Görüş Bildir
Haberler
Bardak ve Meyve Bıçağıyla Eşinin Saldırısına Uğrayan İmran Çelik: 'Serbest Kalırsa Beni Öldürecek'

Bardak ve Meyve Bıçağıyla Eşinin Saldırısına Uğrayan İmran Çelik: 'Serbest Kalırsa Beni Öldürecek'

Ulaş
30.06.2021 - 11:12

Manisa'nın Soma ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Turgay Çelik tarafından kafeteryada bardak ve meyve bıçaklı saldırıya uğrayan İmran Çelik isimli kadın, 'Serbest kalırsa beni öldürecek' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soma'daki maden faciasında 2 çocuğunun babası olan eşini kaybeden İmran Çelik, yaklaşık 1.5 yıl önce özel bir maden şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Turgay Çelik ile ikinci evliliğini yaptı. 4 ay önce bir kız çocuğu olan İmran Çelik, evlilikleri süresince sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle geçen 22 Mayıs'ta boşanma davası açtı.

Bardağı başında kırdı, 5 yerinden bıçakladı...

1 ay önce de darp etmiş...

1 ay önce de darp etmiş...

Daha önce de defalarca şiddete maruz kaldığını belirten İmran Çelik, '1 ay önce hastanede dinlenme odasında beni dövmüştü. Darp raporu aldım fakat orada kameralar olmadığı için bunu ispat edemedim. Daha sonra boşanma davası açtığım ve uzaklaştırma kararı çıkarttığım için dün de beni kafeye çağırdı, kızımızı görmek istedi, konuşmak istedi. Ben de kafeye gittim. Orada konuşuyorduk. 'Sen ölümden korkmuyor musun?' dedi. Ben de 'Korkmuyorum en fazla canımı alabilirsin' dedim. Daha sonra bardağı aldı, başımda kırdı. Cam bardaktı, başımdan yaralandım. Ardından servis bıçağını aldı 5 yerime sapladı. Dava açmamdan önce de sürekli beni 'Benden boşanırsan seni öldürürüm. Topuklarına sıkarım. Olan kızına olur' diyerek, tehdit ediyordu' diye konuştu.

'Serbest bırakılırsa beni ve çocuğumu öldürür...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
38
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Ablacım sen devlete güvenme imkanın varsa şimdiki evinden taşın ve başka telefon hattı al kendine

demet s.

Maalesef... bu ülkede... kadın ölmediği sürece....bu adam hapiste uzun süre kalmaz... sosyal medya olmasa tutuklanmazdı bile... MAALESEF.

Nurettin Bayar

Birisi bu ablaya o kötü haberi verebilir mi?