Görüş Bildir
Haberler
Aynı Anda Bin Tane Şeyle Uğraşan İşkoliklerin Hayatını Kolaylaştıracak 14 Uygulama

Aynı Anda Bin Tane Şeyle Uğraşan İşkoliklerin Hayatını Kolaylaştıracak 14 Uygulama

Bİkafa
05.03.2016 - 11:24

Arkadaşınızdan gelen 'Eee, neler yapıyorsun?' sorusuna, nereden başlayacağınızı bilemeyip derin bir nefes alıyorsanız, aynı anda bin tane şey yapanlardansınız ve hayatınızı kolaylaştıracak bu uygulamalara göz atmanız gerek demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Get Started in Asana

2. Hootsuite - Empower Your Business with Social

3. Trello. Organize anything, together.

4. Way of Life

4. Way of Life

Hayatını değiştirmek istiyorsan alışkanlıklarını değiştir' diye boşuna dememişler. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek istiyorsanız ama bunları günlük bazda düzene sokamıyorsanız bu uygulama size epey yardımcı olacak.

5. hiTask Introduction

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Introducing RescueTime.com - Time management made easy

7. What is Zapier?

8. Feedly

8. Feedly

Tüm güncellemelerinden haberdar olmak istediğiniz internet siteleri varsa Feedly'de farklı kategoriler oluşturarak tüm yazı ve haberleri tek yerden takip edebilirsiniz. Bilgi oburları için kaçırılmaz bir uygulama.

9. Evernote Overview - LEARN MORE BELOW!

10. Introducing Flipboard for the Web

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sleep Cycle Alarm Clock

11. Sleep Cycle Alarm Clock

Hayatta pek çok şeyi yapmamıza engel olan şeylerden biri de zaman ve enerjimizin kısıtlı olması. Bu iki öğede daha verimli olmak için uykunuz üzerine çalışan, kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir iPhone uygulaması Sleep Cycle.

12. Wally

12. Wally

Kişisel harcamalar ve iş harcamaları arasında, ay sonunda neyi, nereye verdiğinizden, maddi olarak ne durumda olduğunuzdan haberdar değilseniz cep telefonunuza bu uygulamayı indirebilirsiniz. Bu kullanışlı uygulamayla tüm gelir ve harcamalarınızı düzene sokabilir, nelere, ne kadar para harcadığınızı görüp fazlasıyla şaşırabilirsiniz.

13. Dragon

13. Dragon

Olmadık yerlerde aklınıza gelen fikirleri o an not alamadığınız için unutmaktan şikayetçiyseniz cep telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulama ile sesli notlarınızı yazıya çevirebilirsiniz.

14. Air Transfer

14. Air Transfer

Cep telefonu ve bilgisayarınız arasında dosyaları aktarmayla kaybettiğiniz zamandan yorulduysanız, her tür dosya için ortak bir wifi hızlıca aktarım yapabileceğiniz bu ufak uygulama emin olun sık kullanılanlarınızdan olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın