Görüş Bildir
Haberler
Bir LGBTİ+ Dayanışma Derneği Kemal Kılıçdaroğlu'nu "LGBT Ailesinin Fahri Üyesi" İlan Etti

etiket Bir LGBTİ+ Dayanışma Derneği Kemal Kılıçdaroğlu'nu "LGBT Ailesinin Fahri Üyesi" İlan Etti

Not: Okuyacak olduğunuz içerikteki bazı bilgiler gerçekliğini yitirmiştir.

CHP Genel Merkezi önünde açıklama yapan ve kendilerini bir LGBTİ+ Dayanışma Derneği'nin üyesi olarak tanıtan grup, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu 'LGBTİ+ ailesinin fahri üyesi yaptıklarını' duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkez binası önünde açıklama yapan LGBT grubu, önceki gün bir televizyon programında LGBT topluluğunun Türk aile yapısını bozduğu iddialarını reddeden Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir televizyon programında “LGBT, Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusuna, “Hayır efendim ilgisi yok, niye aile yapısını bozsun yani?” yanıtını vermişti.

13 kişilik grup adına açıklama yapan Beray Göksu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu LGBT ailesinin fahri üyesi ilan ettiğimizi duyurmak isteriz" ifadelerini kullandı.

Fakat bahsi geçen kişilerin üye oldukları Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin yönetiminin ve kurumun bilgisi dışında böyle bir açıklama yaptığı öğrenildi.

Fakat bahsi geçen kişilerin üye oldukları Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin yönetiminin ve kurumun bilgisi dışında böyle bir açıklama yaptığı öğrenildi.

LGBTİ+ demek üyesi olunabilecek bir kuruluş ya da dernek demek değildir. Belirli cinsel yönelim ve kimliklerin kısaltması anlamına gelen LGBTİ+'a fahri ya da değil üye olmak bu sebeple pek mümkün görünmüyor. 

Dernekten yapılan açıklamaya göre, CHP binası önünde toplanan kişiler ve Beray Göksu Eroğlu'nun, kendini “LGBT Ankara temsilcisi” olarak tanıtmadığı gibi, Pembe Hayat Derneği’nin adını da geçirmiyor. Kaynak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
234
145
115
64
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
White Troll

Bu adamı sevmiyorum ama birileri kafasına göre bir şeyler yaptığında olaylar geliyor bunun başına patlıyor :D

Pasif Kullanıcı

Lan bu ibnelerin ben beynini sikeyim aptal herifler ulan ne zaman bir seçim yaklaşsa bunların sikim sonik haraketleri yüzünden seçim kaybediyoruz aptal herif... Devamını Gör

Vergilius

Provokasyon olduğu 1000000 metreden belli oluyor yalnız. Kim bu Beray Göksu? Hakkında internette hiçbir bilgi yok. Hiçbir insan hakları kuruluşunda olduğuna ... Devamını Gör