Görüş Bildir
Haberler
Bayramı Evde Dolu Dolu Yatarak Geçirirken 4 Gün İçinde Sezonu Bitirebileceğiniz 21 Dizi

Bayramı Evde Dolu Dolu Yatarak Geçirirken 4 Gün İçinde Sezonu Bitirebileceğiniz 21 Dizi

Begüm
30.07.2020 - 01:37

Madem bayramda evdeyiz o zaman biraz kendimizi dizilere boğalım, izletip çok sevdiklerimizi tekrar izleyebilir ya da yeni bir şeyler keşfedebiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 7 Saniye

1. 7 Saniye

Sürükleyici bir dizi arayanlara ilk önerimiz kesinlikle 7 Saniye! Amerika'da adaletin siyahlar için nasıl işlediğini gözler önüne seren dizi, aklımızda kurduğumuz Amerikan rüyasına bir daha bakmamızı istiyor. 

Her şey bir polisin siyahi bir çocuğa çarpıp onu orada bırakmasıyla başlıyor. Dram, aksiyon, polisiye ve suç her şey tam kararında işleniyor. Dizi 60'ar dakikalık bölümlerden oluşuyor.

2. The OA

2. The OA

Fantastik ve mistik öyküleri sevenler için altın değerinde olabilecek bir dizi olan The OA, daha ilk dakikasından izleyici kendine çekmeyi başarıyor. 7 yıldır kayıp olan bir kadın intihar etmek için bir köprüden atlarken bir video çekiminde görüntüleniyor. 

Bilimkurgunun bir başka halini gözler önüne seren dizi 2 sezondan oluşuyor. Bölümler genellikle 40 ile 60 dakika arasında.

3. Maniac

3. Maniac

Efsane kadrosu ve eğlenceli konusu ile gönüllere taht kuran bu mini dizi bayramda size çok iyi gelecek. Psikolojik sorunların tek bir ilaç ile çözülmesi halinde neler olabileceğini araştıran bir grup bilim insanının, çeşitli psikolojik sorunlar yaşayanlar üzerinde yaptıklarını izliyor ve bu sorunların arkasındaki trajedilere, hikayelere göz atma fırsatına sahip oluyoruz. 

Hem biraz düşüneyim, hem etkileneyim hem de güleyim diyorsanız Maniac'ı listeye eklemeyi unutmayın. Zaten tek sezonu olan dizinin toplamda 8 bölümü bulunuyor.

4. Fleabag

4. Fleabag

İngiliz kara mizah örneği olan Fleabag başta Emmy olmak üzere pek çok ödülü kazanmış bir dizi. Dertlerini olan, en yakın arkadaşını kaybetmiş, ne yapacağını bilemeyen bir kadının öyküsünü izlerken şu cümleyi kuracağınızdan eminiz: ''Ben bunu bir yerden tanıyorum!'' Çünkü o içimizden biri.

2 sezondan oluşan dizi ilginç bir aşk hikayesi olarak karşımıza çıkıyor, bir göz atın!

5. Çernobil

5. Çernobil

Afişi yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgi ile beklenen Çernobil mini bir tarih dizisi. 1986 yılında yaşanan faciaya ışık tutan dizi yaşananları bir kez daha düşünmek için herkese fırsat tanıyor. 

5 bölümden oluşan bu mini diziyi izlerken sizi rahatsız edebilecek tek şey herkesin İngilizce konuşması olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mad Men

6. Mad Men

Belki de dönemin en iyi dizilerinden biri olan Mad Men, bir yönetici olan Don Draper ve çevresini konu alıyor. 1960'larda geçen dizi izlerken sizi hiçbir şekilde sıkmıyor hatta eğlendiriyor. İzlerken günümüz ile 1960'ları da ister istemez kıyaslaştırıyor ve ''Vay be!'' diyorsunuz.

Dizi 7 sezon, 92 bölümden oluşuyor.

7. After Life

7. After Life

Ricky Gervais hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliği yaptığı dizinin başrolünü de üstleniyor. Başarılı bir dram komedisi olan dizi eşini kaybetmiş bir gazetecinin bu sürece nasıl alışmaya çalıştığını ve neler yaptığını anlatıyor. 

3.sezonu beklenen diziyi hemen izlemeye başlayın, pişman olmayacaksınız!

8. Damages

8. Damages

Bir cinayetin çözülmesi ile bağlantılı davaları içine alan dizi müthiş kurgusu ile daha ilk bölümden sizi kendine çekmeyi başarıyor. Her bölümü akıcı ve heyecanlı olan dizi biraz da paranoyakça! Başta Emmy ve Altın Küre'de pek çok ödül alan dizi, oyunculukları ile de sizi kendine aşık ediyor. 

Dizi 5 sezondan oluşuyor, tam 4 gün içinde izlemelik!

9. Black Books

9. Black Books

Müşterileri hiç sevmeyen ve içki içmeyi seven bir kitapçı olan Bernard ve onun asistanı Manny ile Bernard'ın yan tarafındaki dükkanını işleten Fran. Böyle bir ekibin başına pek çok şey gelecek gibi duruyor. Sürükleyici ve eğlenceli tarzı ile tam bir İngiliz dizisi olan Black Books'a bir göz atın.

Dizi toplamda 3 sezondan oluşuyor.

10. The Handmaid's Tale

10. The Handmaid's Tale

Margaret Atwood'un Bir Damızlık Kızın Öyküsü adlı romanından uyarlanan dizi ağzınızı açık bırakacak bir distopya örneği. Bir gecede Gilead toplumunda her şey değişir, nüfus düzenlemesi yaparak doğumları arttırmayı amaçlayan toplum kadınları sadece doğum makinesi olarak görür. 

Dizinin şu an 3 sezonu bulunuyor, 4.sezonu da 2021'de izleyici ile buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Orenge Is The New Black

11. Orenge Is The New Black

2013 yılından beri son gaz devam eden dizi Piper Chapman isimli bir kadının hapishaneden sonra yazdığı hikayeye dayanıyor. Dizideki karakterlerin ve hikayelerin çoğunun gerçek olması izlemesini daha da zevkli kılıyor.

Bir oturuşta çerez gibi izleyeyim, kafam dağılsın diyorsanız sizi hemen alalım!

12. Şahsiyet

12. Şahsiyet

Geldik listenin en güzel dizilerinden birine, oyunculuğu ile bizi kendine hayran bırakan Haluk Bilginer ve müthiş bir senaryo. Emekli adliye memuru Agah Beyoğlu'na alzheimer teşhisi konar ve bu emekli adamın bütün hayatı yeniden şekillenir. 

Haluk Bilginer'in Emmy ödülü aldığı bu yapımı zaman ayırıp izlemelisiniz, pişman olmayacağınıza garanti veriyoruz. Gerek senaryosu, gerek çekimleri ve oyunculukları ile bambaşka bir yapım. Tek sezondan oluşan dizi 12 bölümden oluşuyor.

13. Blue Mountain State

13. Blue Mountain State

Bir futbol takımı ve amigo kızların olduğu bir dizi ne kadar güzel olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim ama bu dizi bir efsane! İlk üç bölümde her şey biraz aşırı gelebilir şimdiden söyleyelim ama sonrasında çok sevecek ve çok eğleneceksiniz. Çömez bir adamın Blue Mountain State takımına girmesi ile başlayan hikayeye gülmekten öleceksiniz. 

Dizinin toplamda 3 sezonu ve bir filmi var fakat filmini biz pek beğenemedik.

14. Master of None

14. Master of None

Bir dram komedisi olan Master of None oldukça eğlenceli ve içten. New Yorklu Dev ve arkadaşları çevresinde ilerleyen dizi, hayata tutunmayı ve bir şeyler başarmayı anlatıyor. Oyunculuğun müthiş olduğunu belirtmemize gerek yok, koskocaman Aziz Ansari var sonuçta.

Dizi 2 sezondan oluşuyor, toplamda 16 bölüm var.

