Görüş Bildir
Haberler
Amrabat Malaga'ya Tekrar Kiralandı

Amrabat Malaga'ya Tekrar Kiralandı

İsmail Yılmaz
30.08.2014 - 15:03 Son Güncelleme: 30.08.2014 - 17:37

Amrabat Transferinde Rakamları Açıkladılar! Yolculuk...

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı renklerine bağlamak için İstanbul'a gelen Malagalı yetkililer, en geç Cuma gününe kadar cevap beklediklerini iletmişlerdi. İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Amrabat'ı Malaga'ya kiraladığını duyurdu.

İspanyol basınında Malaga'ya yakın kaynaklar, Amrabat'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği kulübüne geri döndüğünü açıklarken 27 yaşındaki futbolcunun geçen sezonun kader adamlarından biri olduğuna dikkat çekildi ve başarılı bir transfer hamlesi olduğu bildirildi.

Malaga'nın Nordin Amrabat'ın satın alma opsiyonunu da açıklanırken rakam , 3 buçuk milyon euro olarak duyuruldu. İspanya'ya geçerek sağlık kontrollerinden geçeceği yazılan kanat oyuncusunun transferi için 'Evet' cevabının fax aracılığıyla geldiği belirtildi.

Teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Bursaspor maçının kadrosuna alınan Nordin Amrabat, kısa bir süre sonra kafileden çıkartılmıştı. Sarı-kırmızılılara büyük umutlarla gelen ancak yabancı sınırlamasından dolayı geri planda kalan tecrübeli futbolcu kariyerine İspanya'da devam edecek.

Ve Amrabat'ın Malaga yolculuğundan bir kare...

Kaynak: http://www.sporx.com/amrabat-transfer...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın