Görüş Bildir
Haberler
Bilic'in Takımı West Ham, Burak Yılmaz'a Talip Oldu İddiası

Bilic'in Takımı West Ham, Burak Yılmaz'a Talip Oldu İddiası

Enver K.
14.08.2015 - 17:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'a talip oldu.

Slaven Bilic'in yönetimindeki İngiliz takımı West Ham United'de forvet arayışları sürüyor. Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla Bilic'in hayran kaldığı Burak Yılmaz için sarı kırmızılı takımın kapısını çaldı.

Slaven Bilic, Burak Yılmaz'ı yönetimden özellikle istedi. İngiliz ekibinin Galatasaray Kulübü'ne 9 milyon Euro'luk teklifte bulunulduğu öğrenildi. Burak Yılmaz'ın menajeri West Ham takımı ile görüşme halinde olduğunu belirtildi.

Fotomaç

Burak Yılmaz'ın menajeri Ogan Tarhan'dan açıklama: "Galatasaray kulübüne teklif ulaştı"

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz'a İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'dan gelen teklif üzerine menajer Ogan Tarhan, açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz için West Ham United'dan Galatasaray'a bir teklif ulaştığını ifade eden Ogan Tarhan, ' Galatasaray kulübüne böyle bir şey ulaşmış. Bizimle bir alakası yok. Yani oyuncu tarafıyla. Biz de kulüp de yarınki maç oynanmadan böyle bir durumun konuşulamayacağını ifade ettik. Bizi de arayan bazı insanlar var. Bunlara ilettik.' dedi.

Burak Yılmaz'ın da Bilic'in West Ham'dan gelen tekliften haberi olduğunu dile getiren Tarhan, ' Burak Yılmaz da konudan haberdar. Maçını oynasın Galatasaray kulübünün görüşleri doğrultusunda gerekirse konuşuruz veya konuşmayız. 10 milyon euroluk bir rakam söz konusu değil , bu rakamlar hiç konuşulmadı. Bunlar piyasaya birileri tarafından iletilen gerçek olmayan şeyler. Hiç bir rakam konuşulmadı.' şeklinde konuştu.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın