Görüş Bildir
Haberler
Kral Yorduk Seni Ya: Clubhouse'un Android Sürümü Yayınlandı

Kral Yorduk Seni Ya: Clubhouse'un Android Sürümü Yayınlandı

Batuhan
10.05.2021 - 13:36

Popüler sesli sohbet platformu Clubhouse'un Android beta sürümü Google Play Store'da yayınlandı. Şu an sadece ABD'de kullanıma açılan uygulama, Türkiye'de ön kayıt aşamasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pandemi döneminde ortaya çıkan ve hızla popüler hale gelen ses temelli sosyal ağ Clubhouse ekibi, android kullanıcılarının uzun süredir beklediği özellik için adım attıklarını duyurdu. Geçen hafta Android sürümü için beta testleri yapan şirket, bugün uygulamanın Google Play Store'da listelenmeye başlandığını duyurdu.

Clubhouse Android sürümü, şimdilik yalnızca ABD'deki kullanıcıların kullanımına sunuldu. Uygulamanın birkaç hafta içerisinde ilk önce İngilizce konuşulan ülkelerde ardından da tüm dünyada erişilebilir olması hedefleniyor.

Bazı özellikler kullanılamıyor

Clubhouse'un kullanıma sunulan sürümünde şu anda bir konuyu takip etme, uygulama içi çeviriler, kulüp oluşturma, Twitter ve Instagram profillerini bağlama gibi bazı özellikler henüz bulunmuyor.

Şirketten yapılan açıklamada, 'Önümüzdeki birkaç hafta için planımız, topluluktan geri bildirim toplamak, gördüğümüz sorunları düzeltmek ve daha geniş bir şekilde sunmadan önce birkaç son özellik eklemeye çalışmak' denildi.

Türkiye'de ön kayıt aşamasında

Türkiye'de ön kayıt aşamasında

Google Play Store Türkiye'de ise uygulamanın ön kayıt aşamasında olduğu görülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

Saman alevi kadar sürdü bu app'in popülerliği de