oyunculuk deneyimini ise Vicdan adlı dizide Hande karakteri ile yaşayan Selin Yeninci, 2014 yılında Olur Olur sinema filmiyle ilk kez beyazperdede boy gösterdi. Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci, 2021 yılı itibarıyla 33 yaşındadır ve bekardır. Selin Yeninci 1.64 metre boyunda, 52 kilo ve Oğlak burcudur.

Selin Yeninci'nin Rol Aldığı Diziler:

Selin Yeninci'nin Rol Aldığı Diziler:
  • 2014 – Vicdan (Hande)

  • 2016 – Rengarenk

  • 2016 – Kaçın Kurası (Neşe)

  • 2017 – Yüz Yüze (Melisa)

  • 2018 – Avlu (Merve)

  • 2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Saniye)

Selin Yeninci'nin Rol Aldığı Filmler:

Selin Yeninci'nin Rol Aldığı Filmler:
  • 2014 – Olur Olur (Ebru)

  • 2014 – Toz Ruhu (Neslihan)

  • 2018 – Nasipse Adayız (Arzu)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın