Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un Hangi Semtinde Yaşamalısınız?

İstanbul'un Hangi Semtinde Yaşamalısınız?

diazepam
27.03.2014 - 14:29 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 13:42

Şu an İstanbul'un neresinde yaşadığınız önemli değil, sizin ruhunuza, yaşan tarzınıza uygun İstanbul semtlerini sizin için buluyoruz. İstanbul'da yaşıyorsanız veya İstanbul'a gelme planlarınız varsa bakın bakalım size en uygun İstanbul semtleri hangileriymiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşe gidip gelirken hangisini tercih edersiniz?

Akşamları yapmaktan hoşlandığınız şeyi seçiniz

İstanbul'da en sık ziyaret ettiğiniz yapıyı seçiniz

Bir gününüz boşa çıksa nasıl değerlendirirsiniz?

Sabah kahvaltılarında en çok ne içersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdakilerden sizi en çok tedirgin edeni seçiniz

Aşağıdaki İstanbul manzaralarından sizi en çok etkileyenini seçiniz

Bir koku seçecek olsanız?

Tüm masraflar bize ait nerede yemek yerdiniz?

İstanbul belediye başkanı olsanız ilk icraatınız ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak bir İstanbul şarkısı seçiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Etiler-Moda-Bağdat Caddesi

Etiler-Moda-Bağdat Caddesi

Kendiniz zenginseniz ne ala, değilseniz de ruhunuz zengin. Lüks arabalar, şık butikler, alımlı kadınlar, yakışıklı beyler sizin gün içinde görmeyi istedikleriniz bunlar. Siz İstanbul'un zengin muhitlerinin insanısınız. Etiler'de alışveriş, Moda'da cafe latte, Bağdat caddesinde piyasa yapmalısınız.

Beyoğlu-Cihangir-Beşiktaş

Beyoğlu-Cihangir-Beşiktaş

Siz şehrin eğlence hayatının kalbinin attığı mekanların insanısınız. Arkadaşlarıyla bir arada olmayı seven, gece hayatına aşık, sosyal birisiniz. Hal böyle olunca sizin Beyoğlu, Cihangir, Beşiktaş gibi şehrin 24 saat uyumadığı mekanlarına yakın olmanız gerekir. Fazla uzaklaşmayın.

Üsküdar-Fatih

Üsküdar-Fatih

Maddi dünyadan çok manevi dünyanın peşindesiniz. İstanbul'un uhrevi havasını içinize çekmek, sakin, dingin, huzurlu günler geçirmek istiyorsunuz. O zaman siz İstanbul'un manevi dünyasının merkezi Üsküdar, Fatih civarlarında yaşamalısınız.

Beylikdüzü - Tuzla

Beylikdüzü - Tuzla

Sabah iş akşam ev hayatı olan birisiniz. Gece hayatı, geç saatlere kadar oturmak, sosyal yaşam size uzak. İsteseniz bile enerjiniz yok. O sebeple şehrin uçlarına kaçmanızı öneriyoruz. Şehrin gürültüsünden uzak ama konfordan, şehir yaşamından uzak olmayan bu bölgeler size ilaç gibi gelecek.

Şişli - Mecidiyeköy

Şişli - Mecidiyeköy

Siz kalabalığa, karmaşaya, insan ve trafik gürültüsüne bağımlısınız. Bunlardan şikayet etseniz de onlarsız da yapamıyorsunuz. Şehrin iş ve ekonomi hayatının hüküm sürdüğü, mesai saatlerinde cehennem azabı yaşatan şehrin en işlek bölgeleri sizin için ideal olacaktır.

Kemerburgaz - Şile

Kemerburgaz - Şile

Siz İstanbul'da yaşayayım ama kimse bana bulaşmasın, istediğim hayatı kurabileyim diyenlerdensiniz. Şehrin en dışında, doğa ile iç içe, denize yakın, sessiz sakin yerler sizin için ideal. Maddi gücünüz yerindeyse Kemerburgaz, daha orta halli iseniz Şile tam size göre.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
59
50
36
25
25
25