Görüş Bildir
Haberler
Doğum Tarihine Göre Sen Zengin Biriyle Evlenecek misin?

Doğum Tarihine Göre Sen Zengin Biriyle Evlenecek misin?

Sena Erdoğdu
29.08.2023 - 12:16 Son Güncelleme: 31.08.2023 - 20:46

Doğum tarihine göre seni unutamayan kişi kim?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle doğduğun günü seçer misin?

Şimdi de doğduğun ayı seçer misin?

Son olarak doğduğun yılı öğrenelim!

Sen zengin biriyle evleneceksin!

Sen zengin biriyle evleneceksin. Şanslısın ki hayatın boyunca hiçbir sıkıntı çekmeyecek ve ne istersen ona sahip olacaksın. Ne zaman evleneceğini bilemeyiz ama zengin biriyle evleneceğini biliyoruz. İlişkinizde daha çok maddiyat ön planda olacak. Belki maddi anlamda çok iyi bir evliliğin olacak ama manevi anlamda da bazı sıkıntıların olabilir. Her zaman rahat edeceğin ve huzur bulacağın bir evlilik hayal etmişsin. O evliliğe sahip olduğunda her şeye kolayca erişebildiğinde, artık o eriştiğin şeyler de sana yetmiyor olacak. Evliliğin ilk başlarında her şeyin çok doğru olduğunu düşüneceksin ama daha sonrasında ise kararsızlıklar yaşayacaksın. İstediğin gibi büyük bir ev, arabalar, lüks olan her şeye sahip olacaksın. Evlendiğin kişi zengin olacak ve ömrün bundan sonra hep bu şekilde ilerleyecek. Yani bir kere zenginliği yakaladığında artık para senden yana olacak. Evliliğin belki biraz sorunlu ama çokça da mücevherli bir evlilik olacak. Hem rahat edeceğin hem de istediğin hayatı yaşayacağın evliliğinde mutlu olmak biraz da sana kalmış. Bazı şeyleri görecek, bazı şeyleri ise görmezden geleceksin.

Sen ne zengin ne de fakir biriyle evleneceksin!

Sen ne zengin ne de fakir biriyle evleneceksin. Hatta belki de bir memur ile bile evlenebilirsin. Senin gözün zaten çok yükseklerde değil. Olduğu kadarıyla yetinirsin. Çalışmayı ve üretmeyi seviyorsun. Yani sen ekmeğini taştan çıkarabilen kişilersin. Bu nedenle evleneceğin kişinin parasıyla değil, kendisiyle ilgileniyorsun. Hem huzurlu hem de mutlu bir evlilik hayali kurmuşsun. Evleneceğin kişinin gerçekten sana sadık olmasını ve seni mutlu etmesini istiyorsun. Geride kalan hiçbir şeyi önemsemiyorsun. Birine güvenebildiğin ve gelecek hayali kurabildiğin zaman aslında her şey senin için daha kolay oluyor. Sen belki zengin değilsin ama gönlü zengin biriyle evleneceksin. Sana hissettirdiği şeyler, parası olmasa da olur dedirtecek. Tatillerinizi yapacak, çocuklarınıza iyi bir gelecek sağlayabileceksiniz. Bunların hepsi de sana yetecek. Senin çok lüks markalarda, evlerde, arabalarda gözün yok. Hep gözü tok biri olmuşsun. İstediğin tek şey sevilmek ve evlilik kriterin bundan ibaret. Evleneceğin kişi ne çok zengin ne de çok fakir olacak. Sana her anlamda yetecek.

Sen zengin biriyle evlenemeyeceksin!

Sen zengin biriyle evlenemeyeceksin!

Sen zengin biriyle evlenemeyeceksin. Üzgünüm ama senin evleneceğin kişi zengin biri olmayacak. Siz azı çoğaltıp, yetineceksiniz. Kaderinde çok zenginlik, para, mal, mülk gözükmüyor. Bu nedenle evleneceğin kişi de öyle biri olmayacak. Yine mutlu olacak, çok sevilecek ve çok seveceksin ama para konusunda bazı sıkıntılar da yaşayacaksın. Elinden geleni yapmaya çalışacak ve belki de emekliliğine kadar çalışmak zorunda kalacaksın ama hayatındaki artılara bakınca aslında şanslı biri olduğunu göreceksin. Evleneceğin kişiyle yaşlanmak isteyecek ve sana hissettirdiği şeyleri hiçbir zaman unutmayacaksın. Senin kaderinde mutlu bir evlilik var. Evleneceğin kişi tam istediğin gibi ve seni çok mutlu eden biri olacak ama maalesef zenginlik yok. Evlenirken bu konudan dolayı aklın çok karışacak belki ama yine de vazgeçmeyecek. Senin evliliğine herkes imrenecek. Çünkü yüzündeki mutluluğu herkes görecek. Her şeyin para ve zenginlik olmadığını sen evlendiğinde anlayacaksın. Evleneceğin kişi zengin değil ama sana parasız da mutlu olmayı gösterecek biri.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
68
34
25
20
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yaşadın zengin! 😅 💰

aleyna

Herkese zengin de geç işte niye tadımızı kaçırıyosun ki

Gizem

aynen sanki bunun demesiyle yani alt tarafı bi onedio testi he de geç

Nurcan Güneri

Sen ne zengin ne de fakir biriyle evleneceksin. Hatta belki de bir memur ile bile evlenebilirsin. Senin gözün zaten çok yükseklerde değil. Olduğu kadarıyla y... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Tatillerinizi yapacak, çocuklarınıza iyi bir gelecek sağlayabileceksiniz. Bunların hepsi de sana yetecek. Senin çok lüks markalarda, evlerde, arabalarda gözü... Devamını Gör