Görüş Bildir
Haberler
Bir Anlık Hevesle Alınıp Hiç Kullanılmayan 20 Şey

Bir Anlık Hevesle Alınıp Hiç Kullanılmayan 20 Şey

Tuğrul Gökpınar
11.10.2014 - 13:50 Son Güncelleme: 11.10.2014 - 17:29

Genellikle alışveriş sitelerinin fırsat köşelerinde görerek ve çok işimize yarayacağını düşünerek bir anlık hevesle aldığımız fakat 1-2 kullanımdan sonra bir köşeye attığımız bir çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin en büyük özelliği almamızın üzerinden aylar yıllar geçmesine rağmen bir gün işimize yarayabileceğini düşünerek atmaya kıyamamamızdır.

Sizler de aklınıza gelen şeyleri bizlerle paylaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dambıl

Yaza kadar çalışıp sportif bir görünüme sahip olma hevesiyle alınan fakat bir süre sonra kapı tutacağı olarak kullanılan muhteşem ve çok kullanışlı bir spor aleti.

2. Profesyonel Fotoğraf Makinesi

Genellikle bir kaç kere adam akıllı kullanıldıktan sonra sahilde, parkta, ormanda boyna takılarak dolaşarak kız tavlamada faydası olabileceği düşünülen bir alettir.

3. Gitar

Yaz aylarında sahilde oturup yanan ateş başında 'Akdeniz Akşamları'nı çalma hevesiyle alınan fakat sonradan kılıfının içinde inzivaya çekilen bir müzik aletidir.

4. Digiturk, D-Smart, Teledünya Paketleri

Bu tarz firmaların sağladığı sinema, spor ve belgesel kanallarını izlemek için alınan fakat ayda yılda bir birkaç maç, belgesel ya da film izlemekten öteye gitmeyen bir durumdur. Genellikle karasal yayından bile izlenebilecek 4-5 kanalı izlemeye geri dönülür.

5. Prezervatif

Çoğunlukla bir gün ihtiyaç olabileceği ümidiyle alınıp cüzdanda saklama suretiyle muhafaza edilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yabancı Dil Eğitim Setleri

6. Yabancı Dil Eğitim Setleri

Sıfırdan dil öğrenmek için veya mevcut dili geliştirmek amacıyla genellikle gazete kuponları yada televizyon-internet kampanyalarından alınır fakat kapağı dahi açılmaz.

7. İngilizce Kitaplar

7. İngilizce Kitaplar

Çok sevilen 'Game of Thrones', 'Lord of the Rings', 'Harry Potter' gibi serilerin Türkçe kitapları okunup, filmleri izlendikten sonra bir hevesle alınan fakat kitaplıkta aksesuar olmaktan öteye gitmeyen orjinal kitapları.

8. League of Legends Karakterleri

Oyun esnasında görülüp heves edilerek alındıktan sonra 1 kere hüsrana uğrayıp bir daha oynanmayan karakterler.

9. Oyun Konsolu

Kimi zaman biraz eğlenip vakit geçirme, kimi zaman ise spor yapma düşüncesiyle alınan fakat bir kaç günden sonra dolaptaki yerini alan dijital oyuncaklar.

10. Çadır

Hafta sonları yada tatil günlerinde şehrin stresinden kurtulup doğa ile iç içe olmak için alınır fakat sadece alındığı gün evde denemek amacıyla kurulup dolaptaki köşesine konulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ekmek Makinesi

Yok efendim neymiş, evde kendi ekmeğimi kendim yapıcam. Ayrıca bunun bir de yoğurt yapanı var.

12. Elektronik Sigara

Sigarayı bırakmak isteyenler için birinci tercih olan bu cihazı kullanan sadece 2 kişi gördüm.

13. Printer

Büyük bir hevesle alınan şeylerin başında gelir. Ayrıca alınırken tarayıcı, faks ve fotokopide çekenleri tercih edilir. 40 yılda bir lazım olan bu cihazlar tam kullanılacağı sırada kartuşlarının bitmesi muhtemeldir.

14. Ansiklopedi

14. Ansiklopedi

Şimdilerde pek revaçta olmasa da zamanında her eve girebilmiş kitaplardır. Genellikle gazete kuponlarıyla alınan ansiklopediler kitaplık doldurmaktan öteye gitmezler.

15. Masaj Aleti

15. Masaj Aleti

Genellikle vapurlarda yada işporta tezgahlarda satılan bu aletler sanki baş ağrısını, bel fıtığını geçirecekmişçesine bir düşünceyle alınır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kozmetik Ürünleri

Özellikle bayanlar tarafından indirimde olduğu düşüncesiyle 523412 tane alınan bu ürünlere verilen parayla muhtemelen Afrika'daki su sıkıntısı çözülürdü.

17. Navigasyon Cihazı

Hala arabanın torpidosunda duran cihaz. Yok yani kargocu yada pizza dağıtıcısı değiliz sonuçta. 20 yıldır yaşadığımız şehri bilemeyecek değiliz.

18. Solar Şarj Cihazı

Çok işe yarayacağı düşünülen fakat istenilen performansı vermeyince çekmecedeki diğer ıvır zıvırın arasında yerini alan bir alet. Bizzat kendim sıfırdan bir solar şarj cihazı yaptım, fakat akıbeti değişmedi.

19. Termos Bardak

s361.photobucket.com

Diğer insanlardan görülüp heves edilerek alınan ve bir kaç kullanımdan sonra akla bile gelmeyen diğer bir şey daha.

20. Pilates Topu

Ebru Şallı gibi olma ümidiyle alınan bu top evin içinde bir kaç hafta boş boş durduktan sonra genellikle anne tarafından söndürülüp dolabın derinliklerindeki yerini alır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
30
11
8
8
8
6