Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Victor Valdes Atağı

Beşiktaş'tan Victor Valdes Atağı

Enver K.
14.08.2015 - 10:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta 3. kaleci olarak düşünülen Cenk Gönen takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. KartalManchester United'da kadroya girmeyen Victor Valdes için harekete geçti.

Süper Lig’de yeni sezona çok iddialı bir kadro ile giren Beşiktaş’ta transfer bitecek gibi gözükmüyor... Bir yandan orta alandaki krizi çözmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar, şimdi de kaleci atağına kalktı. Harekat, Cenk Gönen’le başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in yeni sezon için Tolga Zengin- Günay Güvenç ikilisini bir adım öne çıkarmasıyla ‘3. kaleci’ olacağını gören Cenk, “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Ancak formaya bu denli uzak kalacaksam kariyerim için ayrılmanın daha doğru olacağını düşünüyorum” dedi. Yönetim de, ciddi teklifler alan tecrübeli kalecinin ayrılmasına sıcak baktı. Teknik direktör Güneş’in, Cenk’in ayrılması halinde yabancı bir kaleci transferine ‘Evet’ demesiyle düğmeye basıldı.

Kariyer ve tecrübe

Temaslar hızlanırken başkan Fikret Orman’a Barcelona’da kupalarla dolu bir kariyeri geride bıraktıktan sonra Manchester United’da istediğini bulamayan Victor Valdes’in önerildiği ortaya çıktı. Bonservisini eline alması beklenen 33 yaşındaki Valdes’e teknik patron Güneş’in onay verdiği ancak başkan Orman’ın şimdilik kaleci transferine sıcak bakmadığı öğrenildi. Bütçeyi aşmak istemeyen Orman’ın Cenk’in ayrılması durumunda yabancı kaleciye ‘Evet’ diyeceği, listede Valdes’in yanısıra bir çok adayın bulunduğu ifade edildi. Ancak tecrübesi ve kariyeri Victor Valdes’i öne çıkarıyor.

Antalya istemişti

Yedek kaleci arayan Galatasaray’la da adı geçen Victor Valdes, geçtiğimiz ay ilk olarak Antalyaspor’un gündemine gelmişti. Eto’o’yu renklerine katarak dikkat çeken Akdeniz ekibi bu transferi bitirememişti.

Rezerv takım resti

Barcelona’da geçirdiği müthiş yılların ardından Katalan ekibine veda eden 33 yaşındaki Victor Valdes, geçen sezon ocak ayında Manchester United’ın yolunu tutmuştu. Ancak burada Barça günlerinin yayına bile yaklaşamayan 1.83 boyundaki eldiven, teknik direktör Louis Van Gaal rezerv takımla çalışmasını isteyince ‘veda’ kararı aldı. Valdes’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “Birlikte çalışmak için zor bir insanım” sözleri de geniş yankı uyandırdı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0