Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun Son Hali: Hale Caneroğlu'nun Büyük Değişimi

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun Son Hali: Hale Caneroğlu'nun Büyük Değişimi

ATV ekranlarının unutulmaz dizilerinden biri olan Avrupa Yakası, günümüzde bile popülerliğini korumaya devam ediyor. Avrupa Yakası, eğlenceli konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla efsane diziler arasında yerini almıştı. Bu diziyle adını duyuran Hale Caneroğlu Yaprak karakteri oldukça sevilen karakterlerden biriydi. 2016 yılında anne olan Hale Caneroğlu oyunculuğu bıraktı ve kendine çok farklı bir meslek seçti. Hale Caneroğlu'nun büyük değişimi sevenlerinin gözlerinden kaçmadı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği Yaprak karakteriyle büyük beğeni toplayan Hale Caneroğlu, bir dönem albüm de yapmıştı. Hale Caneroğlu şimdilerde çıkardığı kitaplarla mutluluğun sırlarını anlatmaya devam ediyor. Sosyal medyadan kızıyla fotoğraflarını paylaşan Hale Caneroğlu Avrupa Yakası'ndaki Yaprak karakteri için 70 kişi arasından seçilmiş. Şimdilerde oyunculuğu bırakıp bambaşka bir hayat yaşayan Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu değişimi ile gündem oldu.

Kızı Arya ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Hale Caneroğlu'nun büyük değişimi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Hale Caneroğlu Kimdir?

Hale Caneroğlu Kimdir?

1974 yılında Almanya'da dünyaya gelen Hale Caneroğlu, Galatasaray Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. ABD'de tiyatro eğitimi alan Hale Caneroğlu, 2003 yılında yer aldığı Kasabanın İncisi dizisiyle ekran macerasına adım attı.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu

2004-2009 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Yaprak karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Dizide sergilediği sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Hale Caneroğlu, güzelliğiyle de adından söz ettiriyordu.

Hayatına Yazar Olarak Devam Ediyor

Hayatına Yazar Olarak Devam Ediyor

En son 2015 yılında yer aldığı M.U.C.K dizisinde tarih öğretmeni rolüyle seyirci karşısına çıkan Hale Caneroğlu, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Hayatına yazar ve eğitmen olarak devam eden Caneroğlu, çeşitli organizasyonlarda motivasyon konuşmacılığı yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Oyunculuk Bana Mutluluk Getirmedi'

''Oyunculuk Bana Mutluluk Getirmedi'

Sosyal medyada epey aktif olan Hale Caneroğlu, değişimiyle dikkat çekiyor. Hale Caneroğlu, daha önce verdiği bir röportajda ''Oyunculuk bana mutluluk getirmedi'' demişti.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın