Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik Son Hali İle Gündem Oldu: Yüsra Geyik Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik Son Hali İle Gündem Oldu: Yüsra Geyik Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteri ile tanınan Yüsra Geyik, geçtiğimiz sezon öncesi diziden ayrılmıştı. 15 yıl boyunca Arka Sokaklarda rol alan Yüsra Geyik, şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor. Genç oyuncu, son paylaştığı derin dekolteli bikinisi ile büyük beğeni topladı. Binlerce beğeni alan Yüsra Geyik, sosyal medyada da gündem oldu. Peki, Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüsra Geyik Kimdir?

Yüsra Geyik Kimdir?

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden geçtiğimiz sezon ayrılma kararı almıştı. Henüz herhangi bir yapımla anlaşmaya Yüsra Geyik, tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Derin göğüs dekolteli siyah mayosuyla objektif karşısına geçen Yüsra Geyik, aynı zamanda bir de ayna karşısında selfie yaptı.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, Zeliş karakterini canlandırmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın