Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Üçüncü Fikret Orman Dönemi

Beşiktaş'ta Üçüncü Fikret Orman Dönemi

Enver K.
15.05.2016 - 11:26 Son Güncelleme: 16.05.2016 - 09:47

Beşiktaş Kulübünün mevcut başkanı Fikret Orman, tek aday olarak girdiği olağan genel kurulda 3. kez başkanlığa seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve siyah-beyazlı kulüpte iki dönemdir başkanlık yapan Fikret Orman'ın tek aday olarak girdiği genel kurulda, aidatını yatıran 15 bin 600 üyeden 4 bin 84'ünün oy kullandığı açıklandı.

Fikret Orman, kullanılan oylardan 3 bin 658'ini aldı. Geri kalan oylar, geçersiz sayıldı.

Beşiktaş'ta 2012 yılında Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olmasıyla boşalan kulüp başkanlığına aday olan Fikret Orman, yapılan olağanüstü genel kurulu kazanarak başkanlık koltuğuna oturmuştu. Orman, kulübün 2013 yılında yapılan olağan genel kurulunda ise ikinci kez başkanlığa seçilmişti.

Fikret Orman'ın üçüncü başkanlık dönemi, 2019 Mayıs'a kadar devam edecek.

Ayrıca yapılan kongrede, siyah-beyazlı kulübün kurullarının yönetimleri de belli oldu. Denetleme kurulunu Feyyaz Tuncel, disiplin kurulunu Yavuz Özeren, seçme ve sicil kurulunu Haluk Mete'nin başkanlığını yaptığı listeler kazandı.

Yönetim kurulu listesi

Yönetim kurulu listesi

Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Asil: Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Emre Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan.

Yedek: Hakan Özköse, Erdal Karacan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Candaş Tolga Işık, Emre Kocadağ.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orman: ''Fenerbahçeli taraftarlar da şampiyonluğumuzu istiyor''

Orman: ''Fenerbahçeli taraftarlar da şampiyonluğumuzu istiyor''

Mali Genel Kurul'un ardından karar aldığını belirten Fikret Orman, 'Genel kurullar ve divan kurulları, insanların şov yaptığı yer haline döndü. Bundan sonra genel kurul ve divan kurulu BJKTV'de yayınlanmayacak. Burası insanların şov yapma yerine döndü' dedi.

Şampiyonluk süreci özetlenmesi istenen Orman, 'İki saniyede özetlenecek bir şey değil. Çok yoğun geçti. Stadı bitirme süreci son 6 ayda çok yoğundu. Çok yorgunum. Ramazan ayına kadar derneklerimin programları var. Bu akşam sonuç gelirse, kutlamaları organize edeceğiz. Sonra transferler var, bize tatil zor gözüküyor' ifadelerini kullandı.

Doping testi hakkında da konuşan Orman, 'TFF'de kimsenin doping testinden haberi yok. Böyle bir şey yapılabilir ama bu kimseye yapılmamış. Ligin bitimine iki gün kalmış, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü? TFF yetkilileri de durumu anlamadı, bize anlayış gösterdiler. Arkadaşlar istifa etmişler, istifa etmeselerdi de işlerini düzgün yapsalardı. Bir iki tanesi de bizde çalıştı. Ayıp yani. Bu sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. Hadi diyelim bir ay sonra kupayı almışız, bir oyuncuda pozitif bir şey çıktı, ne olacak, oyuncu ceza alacak! Kupa müzeye gitmiş olacak, ne maksat vardı yani, Allah ıslah etsin. Cengiz Zülfikaroğlu, Mete Düren, Servet Yardımcı, kimse bilmiyor. Hepsi tepki gösterdi. Şimdi kupa alacağız, TFF'deki insanlar gelip kupa verecek, neden arayı açıyorsunuz? Olanda hayır vardır ne diyeyim.' açıklamasını yaptı.

Fenerbahçeliler'in de Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğine vurgu yapan Orman, 'Sadece Beşiktaşlılar değil başka takımların taraftarlarından da şampiyonluğumuzu isteyenler var. Fenerbahçe taraftarlarının içinden de bizim şampiyon olmamızı isteyen vardır. Vardır yani neden olmasın' şeklinde konuştu.

Gelecek sezonla ilgili konuşan siyah-beyazlıların başkanı, 'Bu sene tatlı bir lig oldu. İnşallah gelecek sezon daha fazla taraftar tribüne gelir. Üzülüyorum yani, deplasmana gidiyoruz ev sahibinin taraftarı yok. Eskişehirspor'a üzülüyorum. öyle bir futbol şehri düşmedi ama yani durumları kritik. Ben Karadenizliyim, Rize seyircisiz maç oynuyor. Sivas, Kayseri, takımlarına sahip çıkacaklar' diyerek sözlerini noktaladı. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın