Görüş Bildir
Haberler
TV
Aralarındaki Aleve Kova Kova Su Dökseniz de Sönmeyecek Olan Dizi Çiftleri

Aralarındaki Aleve Kova Kova Su Dökseniz de Sönmeyecek Olan Dizi Çiftleri

Öyle dizi çiftleri var ki aralarında enerji ekranların karşısında dalıp giden bizlere kadar geçiyor. Üzerinden uzun süreler geçse de aralarındaki o aşk, tutku maalesef ki bitmiyor. Hayranlarının shiplemekten bıkmadığı dizi çiftlerini sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yağmur-Akgün

1. Yağmur-Akgün

Son Yaz dizisinin iki aşık ismi... Akgün ve Yağmur tabii ki. 2021 yılında bomba etkisi yaratan Son Yaz dizinin tadı damağımızda kaldı. Başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin yer aldığı dizinin en dikkat çeken iki ismi ise Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan oldu. Ocak ayında yayın hayatına başlayan ve Ekim ayında yayın hayatını sonlandıran dizinin hayranları da bu duruma oldukça üzüldü. Diziden geriye sadece ikilinin sahneleri kaldı...

2. Ceylin-Ilgaz

2. Ceylin-Ilgaz

Günümüzde de devam eden Yargı dizisini anmazsak olmaz. Son yıllarda en iyi dizi ödülü, en iyi kadın oyuncu ödülünü toplayan Yargı dizisi 2021 yılında ekranlara geldi. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşan dizi yayınlandığı günlerde reytinglerdeki yerini alıyor. İkilinin aralarında uyum ise Aşk 101 internet dizisine dayanıyor. İkiliyi orada izledikten sonra birbirilerine çok yakıştığı düşünen hayran sayısı hiç de az değildi.

3. Seyran-Ferit

3. Seyran-Ferit

Evettt konuş konuş bitiremediğimiz, her cuma günü ekran başından ayrılmadığımız dizimiz ise Yalı Çapkını. Yalı Çapkını yayınlandığı ilk günden itibaren ilgimizi çekmişti. Sadece konu değil, oyuncuların birbirleriyle olan uyumu da oldukça dikkat çekiciydi. 2022 yılında yayın hayatına başlayan dizi cuma günlerinin gözde dizilerinden biri. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor  gibi isimlerin paylaştığı dizide ise Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in uyumundan bahsetmeden geçemeyeceğiz. Seyran ve Ferit'in çalkantılı aşk ve evlilik hayatı bizi her cuma ekran başına kilitliyor.

4. Alize-Serkan

4. Alize-Serkan

Haziran 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan yeni dizimiz ise Kendi Düşen Ağlamaz. Bu dizinin sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri de Alize ve Serkan'ın tatlı ilişkileri. Başrollerini Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Enes Koçak ve Eylül Tumbar paylaşan dizinin reytingleri de oldukça iyi. Alize ve Serkan dizi çifti de çok seviliyor.

5. Zeynep-Fatih

5. Zeynep-Fatih

Aşk Yeniden dizisi ile aralarındaki uyumu fark ettiğimiz bir diğer dizi çiftimiz Zeynep ve Fatih. 2015 yılında yayın hayatına başlayan ve 2 sezon sonunda final yapan diziden bize geriye sadece Zeynep ve Fatih'in muhteşem ilişkisi kaldı. İkiliyi izlemek ayrı bir keyifken hayranları artık hep yan yana görmek istedi onları. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizi aklımızda kalıcı yere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asiye-Doruk

6. Asiye-Doruk

Sevilerek izlenen Kardeşlerim dizisinin sevilen iki oyuncusu da unutulmayacak dizi çiftleri arasıdan yerini aldı. 2021 yılında yayın hayatına başlayan dizi hali hazırda devam ediyor. Başrol oyuncularından Su Burcu Yazgı ve Onur Seyit Yaran dizinin gözde isimlerinden olmayı başardılar. Asiye ve Doruk ikilisi izlemekten keyif aldığımız bir ikiliydi. Onur Seyit Yaran'ın diziden ayrılmasıyla bu ikilinin aşkı da yarım kaldı.

7. Zeynep-Halil İbrahim

7. Zeynep-Halil İbrahim

Yeni dizilerden biri olan ama kendine kalıcı yer edinen bir diğer dizi ise Hudutsuz Sevda. Bu dizinin kalıcılığının sebebi biraz da Zeynep ve Halil Ibrahim'in aşkından kaynaklanıyor. Başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinçve Asuman Dabak paylaşan dizi giderek de reytinglerini arttırıyor. Zeynep ve Halil İbrahim'i izlemekten keyif alan büyük bir kitle var.

8. Mira-Yaman

8. Mira-Yaman

Sizi şimdi biraz geçmişe götüreceğiz. 2013 yılında ilk bölümü yayınlanan Medcezir dizisi o günden sonra hayatımıza girmişti. Sevilen ve her bölüm keyifle izlenilen dizi büyük ve başarılı bir kadroya da sahipti. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger gibi birçok başarılı ismin yer aldığı dizi tam olarak yükseliş döneminin harikasıydı. Dizinin başrol karakterlerinden Mira ve Yaman'ın aşkı ise hepimizi büyülemişti. Bazen çatışmalı bazen aşk dolu görüntüler izlemekten büyük keyif alan hayranları bu ikiliyi unutacak gibi değil.

9. Bihter-Behlül

9. Bihter-Behlül

Evettt hazır geçmişe gitmişken şimdiki durağımız 2008 yılı. Aşk-ı Memnu dizisi hayatımıza girdiği andan itibaren bizi etkileyen bir dizi. Başrollerinde Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor gibi başarılı isimleri bir araya toplayan diziyi yıllardır tekrar tekrar izliyor ve bundan sıkılmıyoruz. Bu diziyi unutulmaz yapan en önemli şey ise Bihter ve Behlül'ün imkansız aşkı... Öyle ki bu ikiliyi tekrar aynı projede yakın zamanda izledik. Aralarındaki enerjinin, tutkunun hiç bitmediğini görmek bize Bihter ve Behlül'ü tekrar hatırlattı.

10. Feraye-Yaman

10. Feraye-Yaman

Yeni dizilerden sayılabilecek Safir disinin de sevilen ikilisi Feraye ve Yaman birbirine çok yakışan bir ikili. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül paylaşmakta olan dizinin hayran kitlesi oldukça büyük. Safir dizisi yeni diziler arasında kendini ispatlamış bir dizi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rüya-Yaman

11. Rüya-Yaman

Yeni dizilerden biri olan Yabani'de sevilen ve reytingde istediği başarıyı yaklayan bir dizi. Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur ve Bertan Asllani paylaşan dizinin hayranları da oldukça çok. Rüya ve Yaman'ın aşkını seyrettiğimiz dizi de unutulmayacak şey ise tabii ki çiftimiz.

12. Ayşegül-Poyraz

12. Ayşegül-Poyraz

Poyraz Karayel dizisinin başrol oyucularından, İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aralarındaki uyumu ispatlamış iki kişi. 2015 yılında yayın hayatına başlayan ve 3 sezon sürerek 2017 yılında final yapan dizinin başrol karakterleri Ayşegül ve Poyraz aşkını izlemekten büyük keyif alıyorduk.

13. Devin-Aslan

13. Devin-Aslan

Evett 2023 yılında iki büyük ismi aynı projede buluşturan Aile dizisinden de bir çiftimiz çıktı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nejat İşler, Nur Sürer gibi büyük isimlerin yer aldığı dizi de reytinglerde başarısını gösteriyor. İki sert ve inatçı karakterin aşkını anlatan diziyi izlemekten keyif alıyoruz. Devin ve Aslan'ın ilişkisi de unutulacak gibi değil.

14. Defne-Ömer

14. Defne-Ömer

Belki de ilk dizi çiftlerimizden biri sayılabilecek ve uyumları ile gerçekten birbiri için yaratılmış diyeceğimiz bir diğer çiftimiz ise Kiralık Aşk dizisinden geliyor. 2015-2017 yılları arasında yayınlanan ve yayınlandığı süre boyunca reytinglerin başını çeken dizinin başrolünü Barış Arduç ve Elçin Sangu paylaşıyordu.Defne ve Ömer'in uyumunu ve aşkını izlemekten keyif alan ve shiplemekten de sıkılmayan hayranları hala mevcut.

15. Rüya-Ömer

15. Rüya-Ömer

2020 yılında yayınlanan kısa ömürlü olsa da izlenilen ve sevilen dizi Alev Alev'in oyuncularından Cihangir Ceyhan ve Dilan Çiçek Deniz arasındaki uyumda bir hayli sevilmişti. Rüya ve Ömer'in zıtlıklardan oluşan aşkı herkesin ilgisini çekmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İncila-Mete

16. İncila-Mete

Yeni dizilerden Sakla Beni'de uyumlarıyla dikkat çeken iki dizi aşkını gözler önüne seriyor. İncila ve Mete'nin geçmişten gelen imkansız aşkı izleyiciler tarafından beğenildi. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek gibi isimlerin yer aldığı dizideki bu aşk oldukça ilgi çekici.

17. Nihan-Kemal

17. Nihan-Kemal

Unutulmayan dizi çiftlerinden biri de Nihan ve Kemal'dir Kara Sevda 2015 yılında hayatımıza girdi. Girdiği ilk andan itibaren ise kalıcı yer edindi. Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi 2017 yılında final yaparak sevenlerini üzdü.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nesrin

Aslan ve devin yakışıyor. Bihter ve Behlül yakışıyor. Yani Kıvanç Tatlıtuğ'u eli yüzü düzgün kimin yanına koysan yakışır. Adam her yere yakışmak için yaratıl... Devamını Gör

Nesrin

Yakışık almaz 😑😃

pikasevde

kiralık aşk defne ömer yokmu dedim ama asağılara indiğimde varmış kızılcık şerbeti yok nursema ve umut yaz dizilerini de sayarsak dönence gece ve özgür var ... Devamını Gör

oleyyyy oleyy

Ayşegülle Poyraz da iyi ama