15. Brooklyn Nine-Nine

15. Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn'de hayali bir bölge olan 99.bölgede geçen olaylarla ilgilenen New York Polis Departmanı ve departmanda çalışan polislerin eğlenceli yaşamlarını konu alan dizi tam bir Amerikan sit-com örneği. İzleyebileceğiniz en iyi polisiye komedi dizilerinden biri olan Brooklyn Nine-Nine ile 4 gün boyunca kafanızı dağıtabilirsiniz. 

Dizi toplamda 7 sezon, 140 bölümden oluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Love, Death & Robots

16. Love, Death & Robots

18 bölümden oluşan seri animasyon ve bilimkurgu dizisi sevenler için oldukça ideal. Her bölümünde farklı bir konuya değinen dizinin bölümleri arasında da herhangi bir bağlantı bulunmuyor. Robotlardan, sevgiye kadar her konuya değinen dizinin bazı bölümleri aşırı tatlıyken bazıları da korkutucu ve aksiyon dolu.

17. Manhunt: Unabomber

17. Manhunt: Unabomber

Amerika'nın en önemli seri katillerinden biri olan Ted Kaczynski’nin hikayesini ve FBI tarafından nasıl yakalandığını anlatan dizi hem sürükleyici hem de bilgilendirici. Tüm eylemlerini uçaklarda ve üniversitelerde gerçekleştiren Kaczynski'nin eylemleri akıllara durgunluk verici. 

Dizi sadece 8 bölümden oluşuyor.

18. The Big Bang Theory

18. The Big Bang Theory

Biraz nostalji yapalım derseniz açacağınız dizi belli! MIT'de çalışan  iki asosyal fizikçi arkadaşın komşuları ile başlayan ilişkileri ile başlayan ve bu ilişkileri, yaşananları konu alan dizi sahip olduğu akıllıca ve ince esprileri ile oldukça  eğlendirici. 4 günü şöyle keyifle geçirmek istiyorum diyorsanız sizi şöyle alalım.

12 sezon 279 bölümden oluşması sizi korkutmasın, başladığınız an bırakamayacaksınız.

19. Californication

19. Californication

Bir yazar olan Hank Moody ve onun çılgın Kaliforniya hayatı! Her bölümü ile kendine bağlayan dizi, Hank Moody'nin düzensiz ama bir o kadar da skandallarla dolu ve eğlenceli hayatını sunuyor. İzlerken ''Bu nasıl hayat yav?'' diyeceğinize de eminiz. Bu sıcak günlerde biraz içim serinlesin kafam dağılsın diyorsanız listeye hemen ekleyin.

Dizi toplamda 7 sezon 84 bölümden oluşuyor.

20. The Young Pope

20. The Young Pope

Vatikan'da bir Amerikalı papa olarak göreve başlayan Lenny Belardo'nun sansasyonlarla dolu öyküsünü anlatan dizi gerek sinematografik açıdan gerekse senaryo açısından hemen sizi kendine çekmeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. How I Met Your Mother

21. How I Met Your Mother

Bayram demek nostalji demek! Eğer hala izlemediyseniz Ted Mosby, Barney, Robin, Lily ve Marshall ile tanışmanın tam zamanı. Bu arkadaş grubunun eğlenceli ve bazen de romantik anlarına konuk olmak sizi çok daha iyi hissettirecek, emin olabilirsiniz.

Dizi toplamda 9 sezondan oluşuyor, bittiğinde bir tık üzüleceksiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
14
11
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
scorpinco

12 sezon ve 4 gün.

Dilan Bayram

20 dakika olabilir. Mesela HIMYM 20 dakika. Ondan demiş olabilir.

Umur Dışı

Kasap dükkanı işleten bir aile olarak bayramda tam mesaideyiz. Bayram sonrası dinlenmeye çekilince izleriz artık 🤗

Breaking Bad nerde acaba ? Böyle bir efsanenin listede olmaması üzdü,şahsiyeti kesinlikle izlemelisiniz.