Görüş Bildir
Haberler
Aşk Şöhret Tanımıyor! Vakti Zamanında Kendisine Hayran Olan Kişilerle Evlenen 18 Ünlü

Aşk Şöhret Tanımıyor! Vakti Zamanında Kendisine Hayran Olan Kişilerle Evlenen 18 Ünlü

cansu
12.06.2019 - 12:14

Hayranlarıyla evlenen ünlüler denildiğinde akla ilk olarak Tarkan gelse de liste sadece onunla sınırlı değil. Vakti zamanında kendisine hayran olan kişilerle dünyaevine giren o kadar çok ünlü var ki... Kim mi onlar? 

İşte merakınızı gidermek için bir kısmını listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ozan Doğulu

1. Ozan Doğulu

2003 yılında bir Sezen Aksu konserinde kuliste tanıştığı 14 yaşındaki Ece Yosmaoğlu’yle 2008’de evlenen Dj Ozan Doğulu, üç çocuk babası. Ancak ikili, evliliklerini geçen sene sonlandırdı.

2. Elvis Presley

2. Elvis Presley

Elvis 24 yaşındayken 14 yaşındaki Priscilla ile tanışır ve 7 yıl sonra onunla evlenir. Herkes gibi Elvis hayranı olan Priscilla, evliliklerinin beşinci yılında Kral’ı karate hocasıyla aldatır ve 1973’de evlilikleri sona erer. Elvis de bundan dört yıl sonra hayata gözlerini yumar.

3. Jessica Alba

3. Jessica Alba

Alba, Fantastic Four filminin çekimleri sırasında tanıştığı Cash Warren’la 2008 yılında evlendi. ABD’li aktör Michael Warren’ın oğlu olan Cash, hayranı olduğu Alba ile evlendikten sonra yapımcı olarak sektörde çalışmaya devam ediyor.

4. Yaşar

4. Yaşar

Hikayeyi Yaşar’ın ağzından dinleyelim: 'Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve de kitap imzalattı, o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.'

5. Nicolas Cage

5. Nicolas Cage

Nicholas Cage, 2004 yılında, 40 yaşındayken üçüncü evliliğini yaptı. Cage kendisinden 20 yaş küçük olan Alice Kim ile Los Angeles’ta Kim’in garsonluk yaptığı bir restoranda tanıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Conan O’Brien

6. Conan O’Brien

53 yaşındaki ünlü komedyen Conan O’Brien, 2000 yılında programında tiye aldığı bir reklam üzerine, reklamın yazıldığı şirkete ziyarete gider. Reklamın başyazarı Liza Powell ile tanıştıkları o günden iki yıl sonra ikili dünya evine girer.

7. Sinan Özen

7. Sinan Özen

Almanya’da verdiği bir konser, Sinan Özen’in karşısına eşi Burcu Kartal’ı çıkardı. Ünlü şarkıcı Özen, kendisine hayran olan Burcu Kartal’la iki senelik ilişkisinin ardından dünyaevine girdi.

8. Julia Roberts

8. Julia Roberts

Roberts, 2002 yılında, ikinci evliliğini görüntü yönetmeni Daniel Moder ile yaptı. Bu sıralar haklarında boşanacaklarına dair haberler çıkan çift evleri de ayırmış.

9. Mariah Carey

9. Mariah Carey

Carey, 2008’de ‘’Bye Bye’’ adlı şarkısının klip çekimi sırasında tanıştığı Nick Cannon’la evlendi. Hem rapçi hem de komedyen olan Cannon’ın, büyük hayranı olduğu Carey ile sürdürdüğü 7 senelik evlilik 2016 yılında noktalandı.

10. Halit Ergenç

10. Halit Ergenç

Sette tanışarak aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç daha sonra hayatlarını birleştirdi ve mutlu bir evliliğe adım atan çiftin Ali adında bir de çocuğu oldu. Bergüzar Korel verdiği bir röportajda Halit Ergenç'i tiyatro müzikallerinde rol aldığında büyük bir hayranlıkla izlediğini itiraf etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jerry Seinfeld

11. Jerry Seinfeld

Seinfeld dizisinin bittiği 1998 yılında, bir spor salonunda 17 yaşındaki Jessica Sklar ile tanışan Jerry Seinfeld, bir yıl sonra bu genç hayranıyla hayatını birleştirme kararı aldı. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

12. Christian Bale

12. Christian Bale

Bale, aktrist arkadaşı Winona Ryder’ın kişisel asistanlığını yapan Sibi Blazic’le 2000 yılında dünya evine girdi. Kendisinden 4 yaş büyük hayranıyla evlenen Bale, iki çocuk sahibi.

13. Ebru Şallı

13. Ebru Şallı

Ebru Şallı ise kendisinin hayranı olan Harun Tan ile evlenip Beren ve Pars adında iki evlat sahibi olduktan sonra eski eşiyle yollarını ayırdı.

Çiftin tanışması ise Harun Tan'ın planı sayesinde olmuş. Harun Tan o yıllarda sahibi olduğu firmanın katalog çekimleri için uzun süredir ilgi duyduğu Ebru Şallı ile çalışılmasını istemiş. Harun Tan iki gün süren katalog çekimleri boyunca bir an bile setten ayrılmamış.

14. Tom Cruise

14. Tom Cruise

37 yaşındaki ünlü aktrist Katie Holmes’un gençlik hayali Tom Cruise’la evlenmekti. Ünlü bir oyuncu olduktan sonra Cruise ile tanışmayı başaran Holmes, 2006 yılında amacına ulaştı. Ancak ne yazık ki Cruise’un bu üçüncü evliliği de altı yıl sonra sona erdi.

15. Anne Hathaway

15. Anne Hathaway

33 yaşındaki ABD’li aktrist, 2012 yılında yapımcı Adam Shulman ile evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kenan Doğulu

16. Kenan Doğulu

Beren Saat’in tam bir Kenan Doğulu hayranı olduğunu biliyor muydunuz? Hatta lisedeyken Kenan Doğulu’nun tüm şarkılarını ezbere bilir ve okulda sık sık söylermiş. 2014 senesinde de bu hayranlığı evliliğe kadar taşıyan çift, bu aralar boşanma iddiaları ile gündemdeler....

17. Matt Damon

17. Matt Damon

46 yaşındaki ABD’li aktör Matt Damon, 2003 yılında Stuck on You filminin çekimleri sırasında Miami’deki bir barda tanıştığı barmen Luciana Bozan Barroso ile 2005 yılında evlendi. Çiftin 4 çocukları var ve mutlu mesut yaşamaya devam ediyorlar.

18. Vee Tarkan

18. Vee Tarkan

Almanya’da verdiği konserde tanıştığı Pınar Dilek ile arkadaş olan Tarkan, daha sonraki zamanlarda bu arkadaşlığı sevgililiğe dönüştürdü. Pınar Dilek küçük yaşlarından beri Tarkan hayranıydı. Çift Türkiye’de nikah törenini gerçekleştirdikten sonra Almanya’da da düğünlerini yaptılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
70
47
19
14
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın