Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Göre Takıntılarının Büyüklüğünü Söylüyoruz!

Bilinçaltı Testine Göre Takıntılarının Büyüklüğünü Söylüyoruz!

Bilinçaltı testine göre senin takıntıların ne kadar büyük?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bir tatile çıkacaksın bu kaç günlük bir tatil?

3. Bir tatile çıkacaksın bu kaç günlük bir tatil?

4. Buraya nasıl ulaşım sağlayacaksın?

5. Gittiğin yerde nasıl bir evde kalıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gittiğin yerde bir tanıdığını gördün kimi?

7. Tanıdığını gördüğünde kendini nasıl hissettin?

8. Peki sabah uyandın ve ilk olarak ne gördün?

8. Peki sabah uyandın ve ilk olarak ne gördün?

9. Tatile gittiğin yer daha önce gittiğin bir yer miydi?

10. Son olarak kumsalda bir kutu buldun, bunu açar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Senin takıntılarının büyüklüğü hayatının tamamını kapsıyor.

Senin takıntılarının büyüklüğü hayatında büyük eksilere neden oluyor. Hayatının tamamını kapsayan bu takıntılar seni hep en başa sürüklüyor. Hiçbir ilerleme kaydedemiyor ve hiçbir şekilde kendini iyi hissedemiyorsun. Hayatında olan her şeye fazla kafa yoruyorsun. Seninle ilgisi olmayan şeylere karşı bile bir alınganlık besliyorsun. Her şeyin seninle ilgili olduğunu ve ucunda bir şekilde sana dokunduğunu düşünüyorsun. Duygularını belli etmekten çekinen birisin. Hissettiğin şeyi paylaşmıyor ya insanların anlamasını istiyor ya da onlarla tartışarak bunları belli ediyorsun. İçinden geçen, seni rahatsız eden her şeyi kendi içinde büyütüp daha sonra ortaya çıkarıyorsun. Yani bir olay küçük ama seni rahatsız etse de bu olay büyüdükçe ve biriktirdikçe daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Sen hayatını tam da bu şekilde yaşıyorsun. Her şeye bir yere kadar tahammül ediyorsun ama tahammül edemediğin an da her şeyi yakıp yıkıyorsun. Senin takıntıların hayatının büyük bir kısmına etki ediyor. Mutluluğunu bozuyor, huzurunu kaçırıyor ve bir süre sonra da hayatında olan insanlara zarar veriyor. Her şeyin mükemmel olmasını ve en önemlisi kendi isteklerine göre olmasını bekliyorsun. Ama maalesef hayat böyle bir yer değil.

12. Senin takıntıların büyük değil ama sana engel olan şeylerden oluşuyor.

Senin takıntıların büyük değil ama sana çoğu zaman engel oluyorlar. Senin için hayatta çözülemeyecek bir şey yok ama bunları çözene kadar birçok şey yaşıyorsun. Bazen herkese karşı fazla öfke duyuyor ve karşında kim olduğunu unutuyorsun. Çünkü o kişinin önceden veya o an yaptığı bir şey hayatının tamamını etkiliyor. Sen bir soruna takıldığın an bu sorunu aşamıyorsun. Sadece o sorunu düşünüyor ve bunu çok büyük bir problem haline getiriyorsun. Ne kendi mutluluğunu ne de karşındaki kişinin mutluluğunu önemsiyorsun. Senin için o andan itibaren tek bir şey var o da bu sorunu hemen ortadan kaldırmak. Fevri bir insansın. Özellikle öfkeliyken aldığın kararlarında çok pişmanlık duyabiliyor ve mantıklı düşünmeye başladığında aslında çok fazla yanlış yaptığını düşünebiliyorsun. Senin takıntıların sana hep zarar veriyor. Çok fazla kontrol sahibi olmayı seven bir insansın. Etrafın üzerinde ve kendi üzerinde kontrol sahibi olmak seni güvenli bir alanda olduğunu düşündürüyor. Yani bazı kuralları koyuyor olmak, ilk önce bir şeyler için sana haber veriliyor olması seni tatmin eden şeyler. Bunların olmaması seni farklı düşüncelere itiyor ve o andan itibaren en takılmayacak şeylere bile takılmaya başlıyorsun.

13. Senin takıntıların gelip geçici şeyler.

Senin takıntıların geçici şeylerden oluşuyor. Çok fazla anlık yaşıyorsun ve aslında takıntı yapacağın şeyleri bile kısa süre içinde önemsiz buluyorsun. Senin için hayat, değersiz şeyleri büyütmekten geçiyor. Sen o an mutluysan ve huzurluysan, küçük bir şey oldu diye o huzurunu kaçırmaz, kimsenin de o huzurunu kaçırmasına müsaade etmezsin. Senin takıntıların oldukça küçük ve geçici. Kendini sürekli bir şeyi düşünürken bulmuyorsun veya sürekli olarak kötü bir olayın üzerinde durmuyorsun. Bu senin bir şeyleri daha kolay aşmanı sağlıyor. Kimsenin davranışını sorgulamıyor ve çoğu zaman da bunları görmezden geliyorsun. Sen rahat bir karaktere sahipsin. Takıntılı olduğun konular bile seni rahatsız etmiyor. Hayatını buna göre yönetmiyorsun. Senin için önemli olan, anlardan ne kadar zevk aldığın. Duygularına çok daha önem verir ve mantığını her zaman devre dışı bırakırsın. Bu senin hata payını yükseltse de duygularını dinlediğin için aslında her zaman mutlu olduğun yerde olursun. İnsan ilişkilerin sağlam ve düzeyli bir şekilde. Bu da çevrende çok fazla sevilmeni sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hesen Hesenov

Senin takıntılarının büyüklüğü hayatının tamamını kapsıyor

Jesill

Senin takintilarin gelip gecici seyler. Cok dogru dedin hicbir seyi kendime ve beynime yuk edemem. Bugunun Türkiyesinde bir seyleri takmadan bile yasamak zat... Devamını Gör

Gizem Yenikler

13. Senin takıntıların gelip geçici şeyler.