Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den Çağrı: 'Temel İhtiyaç Ürünlerinde Yüzde 2 ila 5 Arasında İndirim Yapılsın'

Bahçeli'den Çağrı: 'Temel İhtiyaç Ürünlerinde Yüzde 2 ila 5 Arasında İndirim Yapılsın'

Batuhan
30.11.2021 - 11:12

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, muhalefetin iktidara yönelik “Geliyor gelmekte olan” şeklindeki söylemlerini hedef aldı ve 'Gidiyor gitmekte olan' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Muhalefetin söylemlerini eleştiren Bahçeli, “'Geliyor gelmekte olan’ diyorlar ya biz de ‘Gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz. Sonra da gelmeden gittiklerini göreceğiz. Sonra da gelmeden gittiklerini göreceğiz. Davetsiz gelenin mindersiz oturacağını göstereceğiz. İhanet fermanı okumak isteyenleri kaçtıkları yere kadar kovalayacağız. Milletimiz istiklaline sahip çıkacak. Hiç kimse hayale kapılmasın, bölücülük ittifakına, zillet ittifakına, zulmetme ittifakına aziz Türk milleti itibar etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

"Kuru ekmek ile öğün geçirdik, ne gam ne tasa..."

"Kuru ekmek ile öğün geçirdik, ne gam ne tasa..."

“Türkiye'nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var. Ekonomik çetelerin, küresel tefecilerin neyi amaçladıkları vicdan sahibi her insanımızın esasen malumudur.

Çayımıza koyacak şekerimiz yoktu ama Çanakkale'de destan yazdık. Milli mücadelede düşmanın hayallerini Türk süngüsü ile kırdık. Yeri geldi silah bulamadık. Yeri geldik mermi bulamadık, bunları alacak para bulamadık. Kuru ekmek ile öğün geçirdik, ne gam ne tasa... Elimizdeki çapalarla, taşlarla düşmana karşı koyduk. Felaketimizin siyasetini yapan ahmaklara sessiz mi kalacağız sanıyorlar? Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanlara duyarsız mı kalacağımızı sanıyorlar? Para yoksa buluruz, ordu yoksa kurarız, düşman var ise mutlaka yeneriz. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım. Işık diye milleti ateşe, sonu hüsran bir tünele çekmek isteyenlere affımız, müsamahamız, sabrımız yoktur.

CHP başta olmak üzere zilletin diğer ortaklarının bunu görmeleri için milli bir duruş göstermeleri, Allah'tan korkan, milletten korkan bir kalbe sahip olmaları gerekir.”

"Vicdan seferberliği ile bunların üstesinden gelmek mümkündür.”

"Vicdan seferberliği ile bunların üstesinden gelmek mümkündür.”

“Modası geçmiş ekonomiler miras aldığımız kör noktalardır. Ekonomi rakam ve grafikten çok daha öte bir alandır.

Ne ekonomi eski ekonomidir, ne dünya eski dünyadır. Hem büyümeyi hem gelişmeyi hem de kalkınmayı sağlamak zorundayız. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir. Ama hiçbiri çözümsüz görülmemelidir. Makro ve mikro istikrar sağlanacaktır. İnsanımızın omuzuna çöken ağırlığın samimiyet ile farkındayız. Ekonomik dengelemenin de günbegün hayata geçirdiğinin de farkında olunmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomik sorunlarından istifade eden ve servetlerine servet katan izansızlarla kıran kırana mücadele edeceğiz. Enflasyon ile mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal satan, pazarlayan şirketlerimizin yüzde 2 ile yüzde 5 indirime gitmeleri milli dayanışmamız için gereklidir. Vicdan seferberliği ile bunların üstesinden gelmek mümkündür.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
19
12
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Nihat Akiz

kendi anlattıklarına kendileri inanıyor mu acaba?

Emre Ş.

Vatandaşa şirin görünmek için kurduğu cümlede bile vatandaşın tam olarakm işine yarayacak bir hadise olmaması. %50 enflasyon olan bir ülkede %2-5 indirimin b... Devamını Gör

hakan balta

Neden? Şahlanıyoruz kardeşim ne indirimi bu?