Görüş Bildir
Haberler
Aşık Olunca Ne Kadar Mantıksızlaşıyorsun?

Aşık Olunca Ne Kadar Mantıksızlaşıyorsun?

Aşık olunca mantığı bir kenara bırakıp, duygularımız ile hayata devam ederiz. Peki sen aşık olunca mantıksızlaşıyor musun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım aşık olmak sana nasıl hissettiriyor?

4. Peki senin için hangisi önemli?

5. Karar verirken hep bir destek arıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son tek başına ne yaptın?

7. Kendini cesaretli buluyor musun?

8. Geleceğin için ne düşünüyorsun?

9. Risk almak seni nasıl hissettirir?

10. Son olarak en çok bu cümlelerden hangisini kurdun?

10. Son olarak en çok bu cümlelerden hangisini kurdun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen aşık olunca mantıksız biri oluyorsun!

Sen aşık olunca biraz mantıksızlaşan birisin. Çünkü fazla sevgiden gözün kör olabiliyor. Hayatını o yapıyorsun. Merkeze onu koyuyor ve sadece onun isteklerine göre hareket etmeye başlıyorsun. Onun mutluluğu senin mutluluğunun önüne geçiyor. Sen onun mutlu, huzurlu ve sağlıklı olduğunu gördükçe mutlu olan birisin. Sen aşık olunca geride kalan herkesi unutabiliyorsun. Diğer insanlar bir bir hayatından yok olup gidiyor ve sadece ikiniz bu dünyada varmışsınız gibi yaşıyorsun. Sadece onun duygularını önemsiyorsun. Bunun haricinde hiç kimseyi önemsemiyorsun. Mantığını geride bırakıyor ve sadece duygularınla hareket ediyorsun. Sen aşık olduğunda hayatına bir renk geliyor, belki kendini daha mutlu hissediyorsun ama zamanla kendini de yok sayıyorsun. Kendini bir kenara bıraktığın ve tek bir kişi için çabalamaya başladığın zaman hayatını artık onun için yaşamaya başlıyorsun. Sen aşık olunca bütün her şeyi unutan birisin. Cesaret edebilen, risk alabilen biri oluyorsun. Çünkü aşk ve aşık olduğun kişi sana cesaret veriyor. Sen duygularını daha fazla ön plana çıkartıyorsun çünkü senin için aşkta mantık aranmaz.

Sen aşık olunca da mantığını elden bırakmıyorsun.

Sen aşık olunca mantıksızlaşmıyorsun. Senin için aşık olmak olağan bir durum. Yani aşık olunca duygularını ön plana çıkarıyorsun ama bu seni körleştirmiyor. Karar verebiliyor ve doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsun. Sen aşık olduğunda karşındaki kişiyi önemsiyorsun ama kendini de elden bırakmıyorsun. Yani aslında yine öncelik sen geliyorsun. Kendini mutlu hissetmediğin, huzurlu hissetmediğin hiçbir yerde olamazsın. Eğer bir ilişkide sadece tek bir kişi mutluysa o ilişki de bulunmazsın. Sen aslında aşık olduğunda karşı daha mantıklı bir tavra bürünüyorsun. Sorumlulukların artıyor ve artık hayata iki kişilik bakmaya başlıyorsun. İster istemez bir gelecek kuruyor ve bu gelecekte aşık olduğun kişiye de hemen yer açıyorsun. Adımlarını doğru ve hatasız atmaya çalışıyorsun. Sen aşık olduğunda bunun daha ciddi tarafını görebiliyorsun. Eğer hayatında sevdiğin ve bir gelecek düşündüğün biri varsa, ikiniz için büyük çaba harcamaya başlıyorsun. Sen aşık olduğunda mantıklı davranmaya daha fazla önem veriyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
21
12
7
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın