Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Tin Jedvaj Stoper Atağı! Tin Jedvaj Kimdir? Hangi Takımlarda Forma Giymiştir?

Beşiktaş'tan Tin Jedvaj Stoper Atağı! Tin Jedvaj Kimdir? Hangi Takımlarda Forma Giymiştir?

Müge Kakşi
31.01.2021 - 14:44

Dün Cenk Tosun'la yeniden anlaşan Siyah Beyazlı takım bugün bir hamle daha yaparak Hırvat futbolcu Tin Jedvaj için kiralama teklifinde bulundu. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen 25 yaşındaki Hırvat futbolcu Tin Jedvaj için teklifte bulundu. Peki Beşiktaş'ın kiralamak istediği Tin Jedvaj kimdir? Hnagi takımlarda forma giymiştir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'tan Stoper Hamlesi

Beşiktaş'tan Stoper Hamlesi

Süper Lig'de maçlar tüm hızıyla devam ederken, transferde de hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta gidecek ve gelecek isimler netleşirken son dakika hamlesi geldi. 

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah Beyazlılar, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen 25 yaşındaki Hırvat futbolcu Tin Jedvaj için kiralama teklifinde bulundu.

Bu transfer, Tyler Boyd'un Sivasspor'a ya da başka bir takıma gitmesi halinde gerçekleşebilir. Beşiktaş'ın stoper takviyesi için düşündüğü ilk isim Hırvatistan Mill Takım oyuncusu Tin Jedvaj oldu. Şu an iki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.

Tin Jedvaj Kimdir?

Tin Jedvaj Kimdir?

1,88 boyundaki stoper, Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde 28 Kasım 1995 yılında dünyaya geldi. Dinamo Zagreb altyapısında futbola başlayan Tin Jedvaj Roma, Leverkusen ve Augsbrug formaları giydi. 

25 yaşındaki futbolcu bu sezon Leverkusen ile 6 maça çıktı ve 1 asisti var. Hırvat Milli Takımı forması da giyen Jedvaj 26 kez uluslararası maçta boy göterdi. Milli takım formasıyla Jedvaj'ın 2 golü bulunuyor. Hırvat stoperin Leverkusen ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın