Görüş Bildir
Haberler
Atilla Arcan'ı Kaybettik...

Atilla Arcan'ı Kaybettik...

ATKN
17.11.2015 - 10:16

Ünlü komedyen Atilla Arcan, kalp krizi sonucu ameliyata alındığı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Arcan’ın cenazesinin, yarın ikindi vakti Erenköy Balaban Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Birçok dizi ve filmlerde rol alan Atilla Arcan, 90’lı yıllarda yapmış olduğu “Binbir Surat” adlı komedi programı ile milyonları ekran başına kitlemişti. Arcan, acil olarak alındığı ameliyattan sonra saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti. 

Atilla Arcan’ın yeğeni Doğan Tank, “Bir anda kalp krizi ve ondan sonra kapakçıklarda problem. Dün fenalaştı, ondan sonra ameliyat oldu. Maalesef kurtarılamadı” diye konuştu. 

Atilla Arcan'ın doktorlarından Aydın Gülay da, “Hastamız kendi isteğiyle bir hafta önce aort darlığı ve mitral yetmezliği şikayetiyle müracaat etti. Ameliyata hazırlanan hastamız, bütün müdahalelere rağmen dün gece vakti hastamızı kaybettik” şeklinde konuştu.

Atilla Arcan kimdir?

Atilla Arcan kimdir?

Gerçek adı Atilla Gürses olan Atilla Arcan, 1945 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses’in oğludur. Kardeşinin adı Kemal Gökhan Gürses’tir. Atilla Arcan tiyatro eğitiminin bir kısmını ingiltere’de almıştır.

“Binbir surat Atilla Arcan” adında ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan Atilla Arcan bir çok sinema filmlerinde, tiyatrolarda ve televizyon dizilerinde de rol aldı.

Ünlü isimleri canlandırmıştı

Ünlü isimleri canlandırmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

‘1001 Surat’ olarak tanınan Atilla Arcan 1991 yılında siyasileri ve siyasi olayları mizahi bir dille ekranlara taşımıştı. Başta Turgut Özal ve Süleyman Demirel olmak üzere birçok ismi canlandırmıştı.

90’lı yıllarda yaptığı Süleyman Demirel taklidi ile hafızalara kazınmıştı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam