Görüş Bildir
Haberler
Ben Affleck ve Matt Damon, FIFA Skandalını Filme Çekmeye Hazırlanıyor

Ben Affleck ve Matt Damon, FIFA Skandalını Filme Çekmeye Hazırlanıyor

Hande öçalan
27.06.2015 - 20:53 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 20:55

Ben Affleck ve Matt Damon, FIFA skandalının anlatıldığı ve henüz raflarda yerini almamış Houses of Deceit kitabını filme uyarlamaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; Warner Bros., Houses of Deceit kitabının haklarını satın almıştı ve uyarlama filmin prodüksiyonu, Damon ve Affleck’in beraber sahip oldukları şirketleri Pearl Street Films tarafından gerçekleştirilecek. Filmin yönetmenliğini, Aflleck'le daha önce The Accountant'ta da berbaer çalıştığı, Warrior filminin yönetmenliğini üstlenen Gavin O’Connor'ın yapacağı kesinleşti. Warrior'ın senaristi, Anthony Tambakis şimdiden senaryoyu çalışmaya başladı bile.

Chuck Blazer Rolü İçin, John Goodman Düşünülüyor

Chuck Blazer Rolü İçin, John Goodman Düşünülüyor

Kitap henüz piyasaya çıkmasa da, film stüdyoları arasında hak satın alma savaşı başlamıştı. 2014'de Pulitzer ödülü alan bir makaleden uyarlanan kitapta, eski FIFA yöneticisi Chuck Blazer'ın 2013'de, çalıştığı 20 yıl içinde, milyonlarca dolar rüşvet ve teşvik kabul ettiğini itiraf etmesini anlattığı kitap, 2017'de raflardaki yerini alacak şekilde planlandı.

Oyuncu seçimine henüz karar verilmedi ama, makalenin ve kitabın yazarı, Buzzfeed araştırmacı gazetecisi Ken Bensinger, Chuck Blazer'ı kafasında John Goodman tarzında bir oyuncuyla hayal ettiğini ve goddman'ın bu role, heyecan ve komedi katacağına inandığını söylüyor.

Sahtecilik, Para Aklama, Vergi Kaçakçılığı ve Şantajdan 10 Yıl

Sahtecilik, Para Aklama, Vergi Kaçakçılığı ve Şantajdan 10 Yıl

Hikaye, Blazer'ın karıştığı son derece olaylı rüşvet skandalını, futbolun karanlık yönünü açığa çıkarar anlatıyor. Süreç içinde Blazer, FIFA'daki konumunu, Manhattan Trump Tower'da bir daireyi finanse ettimek için nasıl kullandığı gibi anektodlar anlatıyor.

Hakkındaki araştırma derinleştikten sonra, 70 yaşındaki Blazer, suçlu bulunmuş ve sahtecilik, para aklama, vergi kaçakçılığı ve şantajdan 10 yıl cezaya çarptırılmıştı.

Entertainment Weekly

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0