Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Durağa Dalan Otobüs Şoförü: 'Olaydan Bir Gün Önce Uyuşturucu Kullanmıştım'

Beşiktaş'ta Durağa Dalan Otobüs Şoförü: 'Olaydan Bir Gün Önce Uyuşturucu Kullanmıştım'

Beşiktaş'ta kullandığı halk otobüsüyle durakta bekleyen yolcuların arasına dalarak bir kişinin ölümüne 12 kişinin de yaralanmasına sebep olan ve tutuklanan şoför Necdet Karakuş'un ifadesi ortaya çıktı. Karakuş, olaydan bir gün önce uyuşturucu kullandığını ve frene basıp basmadığını hatırlamadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şoför Necdet Karakuş, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmiş, çıkarıldığı savcılıkça tutuklanması talep edilmişti. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli Karakuş, 'Kasten öldürme' ve 'Kasten yaralamaya neden olmak' suçlarından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Otobüsün kameralarını kendisi bozmuş

Otobüsün kameralarını kendisi bozmuş

Şüpheli Necdet Karakuş'un emniyette detaylı ifade verdiği, ifadesinde kendisinin bazı kişiler tarafından tehdit ve takip edildiğini, otobüsü durağa doğru sürdüğünü söylediği öğrenildi.

Şüpheli Karakuş'un sorgu hâkimliğinde de olaydan bir gece önce uyuşturucu kullandığını, frene basıp basmadığını hatırlamadığını, otobüsün kameralarını da kendisinin bozduğunu söylediği kaydedildi.

Ne olmuştu?

Beşiktaş Caddesi'nde önceki gün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, Şirintepe-Kabataş hattında ring seferi yapan 27E numaralı özel halk otobüsünün şoförü Necdet Karakuş duraktakilere çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi kolundan bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan Yalçın Tahir Billur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş İskelesinden denize atlayan Karakuş polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
11
8
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Taksicisi otobuscusu vs hepsi uyuşturucu ve alkol aliyor

hdjfhkdh

sanki çankırıda okuyan adamlar tertemiz. herkes bi odtü itü vs vurgusu yapmış. her okulda var artık. karşıyım ama gerçek bu

Mehmet Sırt

Hapçıyı cigaracıyı ne kadar müptezel varsa hepsini toplayıp istanbul trafiğine salmışlar millet tribe girip katliam yaratıyor.

afetiazam

Tehdit ve takip ediliyosan polise git kardeşim durağa neden dalıyosun. Uyuşturucu iyi bir şey değil tabiiki ama her b.ku da ona bağlayıp arkasına sığınmayın ... Devamını Gör