Görüş Bildir
Haberler
Anketimiz Sonuçlandı! İşte 2023 Yılının En Güvenilir 10 Ünlüsü

Anketimiz Sonuçlandı! İşte 2023 Yılının En Güvenilir 10 Ünlüsü

Geçtiğimiz haftalarda siz değerli Onedio okuyucularına bir anket hazırlamıştık. 2023 yılının en güvenilir ünlüsünü seçtiğimiz anketimiz sonuçlandı!

İşte 2023 yılının en güvenilir 10 ünlüsü;👇

Ankete katılmadıysan;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Tarkan

10. Tarkan

Evet 2023 yılının en güvenilir listesine son sıradan Megastarımız Tarkan girdi. Yıllara meydan okuyan ve hepimizi birleştiren bir güç kendisi. En güvenilir ünlüler listesinde olmayı hak eden isimlerden biri.

9. Kıvanç Tatlıtuğ

9. Kıvanç Tatlıtuğ

2023 yılının en güvenilir ünlüler anketinde 9. olan Kıvanç Tatlıtuğ da bu listede olmayı hak eden isimlerden. Duruşu, karakteri, özel hayatı, iş disiplini ve açıklamlarıyla herkesin gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ en güvenilir isimlerden biri.

8. Eda Ece

8. Eda Ece

Eda Ece en güvenilir ünlüler anketimizde 8. oldu. Samimi açıklamalarıyla sevilen oyuncu Eda Ece belli ki herkese güven veren biri.

7. Kenan İmirzalıoğlu

7. Kenan İmirzalıoğlu

Yakışıklı oyuncu ve son zamanlarda sunucu olan Kenan İmirzalıoğlu en güvenilir ünlüler anketimizde 7. oldu. Aile hayatı ve duruşuyla örnek teşkil edebilecek Kenan İmirzalıoğlu Türkiye'nin güven veren ünlüleri arasında.

6. Volkan Demirel

6. Volkan Demirel

Evet 6. sırada ise Volkan Demirel var. Şubat ayında yaşadığımız büyük üzüntüye belki de en yakından şahit olan isimlerden biri. Volkan Demirel'de 2023 yılının en güvenilir ünlüleri arasında yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İlber Ortaylı

5. İlber Ortaylı

Açıklamaları, mimikleri, doğallığı ile sevilen İlber Ortaylı da en güvenilir ünlüler arasında. Anketimizde 5. olan İlber Ortaylı'yı dinlemek, izlemek ayrı bir keyif.

4. Oğuzhan Uğur

4. Oğuzhan Uğur

YouTube programlarıyla büyük ses getiren ve büyük izleyici, fan kitlesine sahip olan Oğuzhan Uğur en güvenilir ünlüler anketimizde 4. sırada yer aldı.

3. Eda Erdem

3. Eda Erdem

Filenin Sultanları'nın kaptanı ve 2023 yılına şampiyonluk getiren isimlerden biri Eda Erdem, en güvenilir ünlüler anketimizde 3. oldu.

2. Müge Anlı

2. Müge Anlı

Sabah programlarının zirvesinde yer alan ve her olaya yaklaşımı ile içimizden bir ses olan Müge Anlı'da en güvenilir ünlülerden biri oldu. Anketimizde 2. sırada yer aldı.

1. Haluk Levent

1. Haluk Levent

Evettttt, bu yıl da geçtiğimiz yılları aratmadı ve Haluk Levent en güvenilir ünlü isim oldu. Kurduğu dernek ve Şubat depremi zamanında gösterdiği çaba ile büyük alkış alan, herkese yardım elini uzatan ve herkesi yardıma teşvik eden Haluk Levent, 2023 yılının en güvenilir ünlü ismi olarak hak ettiği yerde duruyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir,

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
51
21
20
10
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

haluk levent- volkan demirel.

Blair Willowd

Volkan demirel ve eda erdeme gözüm kapalı güvenirim EDA KAPTANIM CANIMSIN CİĞERİMSİN

pikasevde

müge anlı ikinci sırada kadın kayıpları bulduğu için sabah programında haluk leventten sonra ona güvenmiş bizim millet allah sizi napmasın :D