Görüş Bildir
Haberler
Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirbağ Evlendi! İş İnsanı Kaan Demirbağ Kimdir?

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirbağ Evlendi! İş İnsanı Kaan Demirbağ Kimdir?

Müge Kakşi
06.02.2021 - 18:43

9 Ocak'ta nişanlanan Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, iş adamı Kaan Demirbağ ile dün Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen törenle evlendi. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda kişinin katıldığı nikah töreninde çift ömür boyu beraberliğe evet dedi. Peki sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'ın evlendiği iş insanı Kaan Demirbağ kimdir? Kaan Demirbağ kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslışah Alkoçlar'ın Annesinden Duygu Dolu Sözler

Aslışah Alkoçlar'ın Annesinden Duygu Dolu Sözler

9 Ocak'ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, Beşiktaş'taki bir otelde nikah masasına oturdu. 

Mutluluğa 'Evet' diyen ikilinin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Duygusal bir paylaşımda bulunan anne Neslişah Alkoçlar, paylaştığı kareye 'Sen böyle peri kızı gibi süzülürken, gün boyu aklımda döndü durdu hatıralar; çocukluğumuz, oyunlarımız... Sanki dün gibi... Can parçam, kalbin ömür boyu aşkla çarpsın, güzel yüzün mutlulukla, huzurla ve sevgiyle ışıldasın. Seni çok seviyorum' notunu düştü.

Kaan Demirbağ Kimdir?

Kaan Demirbağ Kimdir?

Kaan Demirağ 1 Ocak 1984 İstanbul doğumlu ve oğlak burcudur.

HD Grup’un lideri konumunda bulunan Kaan Demirağ, 37 yaşındadır. Burger House, Tadım Pizza, HD İskender, HD Döner ve Pidem gibi önemli restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran HD Grup’un Genel Başkanı olan Kaan Demirağ, köklü bir aileye mensuptur. Sporla yakından ilgilenen genç iş adamı, düzgün fiziğiyle dikkat çekmektedir. Kaan Demirağ ilk evliliğini Nur Atan ile gerçekleştirmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın