Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Motosiklet Sürücüleri İçin Farkındalık Levhaları: 'Aynaya Bakın, Bizi Görün'

Ankara'da Motosiklet Sürücüleri İçin Farkındalık Levhaları: 'Aynaya Bakın, Bizi Görün'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son dönemde artan motosiklet kazalarını önlemek amacıyla farkındalık yaratacak bir uygulama başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Motosiklet kazalarına karşı önlem almak ve toplum bilinci oluşturmak amacıyla Başkent’in dört bir tarafına “Motosikletleri Fark edin, Aynaya Bakın, Bizi Görün” yazılı uyarı levhaları yerleştirilmeye başlandı.

Uyarı levhaları orta refüjlere yerleştiriliyor

Uyarı levhaları orta refüjlere yerleştiriliyor

Büyükşehir Belediyesi, motosiklet kullanan sürücülerin dışında özellikle yiyecek-içecek, giyim ve teknoloji sektöründe hizmet veren motosiklet kuryelerinin pandemi sürecinde daha fazla mesai yaptığını ve kazaların arttığını tespit etti.

Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tasarlanan uyarı levhaları ilk etapta İstanbul, Samsun ve Konya Yolu başta olmak üzere, Kazım Karabekir Caddesi ve Başkent Bulvarı’nda bulunan orta refüjlerde hem geliş hem gidiş noktalarına yerleştirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
17
7
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

Elbette dört tekerlilerin çoğunun iki tekerlilere saygı duymayı öğrenmesi, trafikte bir birey olarak görmesi şart. Lakin bazı motorcuların da fare gibi değil... Devamını Gör

Cem Eröksüz

Motosiklet kullanıcıları için de tabela talep ediyorum. "Trafikte olduğunuzu unutmayın, kaskınızı takın, kırmızı ışıkta geçmeyin..."

Art Ankara

Ters yönden girmeyin, araçların arasından, en sol şeritteki aracın solundan, en sağ şeritteki aracın sağından gitmeyin diye arttırılabilir..

Hamza Çınar

Motorlusu da araç kullananı kadar öküz genel ortalamada. O yüzden sanki bir grup mağdurmuş gibi göstermeye gerek yok.